La Pampa Steak House

(3.0) - 1 értékelés
Cím:
1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 21
Telefonszám:
+36-1-3541444
Kategória:
Steak house, Argentín étterem

További információk

A La Pampa Steakhouse-ban fő célunk, hogy közelebb hozzuk vendégeinket Argentínához: kiváló minőségű steak és bor kínálatunkkal idézzük fel az ország hangulatát.
Főszakácsaink elkészítik a steakhouse összes klasszikusát, innovatív menüsorunk bő választékában mindenki talál kedvére valót: marhahúsból készített fenséges ételeink mellett, szárnyas ételekből, valamint tenger gyümölcsei specialitásainkból is válogathat, nem is beszélve kitűnő köreteinkről és desszertjeinkről.
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, MasterCard, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - La Pampa Steak House
Erika László Erika László
94 értékelés
0 követő
8 plecsni
213 hasznos vélemény
2014. 07. 24. 21:04

Olyan időben mentünk ebédelni - délután 4-kor - amikor a legtöbb étterem kong az ürességtől, tehát úgy gondolom, kicsit jobban oda figyelhetett volna ránk a személyzet.
A kezdő, fiatal felszolgáló szinte semmiféle használható felvilágosítást nem tudott adni az ételekről ill. arról, hogy egészen pontosan mit tartalmaznak, van-e bennük cukor stb. (Ez azért lett volna fontos, mert volt köztünk egy cukorbeteg.) Amúgy a felszolgálás udvarias volt és gyors.
Az ételek minőségével komoly bajaink voltak. A bárányleves kissé jellegtelen és íztelen volt. A tatárbeefsteak argentin módra cseppet sem különbözött a magyartól, az adag kicsi volt. A főételként kihozott pulyka keménynek, rágósnak bizonyult, a hozzá szervírozott saláta pedig keserűnek. A lazac ehető volt, a grill zöldségeket azonban mintha csak vízben főzték volna ki, semmilyen fűszer ízét nem éreztük...
A berendezés, a környezet exkluzív, szinte főúri.
Aligha hiszem, hogy még egyszer visszajövök ide.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés