Korona Étterem Pizzafaló Pizzéria

(4.5) - 7 értékelés
Cím:
2060 Bicske, Szent István út 16.
Telefonszám:
+36-22-565565
Kategória:
Pizzéria

További információk

Bicske szívében, a kisváros főutcájának legszebb környezetét mondhatja magáénak a Korona Étterem és Pizzafaló Pizzéria. Díszfák, gondozott pázsit, hosszú és széles muskátlis terasz, elismerően bólint aki ránéz a nagy sarokház mai arcára, de legalábbis az év három évszakában kelti fel a szépre fogékony arra járóban a jó érzést.

A tágas és otthonos belső igazán ízléses berendezéssel minden korosztálynak megfelel, ahol jól érzik magukat és szívesen járnak vissza barátok, szerelmespárok, családok, munkatársak, idősek és diáktársaságok egyaránt.

A kiváló konyha, korrekt, elegáns és közvetlen felszolgálás teszi fel a koronát az igényes és nem drága helyre, ami esküvők, bálok, koncertek, osztálytalálkozók, szülinapi bulik, céges rendezvények és mulatságok legjobb helyszíne.
Első értékelő
Fizetési módok: Accor, Chèque Déjeuner, Erzsébet-utalvány, Készpénz, Posta Paletta, Sodexo melegétel utalvány, SZÉP kártya, Ticket restaurant
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Korona Étterem Pizzafaló Pizzéria
Móroczné Takács Christin Móroczné Takács Christin
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 11:16

Imádom a forró csokit. Itt nagyon finomat készítenek, hatalmas adag tejszínhabbal, lehet többféle ízből is válogatni! Többfélét is megkóstoltam már, de nekem a hagyományos jön be igazán. Nagyon ajánlom!

V. Zoltán V. Zoltán
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 10:59

Hatalmas adagok, kifinomult ízvilágú, gyönyörűen tálalt ételek, jó árképzés. A személyzet nagyon barátságos, segítőkész, udvarias. Akár 150 fős rendezvények lebonyolítására is alkalmas az étterem, kialakítása, díszítése stílusos, barátságos. Mindenkinek ajánlom.

F. Andrea F. Andrea
168 értékelés
9 követő
18 plecsni
216 hasznos vélemény
2013. 09. 20. 17:18

Az éhenhalás határán, délután estünk be. Kicsit hűvös volt, de még éppen lehetett a teraszon üldögélni, gyönyörű futómuskátlik a virágosládákban, vicces táblák a bejáratnál.
Az étlap villámgyorsan érkezett, az italok is. Faló tál és rántott sajt volt a választás, mindkettő hatalmas adag. Ha még az is sikerült volna, hogy az egyes frissensültek és a burgonya egyszerre készül el és rögtön tányérra kerülve vinnék ki a vendégnek, csillagos ötös lenne. Ez főleg a rántott sajtnál lenne fontos, elképzelem, hogy kívül ropogós, belül folyós, de ez nemcsak ennek a helynek a hibája. A kiszolgálás kifogástalan, ilyen udvarias, kedves és gyors pincérekkel régen nem találkoztam. Csapolt Kozel sör, Kozel korsóban, az embernek szava sem lehet."Sajnos" az adagok akkorák voltak, hogy a kiszemelt édesség - csokigolyók fagylalttal - kimaradt, pedig 10-féle fagyi is volt. Ennél nagyobb bajom sose legyen. A pizzát nyeles fatálon hozzák ki, a szomszéd asztalnál ülő fiúk ketten nem bírtak vele, de persze vannak kisebb méretek is.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Equus-Dent Fogászati Kft. 2060 Bicske, Bogya Károly utca 50 .
4 értékelés
Thumbnail Báder Fogadó Étterme 2060 Bicske, 1-es út 31. km
7 értékelés
Thumbnail K&H Bankfiók 2060 Bicske, Szent István utca 2.
2 értékelés
Petya86 Petya86
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2012. 10. 20. 13:22

Nagyon fiatalos, szép, modern étterem. Az ételek kiválóak, a felszolgálok kedvesek és segítőkészek. Az étlapon lehetne kicsit bővebb a választék.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 02. 05. 18:51

Az étterem kialakítása : -- jó, tiszta, kellemes környezet, jól felszerelt

kiszolgálás: -- udvarias, barátságos, elég gyors
ételek : -- a választék kevés /kivétel pizza/, a köret hideg volt és a burgonya kemény, a húsok némelyike kemény volt.
Ár-érték : közepes.
Az étterem vezetője a vendégek üdvözlésében nem jártas. / NEM TUD KÖSZÖNNI/. Valamikor többször jártunk ott. Ezt ezek után nem tesszük.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 02. 05. 14:44

Az étterem kialakítása ,esztétikai megjelenése átlagon felüli .A kiszolgálás kifogástalan,udvarias és barátságos. Amikor ott voltunk a megrendelt ételek egy része hideg volt /köretek/. A húsok részben kemények voltak.Valamikor sokkal jobb hely volt ez látszik a vendégek számán is. Legyek megértő ,lehet hogy az általános vendéglátói forgalom csökkenésének tudható be. A pizzák választéka nagy, az ételeké kicsi .
Mivel már megalakulásuk óta többször is vendég voltam /napi menüt is igénybe vettem/ ismerem a vezetőt is . Egy baj van nem tud köszönni a vendégeinek !

Vendég felhasználó Vendég
2016. 05. 10. 12:27

Finom ételek,italok ..
ízléses tàlalàs ..
Gyors és kedves kiszolgàlàs!
Imàdom!