Krémes Cukrászda

(4.5) - 2 értékelés
Cím:
1221 Budapest, Savoyai Jenő tér 1
Telefonszám:
+36-1-2292402
Kategória:
Cukrászda, Fagyizó

További információk

Kis cukrászda vagyunk, Budafok kapujában már 1973. decemberétől.
Régi ízek, kreatív megoldások, vevő centrikus kiszolgálás.
Helyben készült sütemények és fagylaltok. Fotót is lehetőség van ehető ostyára másolni, ami egyedi díszítést ad a tortának
Kóstolja meg kézműves fagylaltjainkat is.
Most próbáljuk az édes bűn sorozatot, melyek hozzáadott cukrot nem tartalmaznak, édességüket cukorpótlóval állítjuk be. Ebből sem fogyaszthatunk korlátlanul, de mégis valamivel kisebb a szénhidrát tartalmuk.
Első értékelő
Megnyitás
1973. 12. 01.
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Krémes Cukrászda
P. Judit P. Judit
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 11. 08. 12:50

Gyerekkorom óta ide járok(évtizedekben mérhetö).Imádom a sütijeiket és bátran állíthatom hogy Budafok legjobb fagyiját is itt lehet megkapni.Mindenkinek csak ajánlani tudom,ha egy finom sütire vágyik.

Ludmilla Ludmilla
28 értékelés
2 követő
9 plecsni
29 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 23:22

Ez a cukrászda nagyon a szívemhez nőtt, ugyanis kicsi gyerekkorom óta a közelében lakunk, és onnan rendeltünk minden szülinapra, a Barbie tortán keresztül a túróson át minden félét. Külön remek, hogy a cukorbetegekre is gondolnak, ezért a nagymamámnak sem kellet kimaradni az ünnepi édességekből. Vasárnap is nyitva van, ami sokszor nagy segítség volt, ha valamilyen rágcsálnivaló kellett a vendégeknek SOS. Annyi negatívumot tudnék csak mondani, hogy a kiszolgálás nagyon vegyes, van amikor nagyon kedvesek, de van amikor egyáltalán nem. Nyilván ez ember függő, de a vásárló benyomása sokszor emiatt negatív marad. Az árai sincsenek elszállva, a külvárosi 22. kerületben nagyon jó, hogy van ez a kis cukrászda.

Hasonló szolgáltatók a közelben