Korhely Étterem & Pub

(4.0) - 5 értékelés
Cím:
7624 Pécs, Boltív köz 2.
Telefonszám:
+36-72-534916
Kategória:
Magyar konyha, Mexikói étterem

További információk

Az étterem Pécs belvárosában található a Színház tér mellett. Rendkívül hangulatos a berendezés, kicsit kopottas, inkább rusztikus fa székek és asztalok, a földön széna vagy szalma borítja a hajópadlót (mellesleg az elfogyasztott mogyoró héját nyugodt szívvel leszórhatjuk).

Az ételek a nemzetközi vonalat képviselik, az elnevezésük kicsit bizarr (például „Agymosás”, „Rejsz-Tág”). Lehetőségünk van a naponta változó két féle kedvező árú ebédmenüt (leves+főétel) választani, erről a facebook oldalukon tájékozódhatunk.

Rendezvények (születésnap, esküvő, családi vagy baráti összejövetelek, cég bulik) lebonyolítását vállalják helyben vagy akár külső helyszínen.

Az étterem terasza kora tavasztól késő őszig várja vendégeit.
Első értékelő
Fizetési módok: Chèque Déjeuner, Discover, Edenred, Erzsébet-utalvány, Euro, Készpénz, MasterCard, Posta Paletta, Sodexo melegétel utalvány, SZÉP kártya, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Korhely Étterem & Pub
livia311 livia311
6 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 02. 10. 16:11

Nagyon kedveljük a helyet, hangulatos. Az ételek is finomak, és az egyetlen hely ahol a földre lehet és kell dobálni a mogyoróhéjat :-)

karaibrahimgil karaibrahimgil
25 értékelés
1 követő
7 plecsni
29 hasznos vélemény
2013. 11. 24. 16:34

Az ételek finomak, habár nagyon nehezek. Az adagok nagyok, bár az áruk kissé borsos. Nem voltam oda a dekorációért (kicsit úgy nézett ki az egész hely, mintha minden vendég hozott volna magával egy tök felesleges tárgyat, itt úgyis elfér-alapon), bár az ételek elnevezése fantáziadús, és sok vicces pillanatot okozhat. Pár korsó sör mellett elbeszélgető baráti társaságoknak ideális helyszín lehet, de párban érkezőknek okozhat zavarba ejtő pillanatokat (pl. az egyik pincér, noha addigra rajtunk kívül nem volt már több vendég, pont az asztalunk mellett állva csókolózott a barátnőjével, míg a többiek azt vitatták meg, hogy terráriumban lévő hörcsögszerű állat azért véres-e, mert éppen akkor szült). És akkor a párom kabátjának a lecseppentéséről, és a közöttük folyó nagy beszélgetésben visszaköszönni nem tudásról nem esett szó...

Dömötör Csilla Dömötör Csilla
21 értékelés
1 követő
4 plecsni
12 hasznos vélemény
2013. 09. 24. 18:44

Először 2007-ben fedeztük fel ezt a remek éttermet, és most, hogy ismét a városban jártunk, szintén nem hagyhattuk ki. A színvonal mit sem változott, az ízvilág és a hangulat remek, viszont úgy éreztük, hogy az árakkal nem kicsit elszaladtak.

Hasonló szolgáltatók a közelben

N35. Kriszta N35. Kriszta
9 értékelés
0 követő
6 plecsni
6 hasznos vélemény
2012. 01. 02. 09:05

Nagyon eredeti hely. Egy Desperado stílusú vendéglő szalmával felszórva, ahol a mogyoróhéjat is a padlóra lehet dobni (nem tettük). Az ételnevek is nagyon szellemesek. Szerencsére finomak is és nagyok az adagok. A pincérek gyorsak és és udvariasak. Nem szabad kiahgyni, ha Pécsen jársz.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 01. 23. 22:03

Ma voltunk Pécsett, és a neten már kinéztük ezt az éttermet, s ajánlották is. Nem csalódtunk, szuper a környezet, a stílus, és kitűnő volt az ebédünk.- Ha legközelebb leutazunk Bp-ről, ismét ide megyünk.... hosszúám az étlap! :-)