KÖKI Terminál Bevásárlóközpont

(4.0) - 15 értékelés
Cím:
1191 Budapest, Vak Bottyán utca 75/A-C
Telefonszám:
+36-1-9191333
Kategória:
Bevásárlóközpont

További információk

Budapest egyik legnagyobb ingatlanberuházása a Kőbánya-Kispest metróvégállomás közelében 2011 őszén megnyílt KÖKI Terminál Bevásárlóközpont, amely egyedi adottságaival és építészeti koncepciójával túlmutat a hagyományos jellegű kereskedelmi fejlesztéseken.

A 58 000 négyzetméternyi kereskedelmi területen 51 000 négyzetméternyi bérbe adott kiskereskedelmi üzlettel rendelkezik. Bérlői között a kedvelt nemzetközi márkák éppúgy megtalálhatók, mint a hazai kiskereskedők és szolgáltatók. A központban a hivatalos ügyek intézésére is lehetőség van az ügyfélszolgálati irodákban és bankfiókokban.
Az épület felső szintjén 7000 négyzetméter ’A’ kategóriás irodaterületből bérelhető.

A szabadidő hasznos eltöltéséhez a sportolási és a szórakozási lehetőségek széles skáláját kínálják a szolgáltatók. Az épületben fitneszközpont, játszóház, film klub, nyitott könyvespolc és bioáruház várja a látogatókat. A vendéglátó üzletek között éttermek, cukrászdák, kávézók és gyorséttermek kínálják szolgáltatásaikat.

A KÖKI Terminál tömegközlekedési eszközzel és gépjárművel is könnyen megközelíthető. A közvetlen kapcsolat érdekében a Ferihegyi gyorsforgalmi útról külön le- és felhajtósáv épült.

A gépjárművek elhelyezésére az épületben található 1600 férőhelyes parkolóban van mód .

A beruházás során külön figyelmet kapott a zöldterületek minél nagyobb aránya, ezért az épület környezetében 4000 m2 nagyságú közpark létesül, az épület legfelső szintjén, a nagy közönség számára is látogatható zöld tetőkert készül játszótérrel, futópályával.

Megközelíthetőség

A KÖKI Terminál Bevásárlóközpont személygépjárművel és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt jól megközelíthető.

Metró: M3

Autóbusz járatok: 68, 85, 85E, 93, 98, 98E, 136E, 148, 151, 182, 184, 193E, 200E, 201E, 202E, 282E, 284E

MÁV: Cegléd, Szolnok, Lajosmizse, Kecskemét irányába

Személygépjárművel: a Ferihegyi gyorsforgalmi útról és az Üllői út irányából
Első értékelő
Megnyitás
2011. 10. 14.
Parkolás: Saját
Elfogad bankkártyát? Igen
Kutyabarát hely? Nem
Akadálymentesített? Igen
Pláza Köki Terminál Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
15 korábbi értékelés - KÖKI Terminál Bevásárlóközpont
Peterdi Judit Peterdi Judit
5 értékelés
0 követő
1 plecsni
6 hasznos vélemény
2015. 07. 10. 04:24

Nagyon szeretem, hogy sosincs tömeg, lökdösődés, pedig mindent tud, amit a többi pláza (jó, mozi nincs, na és?) Eltévedős, de nekem az összes az, nem látok különbséget. A tetőkert csodálatos! Meg lehet pihenni odakint, egy játszótér is helyet kapott rajta.

Bíró Gabriella Bíró Gabriella
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 23:05

A legtisztább plázák egyikének mondanám! Bár nincs túl sok "menő" bolt, értem ezalatt a Zara, Bershka stb-t, de remek kajáldák vannak! A Müller talán itt a legnagyobb, és még Hádát, Tescot is találhatunk benne! Sokszor járok ide, mindent el tudok intézni egy csapásra!

