Kreatív Hobby

(4.5) - 10 értékelés
Cím:
1062 Budapest, Váci út 1-3.
Telefonszám:
+36-70-3202903
Kategória:
Hobbibolt

További információk

Az üzlet a Westend City Centerben található.
Minden, ami az alkotáshoz, egyedi, kreatív dekorációk, ajándékok megvalósításához szükséges!
Mottónk: A kreativitás mindenkinek jól áll - ennek jegyében igyekszünk minden alkotókedvű, ügyes - és magáról azt gondoló, hogy kevésbé ügyes - kezű embernek, gyereknek és felnőttnek, nőnek és férfinak is ötleteket adni, utat mutatni a kreativitásuk kibontakoztatásához, egyedi és értékes dekorációk, ajándékok készítéséhez.
Első értékelő
Megnyitás
1995
Brand: Kreatív Hobby
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
10 korábbi értékelés - Kreatív Hobby
iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
340 hasznos vélemény
2013. 06. 25. 12:06

Én saját kezűleg szoktam a nyakláncaimat helyrehozni, ha elszakad a kapocs, vagy ne adj Isten még a gyöngyök is szanaszét gurulnak. Itt mindig megtalálom az eltört, elveszett hozzávalók pótlásait, így a láncok újra régi fényükben tündökölnek utána.

Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
168 hasznos vélemény
2013. 04. 29. 20:41

Itt mindent megtalálunk, ami egy kis kreatív házimunkához kell. Az árak változóak, érdemes mérlegelni, hogy minden esetben olcsóbb-e saját kezűleg előállítani a kívánt tárgyat.

szagnes szagnes
263 értékelés
4 követő
24 plecsni
255 hasznos vélemény
2013. 04. 28. 15:22

Kata, én is hasonló helyzetben vagyok mint te. Szükség van tényleg egy kis kapcsolódásra, főleg ha a munkahely, iskola után vágyunk valami kellemesebb időtöltésre. Ez a hely teljesen megfelel a célnak szükséges eszközök beszerzésére. Imádok saját kezűleg dekorációkat készíteni. Itt mindent megtalálok ami ehhez szükséges. Nem utolsósorban a készített tárgyakat el is ajándékozhatom, családnak , barátoknak. Kellemest a hasznossal.:)

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Hegerobin Hegerobin
50 értékelés
2 követő
10 plecsni
56 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 17:35

Nem vagyok egy barkácsolós típus, így csak képkeret nézőben tértem be ide, viszont hamar kiderült, hogy ha a sablonos, egyszerű típusúakban nem is, de változatosságban köröket vernek a bútoráruházak kínálatára. Az egyszerű natúrtól, amit mi festhetünk és dekorálhatunk ízlésünk szerint, egészen a komolyabb, százféle mintában, formában, anyagban és stílusban pompázó darabokig, amelyek sokszor többet mutatnak, mint a beléjük csúsztatott családi fotók. Ha valami nem sorozatgyártás hangulatút ajándékoznánk, akkor érdemes betérni, megvenni az alapanyagokat, de ha véletlenül kicsúsznánk az időből, akkor készen is találhatunk rengeteg kreatív meglepetést.

Kata7555 Kata7555
102 értékelés
14 követő
18 plecsni
118 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 17:53

Aki irodai munkát végez, az általában a szabadidejében próbálja kiélni kreatív énjét, ezzel én is így vagyok. Nagyon szeretem az érdekes dolgokat, szeretek szép dolgokat készíteni és nagyon szeretek adni. Azt mondják, hogy adni jobb, mint kapni, ezt én is így gondolom. Nagyon jó érzéssel tud eltölteni az, mikor látom, hogy valakinek örömöt tudtam szerezni.
Már kitapasztaltam, hogy Budapesten mely kreatív boltban mit lehet fellelni, mi az, ami az egyik boltban olcsóbb vagy mi az, ami jobb minőségű.
Ha a Westendbe járok, akkor biztos, hogy magához vonz ez a kis Kreatív Hobby bolt. Mindig találok valamit, ami éppen az otthon lévő gyűjteményemből hiányzik és pont kapóra jön. Nagyszerű ajándékokat lehet készíteni, például egy fadobozból, ékszeres dobozként is tökéletesen funkcionál és olyanra alakítjuk, amilyenre csak szeretnénk.
A hobbyboltban rengeteg kincset találhat az ember, csak nyitott szemmel kell járni.

vadvirág vadvirág
45 értékelés
0 követő
11 plecsni
45 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 21:57

