Külvárosi Kávéház és Étterem

(4.0) - 3 értékelés
Cím:
1041 Budapest, István út 26
Telefonszám:
+36-1-3791568
Kategória:
Étterem

További információk

Férőhely: 75
Részletek:
- Meleg étel
- Napilap olvasási lehetőség vendégeknek
- Lehetőség zártkörű rendezvényre
- Kerthelyiség


Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Külvárosi Kávéház és Étterem
Déri Mónika Déri Mónika
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 11. 15. 21:03

Célirányosan mentünk ebbe az étterembe mert közel van hozzánk és sok jót hallottunk róla. Előzetesen kinéztem hogy libamájat szeretnék enni. Kértünk volna 2 libamájat de a pincér közölte hogy elfogyott.Végül visszajött hogy "találtak" egyet amit megkaptam, finom volt és guszta, bár a krumpligombóc nekem túl olajos, de hogy nem libamáj volt az biztos. Másikunk pisztrángot kért, az sem volt...sőt kacsamáj sem...a fél étlap nem volt...végül megint csak "találtak" egy pisztrángot ... ez azért eléggé kellemetlen hogy a fele étlap nincs majd véletlenül pont találnak egy megmaradt (romlott? régi?nem eladott?) valamit, ami ugyan finom de tipikus vendéglátós átverés mert h nem libamáj és nem pisztráng az tuti, az csak úgy nem "bújik el" a sarokban. A kiszolgálás jó, a személyzet kedves de nem hinném hogy mennénk még ezek után.

Keszeli Orsolya Keszeli Orsolya
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 11. 07. 18:57

Rendszeresen tartunk itt születésnapot, hàzassàgi évfordulòt, osztàlytalàlkozòt. Nagyon előzékeny a kiszolgàlás, udvarias a személyzet, az előzőleg leadott kérések teljesìtése sem okoz nekik problémàt, pl. az étlapon nem szerepel kacsamàjpástétom, de kérésre szìvesen elkészìtették. Paleo-étrendet tartòk számàra is tudtak többféle főételt, desszertet kìnâlni. Minden novemberben tartjàk a Márton napot, egy hétig sokféle libás-kacsàs finomsàgot elkészìtenek, személyes kéréseket is teljesìtve, nem csak étlapos rendelés lehetséges. Összességében mindenkinek csak ajànlani tudom!

Vendég felhasználó Vendég
2013. 11. 13. 22:14

Véletlenszerű volt a választás, de nem csalódtunk.Kedves, udvarias kiszolgálás.Minden kérdésre udvarias, szolgálatkész válasz.Az egyik alkalommal valamilyen "libás" ételt szerettem volna enni - felsorolta a felszolgáló, hogy mit tud kihozni, esetleg hogyan tudják variálni az én kivánságomnak megfelelően. Tehán az étlapon nem is szerepelő finomságokat ettem.Volt, hogy az ajánlást megkostoltuk, de eddig még semmiben nem kellett csalódnunk.Mindenkinek tudom ajánlani,gyermekekkel is.Minden kérést megpróbálnak valóraváltani.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Pizza Paradicsom 1035 Budapest, Vörösvári út 13
47 értékelés
Thumbnail Pólus Center 1152 Budapest, Szentmihályi út 131.
20 értékelés
Thumbnail Aquaworld Budapest 1044 Budapest, Íves út 16.
56 értékelés