Szamos Elvira Szamos Elvira
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 12. 24. 18:48

Rendezett, tisztának , jól átláthatónak tartom a létesítményt. Az üzletek jól meg közelíthető - át tekinthető. A szolgáltatók egy helyen vannak, ezért nem kell külön utazni ha bármelyiknél kell intéznem az ügyeimet. Sajnálnám ha bezárásra kerülne .

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail IKEA Bútoráruház Étterme 1148 Budapest, Örs vezér tere 1.
39 értékelés
Thumbnail Árkád Bevásárlóközpont 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
52 értékelés
Thumbnail Sugár Mozi 1148 Budapest, Örs vezér tere 24.
18 értékelés
Zsiborács Gabriella Zsiborács Gabriella
11 értékelés
1 követő
4 plecsni
9 hasznos vélemény
2013. 09. 03. 17:57

Nagyon jó helyre tett bevásárlóközpont, nagyon rossz tervezéssel. Amikor először voltam eltévedtem benne, a kijáratok szinte egy oldalra vannak koncentrálva. Klausztrofóbiás tüneteim jöttek elő. Azóta megszoktam, szeretni nem tudom. Szoktam járni oda, és a tulajdonosok igyekeznek mindenféle programmal kedvezményekkel kedveltté tenni, de valahogy nem sikerül.

Gálné Kovács Brigitta Gálné Kovács Brigitta
8 értékelés
0 követő
2 plecsni
5 hasznos vélemény
2013. 12. 01. 21:36

Sokszor megfordulok ott szinte minden nap. Mikor megnyitott nagyon utáltam olyan volt mint egy nagy labirintus. Volt, hogy alig találtuk meg az autót a parkolóban. Azt tudom pozitívumként említeni, hogy mindent meg tudok venni egy helyen. Egy jó hús és füstölt árú üzlet jól jönne még benne illetve egy zöldséges. Tudom van bio piac, de nekem nem tetszik és nem túl nagy az árukészlet sem.

J Németh Emília J Németh Emília
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 11. 11. 09:50

Engem a kíváncsiság vitt ide, annak ellenére, hogy nem vagyok megszállottja a bevásárlóközpontoknak. Viszont rögtön elvarázsolt és azt tartom benne a legeslegjobbnak, hogy minden be tudok szerezni egy helyen, ami a mai időhiányos világban nagy energia és idő megspórolás.
Azért van egy negatívuma is: hiányoltam eleinte a tájékoztató táblákat, hogy mi merre van. Gyakran bejártam az összes szintet mire megtaláltam amit kerestem. Persze mostanra jól kiismerem magam és már tudok útbaigazítást adni, ha valaki eltéved odabent.
Kedvencem benne a Tesco és a Libri könyvesbolt, ahol megvehetem azokat a nehezen beszerezhető könyveket, amit a vidéki könyvesboltok csak több hetes rendelési idővel tudnak beszerezni.

Antalné Tüske Kata Antalné Tüske Kata
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 10. 27. 09:09

Amikor épült,én is azt mondtam,hogy minek!!! Viszont útban van munkába menet,és munkából jövet,a kedvenc boltjaim is megtalálhatóak itt,és innen csak pár percnyire lakom. A legjobb a Tesco,amiért eddig sokat kellett utaznom,sok átszállással,most viszont pár percnyire van csak tőlünk.

melicher stella melicher stella
6 értékelés
0 követő
2 plecsni
10 hasznos vélemény
2013. 10. 03. 18:09

nekem nagyon tetszik szívesen járok oda vásárolni .A TESCO-ban vásároltam többször, az hádában-ban egy alkalommal és bármit kerestem, volt, meg található is volt, a bejáratban is kedvesek voltak a vásárlókkal, a vásárlás után a pénztárnál sem kellett a levegőben zsonglőrködve elpakolnunk az vásárolt árut. Egyszóval tetsz

Gemelos Gemelos
593 értékelés
4 követő
26 plecsni
190 hasznos vélemény
2013. 06. 30. 09:55

Szerintem az egyik legnagyobb bevásárlóközpont, rengeteg az üzlet, nekem egy kissé soknak tűnt,, elég sokat kell járkálni, hogy a megfelelő üzletet megtaláljuk a kirakott tájékoztatók ellenére.

OhayoNikki OhayoNikki
142 értékelés
13 követő
16 plecsni
192 hasznos vélemény
2013. 06. 02. 00:27

Mivel a nevében is benne van, hogy "terminál", nem csoda, ha az volt a célja a kivitelezőknek, hogy összekössék a kellemest a hasznossal. Habár nem hasonlít egy reptéri terminálra, az átmenő forgalom szempontjából azonban nem elhanyagolható. Minden buszjárat, a metró is jól megközelíthető még a mozgássérülteknek is, az viszont sajnálatos, hogy a vasútmegálló kimaradt a felújításból. Egy kicsit rontja a színvonalát, hogy nincs teljesen kihasználva, és egy mezei bevásárlóközpont érzetét kelti a betérőben, valamint egy kicsivel nagyobb figyelmet fordíthatnának a megállók rendben tartására. Viszont az a legnagyobb előnye a számomra, hogy itt valóban remek a közlekedés, és nem kell elutaznom a város másik végébe, ha vásárolni szeretnék ezt-azt. A legkeresettebb márkák itt is megtalálhatóak, de van itt egy olcsó cipőbolt, ami nagyon a szívemhez nőtt. A mozi az, amit hiányolok belőle, valamint állandó probléma a külső mozgólépcső műszaki hibája.

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
329 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 14:24

Hatalmas pláza szinte el lehet benne tévedni.Sok jó üzlet van.Karácsonyi időszakban nagyon hangulatos.Jól megközelíthető.

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
348 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 11:03

Én is úgy vagyok Vele, hogy azt hittem nagyobb szám lesz, de inkább nagyobb volt a füstje, mint a lángja...Nincsenek igazán trendi üzletek, a Müllernek kevésbé nagy a kínálata, és az étterem részen sincsen hűde nagy választék.

Volóczi Enikő Volóczi Enikő
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 05. 15. 10:04

A TESCO-ban vásároltam 2-szer, az OBI-ban egy alkalommal és bármit kerestem, volt, meg található is volt, a bejáratban is kedvesek voltak a vásárlókkal, a vásárlás után a pénztárnál sem kellett a levegőben zsonglőrködve elpakolnunk az vásárolt árut. Egyszóval tetszik.

Dilbak Dilbak
60 értékelés
6 követő
17 plecsni
121 hasznos vélemény
2013. 05. 15. 09:14

Nekem ez a koncepció nem állt össze, sajnálom.

Őszintén mondom, tényleg szeretek vásárolni.
Elsősorban nem magamnak, hanem a gyerekeknek és a feleségemnek, de belátom, hogy ez ettől még egy függőségi dolog nálam:)

Viszont ahányszor ebbe a bevásárlóközpontba jövök, szinte mindig üres kézzel távozok. Ez egyben el is mondja a lényeget, hogy nem túl gyakran jövök ide.
Pedig ez van a legközelebb hozzánk, és mégsem.

Az üzletek nagy része simán elmenne egy Auchan vagy Tesco külső sorára, és nem sikerült egy rendes húzónevet sem találni az olyanoknak mint én, akik mondjuk nem az élelmiszer vásárlásért járnak a bevásárlóközpontba, vagyis a látogatásaik során nagyjából hidegen hagyják őket a kapcsolódó profilú üzletek.

Na jó, nem leszek teljesen igazságtalan, a Müller nem rossz, viszont nekem az speciel van közelebb is.

Az meg egyenesen bűn, hogy nem sikerült egy mozit tenniük ide, mikor a környéken egy darab sincsen, és az első valamirevaló is az Arénában.

Bárki találta ezt ki, és/vagy rakta össze a bérlők szerkezetét, én nem alkalmaznám, az biztos.