Kreatív Hobby Áruház

(5.0) - 7 értékelés
Cím:
1091 Budapest, Üllői út 15
Telefonszám:
+36-30-4911772
Kategória:
Hobbibolt

További információk

Minden, ami az alkotáshoz, egyedi, kreatív dekorációk, ajándékok megvalósításához szükséges!
Mottónk: A kreativitás mindenkinek jól áll! - ennek jegyében igyekszünk minden alkotókedvű, ügyes - és magáról azt gondoló, hogy kevésbé ügyes - kezű embernek, gyereknek és felnőttnek, nőnek és férfinak is ötleteket adni, utat mutatni a kreativitásuk kibontakoztatásához, egyedi és értékes dekorációk, ajándékok készítéséhez.
Kreatív Kézműves Műhelyünkben különféle népi- és hobbitechnika foglakozásokkal várjuk az alkotni vágyó gyermekeket, felnőtteket egyaránt!
Első értékelő
Megnyitás
1995
Brand: Kreatív Hobby
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Kreatív Hobby Áruház
Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
328 hasznos vélemény
2013. 05. 20. 21:53

Mindig megtalálom azt amit szeretnék.Nagyon szeretem.Bármit megtalálsz amit keresel.Udvarias kiszolgálás.Nagy,gyönyörű,tanácsot is adnak.

Szigligeti Ágnes Szigligeti Ágnes
16 értékelés
1 követő
4 plecsni
7 hasznos vélemény
2013. 05. 17. 13:53

Rendkívül jól felszerelt kreatív bolt, széles választékkal. Nem csak vásárolni, hanem ötletet gyűjteni is érdemes betérni. Jól el lehet böngészi a polcok közt, és az ember mindig elcsábul és vesz valamit.:)

Zsu07 Zsu07
32 értékelés
4 követő
6 plecsni
49 hasznos vélemény
2013. 03. 26. 13:25

Karácsonyi ajándékként hógömböket készítettem, melyhez a hozzávalókat itt szereztem be: üvegek, csillámporok, apró tárgyak...Ismeretségi körömben más is szeret kreatívkodni, így az Ő számára különböző és nagyon sokféle (témájú) szalvétából válogathattam - majdnem felvásároltam az egész készletet :) Amennyiben nincs előre kitalált ötleted milyen saját készítésű ajándékkal lepd meg szeretteidet, itt biztosan ihletet kapsz! Hajrá! :)

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
csutka csutka
38 értékelés
1 követő
9 plecsni
19 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 15:41

Imádok kreatívkodni, főleg amióta gyerekem van. Imádok sok haszontalannak tűnő tárgyból valami egyedit alkotni, olyat aminek a pici is örül. Ehhez ad nagy segítséget a Kreatív üzlete, ahol minden olyan kiegészítőt megtalálok, ami megkönnyíti az alkotást. szerencsére ügyes kezet örököltem otthonról – amit majd remélem a fiam is örökölni fog. Szerintem szép dolog a saját kézzel készített ajándékok átnyújtása a rokonoknak, barátoknak, nem csak Karácsonykor, de bármikor. Ha jól tudom már klubjuk is van ahova lehet csatlakozni, inspirálódni.

I. Noémi I. Noémi
69 értékelés
6 követő
15 plecsni
107 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 12:32

Díszdoboz, szalvétatartó, kulcstartó, ékszer, táska, festmény és még sok más ajándéktárgy egyedi változatát alkothatjuk meg, ha betérünk a Kreatív Hobby Áruházba. Az Üllői úton található üzlet pedig az egyik legtágasabb mind közül, így olyan kiegészítőket is találhatunk, amit más üzletben nem. Például Snazaroo arcfestéket, ami véleményem szerint a legjobb minőségű arcfesték Magyarországon. Én is ezzel szoktam dolgozni. Azok is megtalálhatják itt a számításukat, akiknek nincs olyan jó kézügyességük, hiszen vannak nagyon egyszerűen elkészíthető ajándéktárgyak is.

mokushle mokushle
42 értékelés
0 követő
8 plecsni
31 hasznos vélemény
2012. 11. 09. 16:08

Talán a legnagyobb és legigényesebb kreatív bolt a városban. Mindent meg lehet benne találni, ami a kreatívkodáshoz kell, az alapanyagoktól a kézikönyvekig. Dobozok, fiókok, üvegek, szatyrok, csomagolópapírok, matricák, festékek, szóval tényleg minden van itt.
Karácsony előtt szoktam felkeresni, és mindig órákon át nézelődöm, mert annyi jó dolgot lehet látni. Vannak összeállított kis csomagok is, amelyekből az instrukciókat követve bárki össze tud hozni például egy ajtódíszt vagy egy állatfigurát.
Kimondottan szeretem, hogy kész dolgok díszítik az üzletet, melyek nem csak jó hangulatot adnak neki, hanem ötlettel is szolgálhatnak.

macskuszmara macskuszmara
58 értékelés
1 követő
16 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 10. 15. 22:02

Bár jómagam nem a kézügyességemről vagyok híres, mégis sokszor megfordultam már a Kreatív Hobby üzletében. Mindig akad valami apróság, amiért beugorhat az ember vagy nyugodt szívvel elkísérheti a barátait is, biztos nem fog unatkozni. A rajzosok, hobbiszakemberek, festők mellett az ügyetlenebbek is ügyessé válnak, hisz az egybecsomagolt pingponglabdából, papírszárnyból, fakarikából könnyedén karácsonyi angyalka válik. De találhatunk itt a sima pávatolltól kezdve, az egyszerűbb ceruzákon át, komplett rajz- és festőkészletet is. Iparosok előnyben! A legjobb pedig, hogy az üzlet bejáratánál rajztanárok és –kurzusok hirdetéseiből is szemezgethetünk. Hát nem megfelelő hobbyajándék? Úgyis vészesen közeleg a karácsony! 