Kő Café

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1105 Budapest, Előd utca 1
Telefonszám:
+36-30-3603095
Kategória:
Magyar konyha, Kávézó

További információk

A kávézó és étterem a Kőbányai Gyermek és Ifjúsági Központban található.

Esküvők, szalagavatók, érettségi találkozók, baráti összejövetelek és egyéb rendezvények szervezése, lebonyolítása húsztól kétszáz főig.

Feladatunk itt naponta az intézménybe látogató vendégek kiszolgálásán túl, a házban helyet találó különböző rendezvények lebonyolítása, vendéglátása.
Első értékelő
Megnyitás
2002
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Kő Café
N. Ferenc N. Ferenc
28 értékelés
1 követő
5 plecsni
27 hasznos vélemény
2016. 03. 22. 08:35

Meguntam egy közelebbi kifőzde zsíros főztjét, és levegőtlen szűk étkezőjét. A Kőbányai Szabadidőközpontban találtam ezt a - vigyázat csak hétköznap nyitva tartó - éttermet. Csak száz forinttal kerül többe a menü, mint a megunt Állomás utcai kis piszkosban, de sokkal bőségesebb, gusztusosabb a tálalás is. Mindig adnak a leves és a főétel mellé savanyúságot, pudingot, kis csokit vagy gyümölcsöt. Kétféle menüt írnak ki (a leves ugyan egyforma) minden hét csütörtökön a következő hétre. Helyben osztogatják a menülistát, és az internetre is feltöltik. Házhoz szállítást is vállalnak. Van a la carte kínálatuk is (elég szűk), de az is olcsó és bőséges.
A kiszolgálás gyors és udvarias. A beülő vendégkör a kerület közeli adminisztrációs és kulturális központjának a dolgozóiból áll. Egy tahó = hiányosan öltözött törzsvendég azért innen sem hiányozhat.
Az étterem maga a kultúrház egyik termét foglalja el. Tágas és levegős. Festményeket is állítanak ki időlegesen. Állandó kiállításuk is van: a helyszínen megfordult híres emberek relikviái.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail IKEA Bútoráruház Étterme 1148 Budapest, Örs vezér tere 1.
37 értékelés
Thumbnail Árkád Bevásárlóközpont 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
52 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés