KTM Kerékpárszaküzlet

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1037 Budapest, Emőd utca 48.
Telefonszám:
+36-1-2422381
Kategória:
Vásárlás

További információk

A KTM Kerékpárszaküzlet Óbudán található.

Az üzlet kezdte el először forgalmazni a KTM kerékpárokat Magyarországon. Jelenleg KTM, Merida, Hauser kerékpárokat forgalmaz a cég. A bringakereskedelem mellett alkatrészeket (Shimano, Bike+, Ritchey, stb.), kerékpáros kiegészítőket ( Cetaye, Bike+, stb.) valamint ruházati termékeket is találunk az üzletben. A szaküzlet mellett szerviz is áll a bringások rendelkezésére.

Téli időszakban sí szerviz üzemel és sí eszközöket kölcsönözhetünk a boltból. Szezonon kívüli időszakban pedig kerékpár megőrzéssel is foglalkoznak (ez az egyik legkeresettebb szolgáltatásuk). Ha nem tudod hova rakni a bringád vidd el a KTM kerékpárszaküzletbe ahol az őrzés mellett kérésre ki is pofozzák a kicsikét.

Könnyen megközelíthető bringával is mivel a Szentendrére vezető kerékpárúttól mindössze 50 méterre található. Tömegközlekedéssel a Szentendrei HÉV valamint 34-es autóbusz a legegyszerűbb megközelítési mód.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - KTM Kerékpárszaküzlet
Árpád Árpád
105 értékelés
2 követő
20 plecsni
176 hasznos vélemény
2011. 10. 10. 22:32

Kicsit drágább mint a közelben a Szenterndrei úton levő Tandsport, de egy kicsivel márkásabbak is a biciklik is, és az eladó is nagyon a topon van, tud mindent a bringákról. A Keve utcai suli mellett van - bizonyára ezért is - jó a választék gyerekekenek való gépekből is.

Hasonló szolgáltatók a közelben