Kogart Étterem

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1062 Budapest, Andrássy út 112.
Telefonszám:
+36-1-3543820
Kategória:
Magyar konyha, Nemzetközi étterem

További információk

A Kogart Étterem Budapest egy elegáns villaépületében kapott helyet. Művészetbarátok és ínyencek törzshelye ez. Hétköznap esténként télen az étteremben, nyáron pedig a teraszon élő zenei műsor kíséretében élvezhetők az étterem minden igényt és ízlést kielégítő fogásai, melyekhez több száz borfajtából és saját címkézésű borokból is válogathat a vendég.

Az árnyas kerti beszélgetéseket jövő tavasszal folytathatják majd, de az étterem és a kávézó hétköznapokon várja Önöket, hogy válogassanak Séfünk, Kiripolszki István és csapata által készített ételeinkből. Célunk a változatosság, a szezonális friss alapanyagok felhasználásával alakítjuk kínálatunkat. Úgy állítottuk össze az étlapot, hogy mindenki találjon kedvére valót és mindezek mellett napi menüajánlatunkból is választhatnak. Nem hiányozhat a tészta – itt készül, csodás házi tészta. De jó néhány klasszikus fogással is szeretnénk kedveskedni. Akár egy gyors munkaebéd, akár egy kellemes társasági falatozás - az Andrássy út egyik legszebb villájában mindkettő megtalálható. Vacsoraidőben előre egyeztetett időpontban bejelentkezés után, előzetesen egyeztetett menüt készítünk a 10 főnél nagyobb létszámú csoportok számára. Kiállításaink élményét egy gasztronómiai kirándulással kiegészítve kellemes időtöltést ajánlunk Önöknek.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Kogart Étterem
Tamara Tamara
11 értékelés
1 követő
3 plecsni
7 hasznos vélemény
2013. 10. 13. 12:26

Színvonalas egy hely, értenek az ételkészítéshez és a profi felszolgáláshoz. Hangulatos a terasza is. Több kiállításuk után megengedtem magamnak ezt a gasztro-kiruccanást is. Persze vannak náluk olcsóbb helyek is, de a kiszolgálás minősége hitelessé teszi az árakat.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés