Köki Terminál Szamos csokoládé, sütemény

(4.0) - 3 értékelés
Cím:
1191 Budapest, Vak Bottyán u. 75.
Telefonszám:
+36-1-3470771
Kategória:
Kulináris bolt

További információk

Kézi készítésű bonbonok, Szamos likőr, csokoládék, marcipán desszertek, díszdobozok, sütemények, torták, csemegék, Illy kávé, üdítők, sőt még Szamos fagylalt is kapható!
A tortákra rendelést felvesznek, valamint a készen kapható ajándékkosarak mellett, igény szerint egyéni összeállításokat is készítenek.
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Köki Terminál Szamos csokoládé, sütemény
B. mariann B. mariann
30 értékelés
2 követő
4 plecsni
28 hasznos vélemény
2013. 10. 14. 12:35

Mint minden más Szamos cukrászda, feledhetetlen kulináris élményekkel szolgál :) A hatalmas kínálat, bonbonok, sütemények, torták, fagylalt és bármi, amit egy édesszájú vendég megkívánhat, ott sorakozik szépen, kínálva magát a süteményes pult mögött!
Nehéz a választás, de nincs rossz választás!!!! :) Gusztusosan, pazarul vannak elrendezve a finomságok arra várva, hogy az ember lánya hosszú percekig gondolkodjék, melyik is legyen a kiválasztott, miközben a többi gyönyörűségnek fájó szívvel búcsút mond :)
A kiszolgálás korrekt, tiszta és kulturált, ahogy az a nagykönyvben elő van írva. Ha egyszer gazdag leszek, akkor beköltözöm egy Szamos cukrászdába, és soha többé nem jövök ki onnan :D Éljen a marcipán!!!!! :)

OhayoNikki OhayoNikki
142 értékelés
13 követő
16 plecsni
192 hasznos vélemény
2013. 07. 15. 00:12

A minap végképp nem tudtam ellenállni, és a bevásárlás után itt, a Szamosnál bűnöztem. Ugyan "Ádámot" nem vittem magammal, a kígyó egyedül is behálózott. A süteményeket kivételesen mellőztem, de ettem már Szamos sütit, és igazán nagy sikert aratott. Most azonban a jeges finomság ejtett rabul. Habár a kedvenc helyem fagyijának mértékét nem üti meg, attól még a csoki valóban csoki, az eper valóban eper ízű volt, méghozzá gyümölcsdarabokkal. Árban megfelelő, de egy leheletnyivel lehetne nagyobb gombócot adni, mert megérné.

Vendég felhasználó Vendég
2015. 09. 08. 13:24

Csak egy "apróság". Fagylaltot kértünk, helyben fogyasztva, kehelyben. A kifüggesztett tájékoztató szerint egy gombóc 200,-Ft. A pénztárnál kiderül, hogy négy gombóc 880,-Ft. Kérdezem miért ? Mert ha kehelyben kérem, akkor 220,-Ft. Ez megjegyzem sehol nem volt kiírva. Ettem már máshol is ilyen módon, de még nem kellett többet fizetnem, csak annyit amennyit egy gombócért kérnek. Pedig gondolom ott is mosogatnak, ha ezért került többe a fagyi.

Hasonló szolgáltatók a közelben