L.A. Bodegita Étterem, Bár

(3.5) - 5 értékelés
Cím:
1137 Budapest, Pozsonyi út 4.
Telefonszám:
+36-1-7894019
Kategória:
Tapas, Spanyol étterem, Mediterrán étterem, Kubai étterem

További információk

A méltán híres Lajsz András koktélkirály kubai hangulatú étterme. A L.A. Bodegita 3 szintből áll: a földszinten található egy bár-tapas bár valamint egy szivarszoba, az emeleten elegáns étterem, a pince szint pedig a zárt körű eseményeknek ad otthont különtermével.
Első értékelő
Fizetési módok: MasterCard, SZÉP kártya, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Kutyabarát hely? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - L.A. Bodegita Étterem, Bár
Samuka Samuka
43 értékelés
1 követő
7 plecsni
51 hasznos vélemény
2014. 05. 30. 23:16

Ahogy a korábbi írásomban említettem: visszatértünk a L.A. Bodegitába. Bár ne (vagy ne ma) tettük volna......
Volt még némi elkölthető pénz a SZÉP-kártyámon, és párom anyukájának épp a születésnapja volt, így kedvünk támadt egy koktélra - mondjuk, én szomjas voltam, az itallapon szereplő radlert kértem. A felszolgáló tájékoztatott, hogy csapolt radler nincs, de sprite-tal és sörrel megoldják. Juhéjj, milyen kreatívak - gondoltam, régen úgyis így ittam, de jó lesz emlékezni a régi ízekre. Nos, ez volt a legnagyobb örömöm ma este......
Vártuk a koktélokat meg a radlert......
Aztán még vártuk a koktélokat és a radlert......
(még mindig vártuk a koktélokat és a radlert)
....aztán meguntam a várakozást, és negyedóra után odaballagtam a pulthoz, hogy melyik koktél-alkatrész fogyott el?
A válasz: elnézést, sok a rendelésünk, majd visszük, ha meglesz.
Úgy gondolom, ezt magától is kellett volna neki jeleznie, nem csak miután kérdeztem.
Több, mint húsz percbe telt, mire a három koktélt és a radlert megkaptuk. A felszolgáló a (valamilyen létől) csöpögő poharakat pont olyan ívben tette elénk, hogy az asztalon lévő telefonom szépen elázott (szerencsére egy por- és cseppmentes darabról van szó, hát letöröltem az asztalterítővel - ha ő lecsepegtetheti.....)
Az italok rendben voltak.
Fizetéskor jelzem, hogy a SZÉP-kártyával szeretnék fizetni, a válasz: azt sajnos nem lehet, valamilyen szoftverfrissítést nem kaptak meg. Hurrá.
Szóval, összességében a hardver rendben volt (italok minősége, zene), de a szoftverrel valami nagyon nem volt oké!

Samuka Samuka
43 értékelés
1 követő
7 plecsni
51 hasznos vélemény
2013. 11. 07. 10:09

Egy kis esti iszogatásra támadt kedvünk a párommal (igazság szerint én valami sósat ettem, nem volt itthon sör, és nagyon megkívántam egy korsó hideg, habos nedűt), és a L.A. Bodegitát választottuk. Párom már járt itt többször, nekem ez volt az első. "Soha nem felejtem el az elsőt..." - igen, ez jutott eszembe, merthogy két idősebb úr gitározott és énekelt a bárpult mellett. Klasszikus latin, kubai slágerek jöttek egymás után, és az egyikük hangszíne tisztára olyan volt, mintha csak Ibrahim Ferrert hallanám. Párom kinézett magának egy izgalmas nevű koktélt (Screaming Orgasmus), én a hely szellemétől eltérően egy korsó Staroprament hörpöltem - de a dalok élvezetét ez egyáltalán nem csorbította. András, a tulaj is feltűnt, köszönt minden asztalhoz, tényleg érződött, hogy ő a "TULAJ", így csupa nagybetűvel.
A mellékhelyiség tiszta, illatos. A felső szinten rendezvény volt, oda nem tudtam most fellátogatni, de nem csak ez miatt fogunk visszatérni.
Ja, az énekes urak egymás közt spanyolul beszélgettek, nem magyarok voltak, bár a személyzettel magyarul is kommunikáltak. Így már érthetőbb volt az autentikus kubai hangzásvilág.....

Csodabogi Csodabogi
180 értékelés
9 követő
21 plecsni
201 hasznos vélemény
2013. 10. 19. 14:57

Egy szuper hely. Azonnal a kedvenc helyem lett. Isteni kontélokkal fogadtak, amikor beléptem. Egy céges rendezvényre voltam hivatalos ide. Nem számítottak arra, hogy vega is lesz a társaságba, ezért azonnal a tulajdonos maga jött ki és kérdezte meg, hogy mit ennék, mi az ami ehető még számomra. Voltatok már olyan helyen, ahol a tulaj neked készít saját ételt. Hát ez ilyen hely. Tetszik a szinteltolásos hangulatos épület belül, ahova nyáron ki is lehet ülni. Csak ajánlani tudom, isteni a konyhája és a koktélokat se hagyjátok ki.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Vendég felhasználó Vendég
2013. 10. 25. 16:52

Laisz Andras sztarmixer etterme a Margit hid pesti hidfojenel. Maskepp all hozza Laisz ur a vendeglatashoz, mint kollegai nagy resze, folyton itt sertepertel a vendgek kozott, es akar hozza is mehetunk szemelyes kivansagunkkal - biztosak lehetunk benne, hogy teljesulni fog. A hely egyebken kellemes, tradicionalis, stilusos ketszintes, nyami-nyami desszertekkel. Mindenkinek ajanlom.

H. Zs. H. Zs.
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2014. 10. 17. 14:17

Az étel közepes volt, viszont túlszámlázás ment!!!