La Perle Noire

(5.0) - 2 értékelés
Cím:
1062 Budapest, Andrássy út 111
Telefonszám:
+36-1-5551545
Kategória:
Magyar konyha, Francia étterem

További információk

Első értékelő
Parkolás: Környéken
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - La Perle Noire
Gaddemon Gaddemon
16 értékelés
0 követő
4 plecsni
11 hasznos vélemény
2016. 04. 25. 09:45

Az étteremhét keretein belül látogattunk el ide, és nem bántuk meg, sőt. Az étterem maga gyönyörű és tiszta, ízlésesen berendezett, modern. A személyzet kissé távolságtartó, de nagyon kedves, udvarias és abszolút segítőkész. Az eredeti 3 fogásból végül 6 lett, mert kaptunk egy kis üdvözlőfalatot, utána kápiás vajat házi kenyérrel, és kiemelném, hogy ennyire jó kenyeret nagyon régen ettünk! Fantasztikus. Az előétel kacsamáj pástétom ill, céklasaláta, mindkettő szuper, a céklasaláta tálalása különösen szép, és meglepő, de nagyon ízletes ízkombinációkat tartalmazott. Főétel jércemell cukorborsós árpagyönggyel ill. bulgursaláta és feketerépával töltött tortellini, ami nagyon különleges volt. A desszert mogyorótorta, külön tetszett, hogy az egész nem egy krém volt, hanem az alja ropogós ("texture!!" :))), és a hozzá adott fagylalt egyszerűen mennyei, nem az a jeges förtelem, amit cukrászdák tömkelegében kapni. A férjem tejallergiája miatt gyümölcstálat kapott, ami szintén csodásan volt tálalva. Búcsúzófalat 2 pici "túrótorta", mindkettőt én ettem meg. :) Egyedüli apró problémám, hogy a foglalásban már előre jeleztem férjem tejtermék allergiáját, de nem olvasták el, viszont ott helyben amit lehetett, megtettek, így mindenkinek szívesen ajánlom az éttermet, mi is szívesen visszatérnénk.

J. Laura J. Laura
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2015. 02. 10. 08:45

Fantasztikus hely! Ugyan nem tartozik az olcsó éttermek közé, DE valami jeles alkalomból érdemes ide ellátogatni. Én a férjemmel jártam itt novemberben a születésnapja alkalmából. Egyszerűen isteni volt! A hely hangulata, az ételek minősége, a felszolgálás és a felszolgálók stílusa. Semmi kifogásolnivaló nem volt az étteremmel kapcsolatban. Az ételek csodálatosan vannak felszolgálva. Senki ne számítson hatalmas nagy adagokra, de táplálóak az ételek, így senki nem marad éhes! :) A rendelésen kívül még előételt, különleges italt illetve egy pici, de annál finomabb desszertet is kaptunk - tehát odafigyelésből is jeles!
Összességében, aki szeretne egy nagyon nyugodt, hangulatos helyen különleges ételeket enni és egy évben egyszer nem sajnálja rá a pénzt, mindenképpen látogasson el ide!!!!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés