KTM Kerékpárszaküzlet

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1037 Budapest, Emőd utca 48.
Telefonszám:
+36-1-2422381
Kategória:
Vásárlás

További információk

A KTM Kerékpárszaküzlet Óbudán található.

Az üzlet kezdte el először forgalmazni a KTM kerékpárokat Magyarországon. Jelenleg KTM, Merida, Hauser kerékpárokat forgalmaz a cég. A bringakereskedelem mellett alkatrészeket (Shimano, Bike+, Ritchey, stb.), kerékpáros kiegészítőket ( Cetaye, Bike+, stb.) valamint ruházati termékeket is találunk az üzletben. A szaküzlet mellett szerviz is áll a bringások rendelkezésére.

Téli időszakban sí szerviz üzemel és sí eszközöket kölcsönözhetünk a boltból. Szezonon kívüli időszakban pedig kerékpár megőrzéssel is foglalkoznak (ez az egyik legkeresettebb szolgáltatásuk). Ha nem tudod hova rakni a bringád vidd el a KTM kerékpárszaküzletbe ahol az őrzés mellett kérésre ki is pofozzák a kicsikét.

Könnyen megközelíthető bringával is mivel a Szentendrére vezető kerékpárúttól mindössze 50 méterre található. Tömegközlekedéssel a Szentendrei HÉV valamint 34-es autóbusz a legegyszerűbb megközelítési mód.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - KTM Kerékpárszaküzlet
Árpád Árpád
105 értékelés
2 követő
20 plecsni
176 hasznos vélemény
2011. 10. 10. 22:32

Kicsit drágább mint a közelben a Szenterndrei úton levő Tandsport, de egy kicsivel márkásabbak is a biciklik is, és az eladó is nagyon a topon van, tud mindent a bringákról. A Keve utcai suli mellett van - bizonyára ezért is - jó a választék gyerekekenek való gépekből is.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Pizza Paradicsom 1035 Budapest, Vörösvári út 13
47 értékelés
Thumbnail Aquaworld Budapest 1044 Budapest, Íves út 16.
56 értékelés
Thumbnail Gali Renáta sminkes 1139 Budapest, Üteg utca 29
16 értékelés