Kuplung

(4.0) - 8 értékelés
Cím:
1061 Budapest, Király utca 46.
Telefonszám:
+36-30-6368208
Kategória:
Romkocsma

További információk

A Kuplung Budapesten a Király utcában található, igazi romkocsma. Napközben művészeknek teret adó műhely esténként pedig zenés szórakozóhely. 600 négyzetméteren koncertek, bulik, dj, előadások, filmvetítések mind egy helyen találod a Kuplungban. Kávézhatunk, bulizhatunk, sörözhetünk a haverokkal, csocsózhatunk, pingpongozhatunk és még meccset is nézhetünk.
A programok és ital akciók miatt érdemes nyomon követni a facebook oldalukat.

Nyáron megnyílik a kerthelyiség, melyet rossz idő beköszöntével téliesítenek.

Legközelebbi tömegközlekedési eszköz M2 metró (Opera megálló). Jöhetsz bringával is van kerékpártároló – lakatolni ne felejtsd el!
Első értékelő
Megnyitás
2004
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
8 korábbi értékelés - Kuplung
Elda Elda
17 értékelés
1 követő
4 plecsni
38 hasznos vélemény
2013. 11. 11. 13:18

Abszolute jó alternatív hely, amolyan kicsit eldugott, de a környéken sok egyéb miatt útba ejthető szórakozóhely. Aki ismeri, megtalálja, aki nem, az is meg fogja egy idő után! :)
Ideális nagyobb társaságnak, de akár pároknak is.
Egyre inkább fejlődő hely.
A bérház udvarán külön részt leválasztottak a mosdóknak, így, aki sokat ivott is eltalál oda. :) Külön helyiségben szintén ihatsz, beszélgethetsz, vagy józanodhatsz a friss levegőn.;)
Én nagyon szeretem a hangulata miatt, hogy nem az a puccos hely, de még is nagyon színes, egyedi, fiatalos. Az ital kínálat pazar.
Több ilyen jellegű helyet a fiataloknak és a nem fiataloknak! :)

pirieszti pirieszti
58 értékelés
0 követő
14 plecsni
71 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 21:32

Aki a kuplungba megy le akkor az ne egy átlagos parti helyre készüljön. Bár talán romkocsmának sem mondanám, mert attól is eltér. Hogyan is fogalmazzak? Olyan mintha egy elhagyatott társasház lerombolt falai között lennénk. Hatalmas terek sok asztal, sok sör, és majdnem mindig teltház. Nappal is beülhetünk egy italra, sok művészeti és alternatív program van. Ha viszont táncolni szeretnénk igazi mai zenékre, akkor ez nem a legjobb hely. Viszont egy kis buli előtti lazításhoz, nyugodt iszogatáshoz tökéletesen megfelel. Hasonlít kicsit a szimpla kerthez stílusban, de azért a kettő nem ugyanaz, szóval ezt is érdemes szerintem kipróbálni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
codypomeray codypomeray
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
27 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 09:40

Az egyik legkellemesebb romkocsmaként számontartott hely. Igaz, több sajátossága eltér attól, amit ma Budapesten mi romkocsmának nevezünk, de azért betudhatjuk annak. Például egész olcsó hely, a célközönség vagy legalábbis az ott levő emberek kevésbé az egyetemista vonalat képviselik, inkább az idősebb újkori hippik és az ez iránt érdeklődő fiatal lányok tölti meg a helyet. Egy hatalmas gyárépületnek tűnik (és talán az is) a hely, ahová beéktelenkedtek a balatoni sörpadok. Hangulatosnak mondható belülről, de az elhelyezkedés egészen rossz környéken van, egyedül semmiképpen sem ajánlatos mászkálni. Jó néha betérni, de törzshelyként valószínűleg senki sem tartja számon.

Franyo Franyo
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 17. 23:41

Ugyan a Kuplung nem tartozik a kedvenceim közé, néha, nosztalgiázás végett azért ellátogatok ide, hogy jól megnézzem magamnak, és lenyomjunk néhány csocsópartit a barátokkal. Az italok a romkocsmák mértékével számítandók, vagyis nem szöknek az egekbe. Annyi hátránya azért mégiscsak van a helynek, hogy a téli hónapokban elég fagyos az idő. Mi is mindig kabátban foglalunk helyet, ami kicsit kellemetlen, de kibírható. A művészi ambícióknak teret engedő Kuplung az első romkocsmák egyike volt, és ezt a jellegét a mai napig megtartotta, amiért valóban hálásak lehetünk. Ebben az esetben, a megszokott színvonal inkább a régmúlt őszinteségének lenyomatát adja, ahová azért mindig visszahúz az ember szíve.

Gardedám Gardedám
30 értékelés
4 követő
9 plecsni
35 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 17:29

A Kuplung az industrial, a loft, a sörkert és a romkocsma érdekes keverékét nyújtja nagy koktélospohárban. Mi általában a Caesar, a Patent és a Kuplung között szoktunk ingázni, ha arra járunk: egy olcsó rövid itt, egy jó sör ott, táncolás amott. A Kuplung az egyike a Pub Crawl-os helyeknek, ezért sokkal több a külföldi vendég, mint régen volt, de azért még mindig a fiatal graffitiművészek vannak túlsúlyban a több méter hosszú padoknál. Vicces és kedves gesztus a hely részéről, hogy különböző végű mobiltöltőket csatlakoztat ki lyukakból, ahova bármikor bedughatod a telefonod, ha merülnél. Sok koncertnek is helyet ad a nagy gyárhangárból nyíló kisebb terem, ahol alternatív fiatal zenekarok és DJ-k is megmutathatják a tudásukat. A kerthelyiség, habár néha nyitva van, sajnos nincs téliesítve (mellesleg a belső rész sincs kifejezetten téliesítve), de ezt leszámítva egy kellemes iszogatós művészbarát hely.

csutka csutka
38 értékelés
1 követő
9 plecsni
19 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 16:14

10. Kuplung a Szimplához hasonlító helység 2004-ben nyílt meg a romkocsma lendület sodrásában. Annyiban más ez a hely, hogy az alapítók szándéka szerint hiányt pótlóan kívánja megvalósítani a népszerű éjszakai szórakozóhelyek és a művészeti csoportok/műhelyek együttműködését. A helyiség napközben tölti be a műhely szerepét, este szórakozóhelyként üzemel. Az elmúlt években számos alkalommal adott otthont művészeti előadásoknak, kiállításoknak, koncerteknek, filmvetítéseknek és ahol még a focimeccseket is nézhetsz. Ja, csocsó is van.