Kristály Világ

(4.5) - 2 értékelés
Cím:
1191 Budapest, Vak Bottyán utca 75/A-C
Telefonszám:
+36-1-2801785
Kategória:
Lakberendezés

További információk

Üzletünk a Köki Terminál Bevásárlóközpont I. emelet 175. szám alatt található.


Fő profilunk kézzel csiszolt ólomkristály pohárkészletek vázák tálak bon-bonierek stb gyártása, forgalmazása, melyek saját termékeink, ezenfelül gravírozást is vállalunk, hogy még személyesebbé tegyük ezeket az egyedi kézműves csodákat.

Tökéletes ajándék lehet születésnapra, névnapra, esküvőre, ballagásra, búcsúztatóra, de cégek megbízásait is vállaljuk, logózással, céges ajándékok készítésére. Az mi ólomkristály termékeink vásárlóink szerint újból egyre népszerűbbek, akár ajándékként, vagy saját használatra, köszönhetően a jó ár-érték aránynak, - az elegáns megjelenésnek, a gazdag minta és formaválasztéknak. Márkánk: Antal kristály-kézzel csiszolva Magyarországon.

Másik fontos termékkörünk az ezüst és divatékszer forgalmazás. Ékszereinkre szintén a kristályok csillogása jellemző, legyen az akár Swarovski kristállyal díszített bőr vagy acél ékszer, vagy egy szép ezüst összeállítás.
Márkák: Crysteel, Glam Collection, Zinzi.

Swarovski kristállyal díszített, 24 karátos arannyal bevont kristályfiguráink is sok embernek okoztak már örömet akár ajándékként adta, vagy kapta. Újdonságként jelentkezünk ón rátéttel díszített borokkal, melyekre szintén bármilyen felíratot elkészítünk, a borokhoz megfelelő poharakat kínálunk, amire szintén lehet névbeírást megrendelni. Szintén újdonság a választékunkban különböző üveg ajándék és dísztárgyak: olajégők, üvegvirágok, vízipipák…

Térjen be üzletünkbe, nézzen körül, mert egy ilyen rövid bemutatkozó anyag csak kedvcsináló lehet, termékeinket látni kell. Várjuk szeretettel a Tesco melletti KristályVilág üzletben.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Pláza Köki Terminál Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Kristály Világ
Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
281 hasznos vélemény
2013. 05. 19. 16:49

A lányom diplomaajándékát sikerült itt megvennem, hasonlóan az előttem szólóhoz. Remélem neki is tetszeni fog, ez hamarosan kiderül!

OhayoNikki OhayoNikki
142 értékelés
13 követő
16 plecsni
192 hasznos vélemény
2013. 04. 08. 23:23

Ugyan nem vagyok visszatérő vásárló, de egyszer is boldoggá tudtak tenni, amikor diplomaajándékot vettem az üzletükben. Tulajdonképpen a Swarovskinál tett potyautam után hozott ide a lábam. Nem hittem volna, hogy egy nemzetközileg ismert üzletlánc kudarca után még örömet okozhatnak a termékükkel egy kis helyen. Amit ott nem tudtak megadni, a Kristály Világban gondolkodás nélkül. Rendkívül segítőkész és figyelmes volt az eladó, ez még egy plusz pont. Bár elég kicsi az eladótér, mondhatnám zsúfolt, de ezt az apró kellemetlenséget feledteti a kínálat. Aki szereti a csillogó mütyűröket és a Kökiben jár, érdemes betérnie.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail IKEA Bútoráruház Étterme 1148 Budapest, Örs vezér tere 1.
39 értékelés
Thumbnail Árkád Bevásárlóközpont 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
52 értékelés
Thumbnail Sugár Mozi 1148 Budapest, Örs vezér tere 24.
18 értékelés