Komédiás Kávéház

(4.5) - 7 értékelés
Cím:
1065 Budapest, Nagymező utca 26
Telefonszám:
+36-1-3020901
Kategória:
Kávézó

További információk

Férőhely: 80
Vendégtér mérete: 90 m2


Az étteremről:

A kávéházban esténként Magyarország legjobb bárzongoristái hallhatóak ingyenesen. Kihagyhatatlan élmény!Részletek:
- Meleg étel
- Internet használat
- Napilap olvasási lehetőség vendégeknek
- Kisgyermekes családoknak ajánlott
- Mozgássérültek által megközelíthető
- Lehetőség zártkörű rendezvényre
- Légkondicionált
- Nemdohányzó helyiség
- Kerthelyiség


Első értékelő
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Komédiás Kávéház
Gemelos Gemelos
593 értékelés
4 követő
26 plecsni
190 hasznos vélemény
2013. 06. 27. 08:24

Fantasztikus hangulatú kávéház, egy előadás előtt tértünk be, csak kávét ittunk, de egyszer később is eljövünk. Képzeletben eljátszottunk, milyen is lehetett régebben, jó volt egy kis nosztalgiázás.

F. Andrea F. Andrea
168 értékelés
9 követő
18 plecsni
216 hasznos vélemény
2013. 06. 24. 21:14

Színház előtt ültünk be, az egymás melletti hasonló helyek közül ez tetszett meg. Találomra az utcai bejárathoz legközelebbi asztalhoz ültünk (ez a választás később hibásnak bizonyult), a pincér azonnal jött. Nagyon tetszett a pincérek egyenruhája, az ing nadrágtartóval elég egyedi és kedvesen ódivatú hangulatot kölcsönöz az enyhén mufurc fiúknak. Az étlap választéka is biztató volt. Tatárbifsztek, tartinesnek nevezett francia specialitás. A tatár tökéletes volt, a másik sajnos nem. Ez eredetileg egy bagett, különböző feltétekkel. A kenyér alja kőkeményre sült, késsel vághatatlan volt, ehhez képest a tetején lévő sajt nem olvadt meg. A somlói galuska finom. A letakart zongorát láttuk, de nem sejtettük, hogy jóval 7 óra előtt el is kezdenek játszani rajta. A zene a távolabbi asztaloknál, sőt az emeleten is biztos élvezhető lenne, ebből a közelségből inkább menekülésre késztetett. A színészek fényképei, a berendezés kellemes, egyszer ki kéne próbálni színház után is.

La Cica La Cica
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 09:04

Egy esti operaelőadás vagy a pesti Broadwayen eltöltött színházi kaland után ideális célpont a Komédiás Kávézó. Novemberben kétszer is volt szerencsém e helyhez. Baráttal, barátnővel romantikus együttlét helyszíne lehet, feltéve, hogy a meglehetősen hangosan játszó bárzongorista közelében foglalunk helyet. Bensőségesebb hangulatra vágyóknak a galériát tudnám ajánlani, ahol a vörös drapériát színészek portréképei és színházi kellékes vitrin teszik változatosabbá. Édességeik közül a Baileys palacsintát tudom ajánlani, amelynek mennyei ízéért megéri egyszer még az az 1150 Forint is. De hogy valami kritikát is írjak, a pincérek kedvességével, mosolygósságával volt némi problémám. Az ember egy ilyen (elegáns és drága) helyen többet várna unott képű felszolgálóknál csütörtök este. Persze mindenkinek lehet rossz napja. Mindenesetre ha nem akarjuk, hogy a bárzongorista is morcosan nézzen ránk és jó hangosan köszönjön el tőlünk távozáskor, nem árt ha az ő igencsak feltűnő helyre kitett vázájába is dugunk némi ropogósat. Persze csak akkor, ha kértünk valamilyen számot!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
bszabo bszabo
39 értékelés
0 követő
7 plecsni
45 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 14:07

Ahogy belépünk a Komédiás Kávéházba, egyszerűen visszaérkezünk abba a Magyarországba, ahol még nagypapáink és nagymamáink élték mindennapi életüket. Lehuppanunk az első asztalhoz és érezzük, nem is olyan régen még a Nemzet színészeinek legnagyobbjai szürcsölték itt a feketét, mielőtt elindultak a színpad felé. A Magyar, zsidó és francia konyha remekei sorakoznak az étlapon. És minden este hét órakor megszólal egy zongora. A rohanó mindennapokban, a Nagymező utcában van egy darab történelem és egy kis megnyugvás a Komédiás Kávéházban.

tavsan tavsan
31 értékelés
1 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 16:37

Új kedvencem, nem csak színházas estéken, a Komédiás Kávéház. Nyáron szoktunk át ide egy barátommal, mert isteni a limonádéjuk, olcsó a házi bodzaszörpjük, és akkor még ki lehetett ülni a teraszra, ahol nemcsak a környékbeli színházak "művészi hangulata" és inspiráló közelsége volt ránk jó hatással, hanem az is, hogy ha kedvünk tartotta, dohányozhattunk. Télen sem változik a helyzet, már abból a szempontból, hogy visszajárok, mert a forró csokijuk legendás, a habos kakaójuk pedig nálam már a függőség jeleit kezdi előidézni. :) A kiszolgálás barátságos, engem már mindenki ismer :)) és a kellemes zongoraszó miatt bizony nem érzi az ember lánya, hogy hazavágyna - színház előtt és után is szívesen ül be ide, újra és újra. :)

S. Dóri S. Dóri
57 értékelés
3 követő
16 plecsni
40 hasznos vélemény
2012. 10. 06. 15:44

Hangulatos kávézó a Thália Színház mellett. A neve, illetve profilja alapján először nem gondoltam volna, hogy ilyen széles ételválasztékot találok náluk, így ebből a szempontból is kellemes meglepetés volt. Az ételek ráadásul nagyon finomak, bár olcsónak egyáltalán nem nevezhetőek. Nyáron és a melegebb hónapokban kint is le lehet ülni, rálátással a szórakozóhelyekre, színházakra, ilyenkor a legjobb. A kiszolgálás normális és kedves (gyorsnak viszont nem mindig mondható), ideális helyszín baráti és családi összejövetelekre, színház előtti vagy utáni időtöltéshez. A nyitva tartáson nem múlik. :)

Vendég felhasználó Vendég
2014. 01. 30. 21:39

Egyik kedvenc helyem. Öröm belépni ide! Jó hangulatú, kedves közvetlen kiszolgálás!Isteni a konyhája! Kedvencünk a padlizsán krém, ki nem hagynánk. Természetesen utána a finomabbnál fincsibb sütemények. és a színházak közepén!