Kolozsvár Utcai Óvoda tagóvoda - Máriaremetei út

0 értékelés
Cím:
1029 Budapest, Máriaremetei út 185.
Telefonszám:
+36-1-3765034
Kategória:
Óvoda

További információk


A Máriaremetei út 185. szám alatti óvoda három csoporttal üzemel. Az épület úgy helyezkedik el a saroktelken, hogy a főútvonal forgalma nem zavarja az itt folyó munkát, szeretetteljes légkört.
Központi intézményünk a Kolozsvár utcai három csoportos óvoda. Az épület külső és belső képe a korszerű óvodai nevelés szellemében készült, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal, melyre a természetes anyagok felhasználása a jellemző.
A legtöbb időt a játékra, játékos tevékenységekre fordítjuk, mint az óvodás korú gyermek fő tevékenységére. A játékba integrált tanulási tevékenység, közvetlen tapasztalatszerzésen alapul, kötött vagy kötetlen formában valósul meg.
Az épületek fekvése, kertje számos érdekes és különleges megfigyelésre ad lehetőséget. Az erdőt rendszeresen járjuk, évszakhoz kapcsolódó és alkalmi megfigyeléseket, kísérleteket végzünk.

Alapelveink:
• a kisgyermekek játékos környezet - és természetismeret keretében gyűjtsenek minél több saját tapasztalatot, élményt
• nyugodt, családias, biztonságot nyújtó légkör megteremtése, amelyben a játéké a legnagyobb szerep.

Óvodánkban működik a Pedagógiai Szakszolgálat kihelyezett részlege, ahol logopédus, fejlesztőpedagógus, pszichológus foglalkozik a segítségre szoruló gyermekekkel.
A Kolozsvár utcai óvoda tornatermében lehetőség van térítés ellenében sportolásra, és mind a három óvodában térítésmentes hitoktatásra.
Alapítványunk 1997. július 10-én lett bejegyezve, melynek célja a Kolozsvár Utcai Napközi Otthonos Óvoda gyermekcsoportjainak természet- és környezetismereti fejlesztésének támogatása.
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Kolozsvár Utcai Óvoda tagóvoda - Máriaremetei út

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Náncsi Néni Vendéglője 1029 Budapest, Ördögárok utca 80
12 értékelés
Thumbnail Budakeszi Vadaspark 2092 Budakeszi, 0210/8 hrsz.
7 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés