Kiskulacs Vendéglő

(4.5) - 11 értékelés
Cím:
3100 Salgótarján, Kassai sor 40
Telefonszám:
+36-32-412026
Kategória:
Étterem

További információk

Étterem

Befogadóképesség: 100 fő.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
11 korábbi értékelés - Kiskulacs Vendéglő
Vass József Vass József
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
3 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 16:39

Többször is voltam itt vacsorázni, mindig kellemes a hangulat
Kiszolgálás jó, de az ételek minősége az erősségük
Mindenkinek ajánlom akár vacsorára akár rendezvények, összejövetelek számára
Hangulatos, barátságos hely
Nem árt előre asztalt foglalni

Urbán Tímea Urbán Tímea
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 11. 10. 09:33

Az egyetlen vendéglátóhely a városban, amiben még sosem kellett csalódnom. A hely kulturált, de barátságos, otthonos, nem érzi feszélyezve magát az ember az ott töltött idő alatt. A konyhája isteni, nem sikerült még egyik választott étellel sem melléfogni az étlapról, és ráadásul az adagok is bőségesek. Az étlap rendszeres frissítésére igyekszenek. A kiszolgálás profi, barátságos. Akár csak egy étkezésre, akár családi rendezvényre, csak őket választjuk.

G. Árvai G. Árvai
18 értékelés
0 követő
4 plecsni
11 hasznos vélemény
2013. 10. 03. 12:16

Többször voltam már itt, és mindig kellemes hangulat fogadott. Maximális kiszolgálás, minőségi ételek, kedves fölszolgálók jellemzők. Egyszóval mindenkinek ajánlom, aki Salgótarjánban szeretne eltölteni egy hangulatos vacsorát, vagy ebédet.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Velosport Kerékpárüzlet 3100 Salgótarján, Füleki út 8
3 értékelés
Thumbnail Dr. Kocsis László fogorvos, Salgótarján 3100 Salgótarján, Acélgyári út 51.
5 értékelés
Thumbnail Budapest Bank 3100 Salgótarján, Losonci utca 2.
3 értékelés
Halász Vivien Halász Vivien
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 08. 25. 11:57

A legelső alkalommal amikor ott jártam, az ördöglángos nevű ételt választottam. És azóta is. Mindig. Húsos is, csípős is és eszméletlenül finom. Tejfölös, paprika savanyúval kínálva, ahogy az udvarias magyar ember azt szereti. Egy jó korsó hideg sör dukál hozzá, kemény habbal a tetején. Előételnek egy kis legény fogó leves ( csészében mert az is bővel elég ), édességi utáni sóvárgásunk csillapítására pedig válasszunk bátran az étlap ajánlatai közül! Személy szerint és a vanília fagylalt mellett teszem le a voksom, amit forró eper dzsemmel kínálnak. Nem olyan alpári mekis stílusban, hanem szépen mért adagot, elegáns kehelyben és igen.. a fagyi is főzött krém! Amíg a rendelése várakozom, volt időm bámészkodni. A falakon csárda hangulat, a félbe vágott hordó a fejem felett igazán tetszetős. És mégse az az erőltetett csárda-folk stílus, a modern és a tradíció kellemes elegyet alkot. A füst szerelmesei számára biztosítva van egy kis belső udvar, ami a téli zimankó idején is megóvja vendégeit üveg tetejével. A pincérek elég udvariasak. Kicsit tenyérbe mászó, kicsit stend-up komikus és természetesen 10 forint borravalóért is marha hálás. Legalábbis ami a kirakatot illeti. Tetovált karjai azért sejtetik, mélyen magában kicsit más lehet a véleménye. De azért tök rendben van. Miután kiérkezett az étel, jóízűt falatozunk. Hál' istennek nem haltunk éhen amíg kihozták a kaját és a ceh láttán se kaptunk szívinfarktust. A végösszeg ugyan nem olyan kevés, de kérem szépen! Azért mégis csak városban ( megyeszékhelyen! ) vagyunk... bármilyen hihetetlen.. Távozáskor a főúr grincses mosolya elég merészen invitál egy következő vendégségre is, de azért mégsem olyan erőltetett, hogy eltántorítson ettől a szándékunktól. És különben is. Ahogy hallom a harcsapaprikás és a buciban tálalt hagymaleves, és a finom házias sütemények is megállják helyüket. Aki pedig a zöldebb étkek felé húz, annak is jó hírem van! A Kiskulacsban cézársaláta is rendelhető, méghozzá finom is.. úgyhogy mindent összevetve: támadunk legközelebb is!

Katalin Katalin
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2012. 10. 17. 08:12

Nagyon hangulatos vendéglő, mindig finom az étel, kedves a személyzet, korrekt a vezető, csak ajánlani tudom mindenkinek!

Vendég felhasználó Vendég
2015. 09. 26. 05:50

Nagyon kis hangulatos,családias kis vendéglőAz árak elfogadhatoak,a menűk kiválóak,noo meg a hagymakrémleves cipóban,az valami ISTENI.A kiszolgállás gyors,és barátságos.Mindenkinek ajánlom,GYERTEK IDE. Üdv;Egy törzsvendég.....

Vendég felhasználó Vendég
2014. 03. 24. 18:39

Kizárólag szuperlatívuszokban lehet beszélni erről a helyről. Mérsékelt áron, kifogástalan minőségű, kifejezetten tisztességes adagokban felszolgált ételek, udvarias felszolgálók....Csak így tovább!
Egyetlen javító szándékkal megtett észrevételem lenne: nyáron a klimatizálást meg kellene oldani, mert az étteremben lévő elviselheteten hőség miatt hagyjuk ki a nyári szezont.
Köszi.

Vendég felhasználó Vendég
2012. 12. 02. 10:09

A többi étteremhez képest drága, az adagok borzasztóan kicsik, a krumplipürém biztos porból volt, mert csöpögött belőle a víz. Én többet nem megyek oda, csalódás volt!

szaffy szaffy
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2012. 12. 07. 18:58

A kedvenc vendéglőm, nagyon jól főznek!

Vendég felhasználó Vendég
2015. 12. 18. 10:03

Nagyon jó ételek, jó kiszolgálás! Minden rendben volt gyakran vissza járunk!

Vendég felhasználó Vendég
2013. 03. 10. 12:07

egy szuperfinom hely...