Kőleves Vendéglő és Kert

(3.5) - 5 értékelés
Cím:
1075 Budapest, Kazinczy utca 35
Telefonszám:
+36-20-2135999
Kategória:
Nemzetközi étterem

További információk

Kínálat:
- kőlevesek
- előételek
- saláták
- hús nélküli főételek
- húsos főételek
- desszertek

A helyiség bérelhető, projectorral, hangtechnikával.
Első értékelő
Fizetési módok: MasterCard, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Kőleves Vendéglő és Kert
Melinda78 Melinda78
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2014. 09. 20. 21:32

NEM GLUTÉN ÉS LAKTÓZMENTES: sem a menü sem a pincérek válasza nem megbízható a témában. A menün gluténmentesként jelölt wokban készült kacsamell búzát tartalmazó szójaszósszal készül. Sajnos csak utólag tudtuk meg, hiába kérdeztünk meg két különböző pincért is, mindenki megnyugtatott hogy a szójaszósz gluténmentes, a párom kíváncsiságának eredményeképpen (szerette volna megismerni a szószt, mivel nehéz itthon gluténmentes szójaszószt találni) derült ki hogy nem az.

Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
169 hasznos vélemény
2013. 05. 13. 19:55

A kert hangulata a hagyományos retro hangulatot idézi, az asztalok kicsit koszosabbak a kelleténél (de lehet, hogy mindez csak a nappali fényben tűnt fel), de az asztal rácsai közé beszorult ételmaradékok a ragacsos itallappal eltakarhatók. A kert egyébként kellemes: mellettünk egy egész család táborozott 3 gyerekkel, akik eljátszottak a különféle játékokkal és bújócskáztak a függőágyban. Szóval gyerekbarát. A roston csirkés hamburger finom volt, és bőséges a sült krumpli is. A ketchup pedig nem hígított műanyag ízű volt, hanem minőségi! A kaja miatt ajánlom.

K.Orsi K.Orsi
40 értékelés
1 követő
11 plecsni
36 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 09:01

a Kazinczy utca mindig tele van, úgyhogy elég nehéz esténként szabad helyet találni, de ha sikerül megéri ide betérni. A kavicsos talaj es a színes székek a helynek vidám, bohókás hangulatot kölcsönöznek. Annyi a baj ezzel, hogy a kavicsok miatt néhány szék és asztal elég ingatag és párszor sikerült is kiönteni emiatt az italt. Nyáron sokat ültünk be ide, jókat beszélgettünk, az ételeket viszont még nem próbáltam. Hallottam hogy jó a konyha, úgyhogy tervezem, hogy kipróbálom. Szerintem a Kőleves az egyik legjobb a Kazinczyban.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
macskuszmara macskuszmara
58 értékelés
1 követő
16 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 10. 15. 00:37

Hogy miért is jó a Kőlevesben asztalt foglalni egy napos nyári délután folyamán?
Na, nem azért, mert a leves valóban kő-ízű. Ha betérünk a kertbe, garantáltan nem fogjuk rosszul érezni magunkat. Mi egy laza vasárnap délutánt választottunk a Kőleves kínálatának felfedezésére, s nem csalódtunk. A hely hangulatos, a szolgáltatás kiváló. Bár sokan időztek rajtunk kívül a színes asztaloknál, mégis hamar megérkezett az italunk. Ételt ugyan nem rendeltünk, de átlapoztuk az étlapok kínálatát, s következő alkalommal biztos pótoljuk a mulasztást, hisz nemcsak a már-már „hagyományos” olasz, mexikói ételekből válogathatunk, de felfedezhetjük a kóser konyha kínálatát is, ami azon kívül, hogy finom, még egészséges is.
A pult körül lógó függőágyak, a kavicsos talpalávaló, és a színes asztalok pedig csak fokozzák a laza hangulatot.

krix krix
31 értékelés
1 követő
7 plecsni
46 hasznos vélemény
2012. 10. 08. 09:46

Kőleves Kertben egyszer volt szerencsém ebédelni, kora délutáni órákban, és sajnos nem a legjobb tapasztalatokkal jöttem ki. A hangulata az udvarnak, a színes székek és asztalok nagyon üdítőek, az embernek állandóan mosolyogni van kedve, de sajnos a kaja nem volt a legjobb ár-érték arányban. Valamilyen grillezett húst ettem salátával, ami helyett hamburgert kellett volna ennem, mások tányérján látva nagyon gusztusosnak tűnt. Ha jól emlékszem lehetett kapni hamburger menüt is, ami biztosan finom és tápláló lett volna. A limonádé viszont verhetetlen, legalábbis az én ízlésemnek tökéletes volt. A kiszolgálás is nagyon jó volt, pedig nem egyszerű a pincéreknek a kavicsban egyensúlyozni a tálcáikkal, minden elismerésem az övék ezért.