Klebelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium

0 értékelés
Cím:
1028 Budapest, Szabadság u. 23.
Telefonszám:
+36-1-3974569
Kategória:
Általános iskola, Gimnázium

További információk

A közlekedés a környék fejlesztése miatt nagyon jó, a helybeli polgárőrség és az iskolánkat külön védő szervezet rendet, biztonságot teremt iskolán kívül és belül egyaránt. Számítógépes és kémiai szaktantermek, négy nyelvi kisterem szolgálja az oktatást, a fejlesztő pedagógusok külön szobában foglalkozhatnak egy-egy diákkal. Egyedülálló adottságú és felszereltségű, nemzetközi versenyek megrendezésére is alkalmas sportcsarnok áll az iskolahasználók rendelkezésére.

Első osztálytól német nemzetiségi nyelvoktatás folyik, valamint emelt óraszámú és szintű testnevelés oktatásban részesülnek első osztálytól azok a tanulók, akik erre fizikailag alkalmasak, és vállalják a versenyek, a budapesti, országos megmérettetések lelki terhét is.

Gimnáziumunk tizenegy esztendeje kezdte el munkáját. A 2004-2005-ös tanévtől kezdődően a Közoktatási Törvény 28§, 29§-a értelmében öt osztályosra bővült. A 9. évfolyamon nyelvi előkészítő osztály működik, ahol a tanulók 11 órában intenzív angol nyelvi, heti 4 órában pedig informatikai képzésben részesülnek.
A nyelvi előkészítő osztály további tantárgyainak óraszáma a következő:
testnevelés 3 óra, matematika 2 óra, magyar nyelv és kommunikáció 2 óra, történelem és EU ismeretek 1,5 óra, természetismeret 2 óra, osztályfőnöki 1 óra, tanulásmódszertan 1 óra (tanév elején intenzív 30 órás indítással), német nyelvvizsga előkészítő 3 óra ( szabadon választott).

A 10. osztálytól általános tanterv szerint tanulnak a diákok.
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Klebelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Budakeszi Vadaspark 2092 Budakeszi, 0210/8 hrsz.
7 értékelés
Thumbnail Dr. Hajdú Ervin István fogorvos 1037 Budapest, Bécsi út 268
27 értékelés
Thumbnail Budai Gesztenyés Étterem és Kávézó 2092 Budakeszi, Fő utca 1
6 értékelés