L'Occitane márkabolt - Allee

(4.0) - 1 értékelés
Cím:
1117 Budapest, Október 23. utca 6-8.
Telefonszám:
Kategória:
Drogéria

További információk

A L’Occitane kiváló minőségű testápoló, bőrápoló és illat kollekciója már 25 éve természetes alapanyagok felhasználásával készül. A környezetvédelem iránti tisztelet jegyében különös gondossággal válogatott alapanyagait csakis helyi, elismert termelőktől vásárolja. A természetes, minden állapotában nyomon követhető alapanyagok használata termékfejlesztési politikájának alapja.
Megnyitás
1976
Fizetési módok: Készpénz
Brand: L'Occitane
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - L'Occitane márkabolt - Allee
S. Dóri S. Dóri
57 értékelés
3 követő
16 plecsni
39 hasznos vélemény
2012. 10. 13. 15:11


A L’Occitane (is) egy olyan hely, amit első ránézésre, kívülről könnyű megfizethetetlennek nyilvánítani, de ez azért viszonylag távol áll a valóságtól. Igaz, az itt kapható termékek nem olcsóságukról híresek, de azért az elérhetetlen kategóriába sem sorolnám őket. Sok itteni tusfürdőt, szappant, testápolót, parfümöt kipróbáltam már, és mindegyikkel elégedett voltam. A parfümökkel mondjuk nem sokáig, mert olyan intenzív illatuk van, hogy nagyon hamar meg lehet unni őket. Nekem legalábbis sikerült.

Az Allee-ban lévő üzletben jártam eddig legtöbbször, az eladólányok kedvesek és segítőkészek, de nem tolakodóak, és egy idő után látszik rajtuk, hogy megismerik az embert. Nem kérdezik, van-e törzsvásárlói kártya, tudják, hogy van:)

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés