La Delizia

(4.5) - 6 értékelés
Cím:
1066 Budapest, Jókai utca 13
Telefonszám:
+36-30-3040531
Kategória:
Cukrászda, Fagyizó

További információk

Fagylaltkülönlegességei miatt ismert cukrászda, ám nem lehet szó nélkül elmenni a 10-15 féle saját készítésű ízesített kekszeik mellett sem, ezek hozzáadott tartósítószert nem tartalmaznak, így az is bátran veheti, aki a természetes alapanyok híve.

Kaphatóak még a divatos macaronok, muffinok, klasszikus szelet és habos sütemények, habkrémek.

Ajándékba adható díszdobozos különleges formájú sütemények is vásárolhatóak, akárcsak arra, hogy különleges alkalmakra többszemélyes tortát rendelhess. Baráti és kötetlenebb üzleti témájú beszélgetésekhez ideális. A hely nyugodt és kellemes környezetet nyújt.
Első értékelő
Megnyitás
2011. 06. 02.
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - La Delizia
M. Márta M. Márta
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
10 hasznos vélemény
2013. 11. 27. 15:35

Cukrászdának is hívhatnánk, de ez a szó nálunk olyan vendéglátóipari egységet (szándékosan használom ezt az illúzióromboló szót) is takar, ahol lehet unalmas krémest, műízű növényi tejszínből és befőtt meggyből összeállított fekete erdő tortát, hulladék diót is tartalmazó tésztájú Eszterházy-szeletet kapni. A La Delizia inkább „kekszmanufaktúrának” nevezi magát. Speciális kínálattal rendelkezik, ami főleg a kekszeket jelenti. Úgy tudom, nem is létezik itthon még egy olyan hely, ami szintén a kekszekre „ment volna rá”. A kekszek izgalmas ízpárosításúak, széles választékban kaphatóak, minőségiek. Ez utóbbit is tessék komolyan venni! Ugyanis adalékanyag- és tartósítószer-mentes, első osztályú hozzávalókból készült portékáról van szó. A léleknek biztos, hogy jót tesz náluk enni és inni, és, ha a betartjuk a heti edzésadagot, kifejezetten egészséges a test számára is! Öröm meghallgatni a tulajdonos, Oczella Péter ajánlását, mit fogyasszunk. Magával ragadó lelkesedéssel sorolja a jobbnál jobb darabokat. Ha nyitásra mentek, érezni fogjátok, ahogy a teret betölti a szomszédos konyhából kiszökő frissen elkészült sütiillat. Ha december 21-ig ellátogattok, megnézhetitek a belső teret még szebbé és otthonosabbá tevő kiállítást, Fehér Ada fiatal képzőművész családi témájú munkáit. A Pepper Art Projects nonprofit kortárs művészeti kezdeményezés volt olyan szemfüles, hogy felfedezte, Fehér Ada munkái jól illeszkednek az enteriőrhöz és a La Delizia profiljához. Az ötletet - úgy tűnik - Mautner Zsófi gasztroblogger (Chili&Vanília) is értékelte, hisz elvállalta a kiállítás megnyitását.

Lengyel Bence Lengyel Bence
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
5 hasznos vélemény
2013. 08. 27. 15:38

Eddig még nem ültem be a La Deliziába, mert mindig tele volt, de egy-egy fagyit mindig elvittünk. Az ízek mesések, az eladók kedvesek. Legközelebb a sütemények lesznek soron! Ha javasolhatom, bővítsék még éhány székkel az üzletet!

szagnes szagnes
263 értékelés
4 követő
24 plecsni
255 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 21:24

Nagyon finomak az itt készített fagylaltok, de elsősorban az itt készített kekszek miatt járok ide. Igaz, nem gyakran, de ha erre járok akkor legtöbbször betérek ide, hogy egyek egy párat a sokféle finom kekszből.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Panna0012 Panna0012
22 értékelés
0 követő
6 plecsni
18 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 21:59

Igazi „francia hangulat” rajongóként ez maga a mennyország. Egy kellemes, barátokkal csevegős, különlegességet evős helyet kerestem, amikor a Deliziára találtam. Megérte kipróbálni…A hely aprósága, a sütik illata, a lépcső keskenysége…az egész rabul ejtett barátnőimmel. Amúgy is szeretem az olyan helyeket, amik nem egy tér közepén, egy pláza emeletén vagy a Váci utcán vannak, így maga a felfedezés is külön élmény.
Tehát lányok kalandra és kalóriadús vasárnap délutánra fel, ne fosszátok meg magatokat ettől az élménytől!

D. Dóra D. Dóra
65 értékelés
3 követő
12 plecsni
60 hasznos vélemény
2012. 10. 16. 10:29

Fő profiljuk a sós és édes kekszek, teasütemények árusítása, találunk azonban mindig egy-egy süteményt, szelet tortát, nyáron pedig fagylaltot, amelyre elcsábulhatunk. Ha arra járunk, mindenképpen érdemes beugrani egy gouda sajtos vagy rozmaringos grissinire, mert ezek igazán jó ízűek és roppanósak, melegebb időben remekül passzolnak a kreatív ízkombinációkkal operáló limonádékhoz, hidegben a jó minőségű kávékhoz, vagy teákhoz. Noha a kis manufaktúra kétségkívül az adalékanyag-mentességre és valódi alapanyagok (többek között igazi vaj) használatára hegyezik ki tevékenységüket, az édes kekszek valahogy számomra mégis elmaradnak az otthon készítettektől. A hely kialakítása is hagy némi kívánnivalót maga után, a berendezés zavaró módon nem talál harmóniára a belsőépítészeti megoldásokkal (lásd acélkorlát). Egy dolog azonban biztos: ha éppen találunk náluk házi csokoládétortát, azonnal csapjunk le rá, mert az olyan, amilyen a nagykönyvben meg van írva! A város talán legjobb csokitortája, igazán potom áron. Ez tényleg olyan, amilyet a nagymama sütne.

bszabo bszabo
39 értékelés
0 követő
7 plecsni
45 hasznos vélemény
2012. 10. 28. 11:17

A nagymama süteménye a legfinomabb, ehhez kétség sem fér. Ennek egyik oka talán az, hogy a házi finomságok nem tartalmaznak mesterséges anyagokat. Nos ezen a gondolaton felbuzdulva egy bátor vállalkozó megnyitotta a La Delizia Kekszmanufaktúrát. A kínálat mesés. A legkülönfélébb édességek tárháza, csak természetes hozzávalókból, szigorúan tartósítószer nélkül. Laktózérzékenyek és cukorbetegek figyelmébe is ajánlom a helyet. A különleges diétát tartó vendégek sem maradnak éhesek. A finom sütemények mellé szinte kötelező megkóstolni a házi készítésű forró csokoládét. Helyet foglalhatunk a galérián is, de bármit becsomagolnak nekünk elvitelre, ha a házi ízeket otthonunkban szeretnénk inkább élvezni.