Amennyire pici egy művészbolthoz képest, annyi mindent találtam már itt. Rengeteg ajándékötletre ad lehetőséget már az is, ha csak körülnézek. Sok mindent nem próbáltam még, de tervezem, hogy minél több olyan dolgot, ajándékot elkészítsek, amihez ide kell látogatni. Sok klassz színes és mintás papír van itt, festhető fadobozok. Nemrég egy nagyon jó füzetet vettem itt, azóta sem láttam máshol, nem volt olcsó, de úgy érzem, megérte az árát. Egyszer úgy nézelődtem itt, hogy elfogott az érzés, hogy de jó lenne csak ilyen dolgokkal foglalkozni, és semmi mással…Bízom benne, hogy egyszer majd azért térek be ide rendszeresen, mert a munkámhoz szükségem lesz rá…

Kamilla Kamilla
28 értékelés
0 követő
11 plecsni
33 hasznos vélemény
2012. 11. 15. 16:16

Nagyon kedvelem a Kreatív Hobby boltokat. Ha olyan lány vagy, aki nem az éjszakai bárokat rója, és nem szalad egyik disco-ból a másikba, Neked is ajánlom, hogy próbáld ki a Kreatív Hobby „játékokat”. Itt mindig szabadjára engedem a fantáziámat, és már csak tényleg a képzelet és a kreativitás szabhat határokat. A formás kis gyöngycsodáktól, a keresztszemes hímzéstől, és a subától mindig nagyon belelkesülök. A legjobb időtöltésnek tartom ezeket az elfoglaltságokat, és ráadásul a munka végén mindig egy olyan szép dolog keletkezik, amit az egész család megcsodál. Jó érzés olyan dolgot készíteni, amit mások ennyire értékelnek!

Sz. Emese Sz. Emese
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 14:29

A Kreatív Hobby-ban talán az a legjobb, hogy nem kell profi művésznek lenni, hogy beléphess a szentélybe. Itt az is találhat magában kézügyességet, aki még soha sem kreatívkodott. Az eladók kedvesek, segítenek megtalálni a szükséges kellékeket, ha van konkrét elképzelésed, ha meg nincs, hagynak nézelődni, nem követik árnyékként minden lépésedet. Ha nem vagy biztos benne, hogyan készül, amit alkotni szeretnél, szívesen be is avatnak a művelet rejtelmeibe, sőt még plusz ötleteket is kaphatsz. Én a hatalmas és színes gyöngyválaszték miatt járok ide szívesen, mert bár nagy hozzáértéssel nem rendelkezem, de jobban szeretek saját kézzel készített karkötőkben villogni, plusz olcsóbban, sokkal egyedibb kiegészítőkhöz jutok így. És természetesen a nagy mű garantáltan annyira passzolni fog hozzám, mint egy boltban készen vásárolt ékszer soha.

Mara.Sz Mara.Sz
31 értékelés
0 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 11. 12:27

Legfőképpen a nagyon olcsó festővásznak és szintén jó árban lévő ecsetek vonzanak a boltba. Akkor is be szoktam térni, ha valamilyen ruha-átalakítási öteletem támad, mert rengeteg féle ruhafestéket árulnak, illetve egyéb dekorációkat (csipkeszegély, gyöngyök) amik segítségével már több ruhadarabomat is sikerült újjá varázsolnom. Előfordult már olyan is, hogy ajándékot szerettem volna készíteni valakinek, de fogalmam sem volt, hogy mit. A boltban azonban megtetszett ez-az, és összeállt a kép. Tehát ez a bolt számomra olyan szempontból is kreatív bolt, hogy néha konkrétan itt száll meg az inspiráció és a kreatív ötletek, a portéka láttán.

I. Noémi I. Noémi
69 értékelés
6 követő
15 plecsni
107 hasznos vélemény
2012. 10. 20. 21:21

Egyik új keletű hobbim a jelmezkészítés, így ez az üzlet az egyik kedvencem a Westendben. Régebben is többször megfordultam itt, bár akkor főleg az ünnepek közeledtével, mert szeretek olyan ajándékot adni a szeretteimnek, amit saját kezűleg készítek el. Ebben a kis üzletben szinte minden megtalálható, amire egy jó ajándéknál szükségünk van, vagy, ha éppen a jelmezünket szeretnénk díszíteni. A textilfestékek 300 forint körül mozognak például. Gyöngyökből is nagy a választék; az egyszerű 20 forintostól kezdve a pazar mintájú 100 forintos gyöngyökig minden méretben és színben találhatunk nekünk tetszőt. Az eladók is mindig a segítségünkre sietnek és művész emberek lévén segítenek abban is, ha éppen még nem kiforrott teljesen a fejünkben, hogyan is szeretnénk megvalósítani ajándékozási vagy jelmezes terveinket.