Kiskakas Vendéglő

(5.0) - 13 értékelés
Cím:
8000 Székesfehérvár, Kelemen Béla utca 93
Telefonszám:
+36-22-340255
Kategória:
Étterem

További információk

Székesfehérvár történelmi belvárosához közel található, hangulatos kisvendéglő. A földszinten 31, a galérián 50, különtermünkben pedig 50 főt tudunk fogadni. A parkosított teraszon 60 fő fér el. Családi összejövetelek, üzleti ebédek, állófogadások színvonalas lebonyolítása, party service, hidegtálak készítése, ételkiszállítás.
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
13 korábbi értékelés - Kiskakas Vendéglő
Süle Gyula Süle Gyula
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
5 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 19:42

Székesfehérváron az éttermek közül a Kiskakas Vendéglő a legkedvencebb helyünk. Évente több alkalommal, legtöbbször csak kettesben feleségemmel, de évente egy-két alkalommal nagyobb társasággal is meg szoktuk látogatni e vendéglátó ipari egységet. Kivétel nélkül minden alkalommal már a bejáratnál végtelen szívélyes volt a fogadtatás. A vendéglő nagyon kultúráltan néz ki kívül is, de főként belül. Nagyon udvarias és gyors a felszolgélás, csinosak és kedvesek a pincér hölgyek. Nagy az étel, ital és desszert választék, az ételek házias ízekkel, kellemesen fűszerezettek. Nagyobb társasággal a múlt év augusztus elején voltunk ott az egyik sógorom hetvenedik születésnapi rendezvényén, ahol 21-en voltunk, köztünk négy kiskorú gyermekkel. Mindenki nagyon jól érezte magát a vendéglő emeleti helyiségében a finom ételek, italok fogyasztása közben, étkezés után nagyon sokféle desszertből választhattunk és a születésnapi torta a tüzijátékkal tette fel az i-re a pontot. A vendéglő árai a középáras, megfizethető kategóriába tartoznak. A csinos, nagyon kedves felszolgáló hölgyek, amikor jutott rá idejük a gyors, udvarias felszolgálás mellett, még a kiskorú gyermekekkel is játszadoztak. Az ünnepeltnek az ajándékokat is ott adtuk át a zártkörű rendezvényen, ahol, természetesen a sógorom is nagyon jól érezte magát, annál is inkább, mert a gyermekei meglepetés-szerűen szervezték meg az egészet, az ünnepelt csak néhány nappal előtte szerzett tudomást az egészről. A leányáék hat fős családjával Írországból jöttek haza édesapjuk születésnapi rendezvényére. Összességében nagyon jól sikerült a 70. születésnapi rendezvény és a fentiekben leírtak alapján mindenkinek jó szívvel ajánlani tudom a vendéglőt.

Erdeiné Györgyfi Enikő Erdeiné Györgyfi Enikő
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 10. 28. 13:17

Szeretümnk ide járni, kedves a fogadtatás, finomak az ételek, megfizethetőek az árak. Nyáron a terasz me, szerencsés a nayg autóforgalom miatt, de a belső helyiségek akkor is kellemesek. Ajánlani tudom mindenkinek.

Vora Dorina Vora Dorina
6 értékelés
0 követő
2 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 10. 11. 14:51

Szeretek ide járni,sokszor tartottunk itt céges bulit.A felszolgálók udvariasak,segítőkészek.Nagyon tetszik,hogy 2 szintes az étterem,én mindig az emeleten foglalok helyet,remek muzsika szól,ajánlom mindenkinek.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Kertész Csárda 8000 Székesfehérvár, Iszkaszentgyörgyi út 2
6 értékelés
Thumbnail TESCO Hipermarket 8000 Székesfehérvár, Palotai út 6
10 értékelés
Thumbnail Kulcsra Kés(z) 8000 Székesfehérvár, Sütő utca 42
11 értékelés
K. 29 K. 29
77 értékelés
1 követő
10 plecsni
45 hasznos vélemény
2013. 10. 06. 07:42

Minthogy az értékelésem is mutatja ez egy nagyon jó étterem a felszolgálás is nagyon jó, a pincérek is nagyon jók, na meg az ételeik is nagyon jók, és hát a megközelítése is nagyon jó mivel hogyha Pest felől jössz a belvároson át és Veszprémbe tartasz ám de megéheztél és jót akarsz enni térj be ide és meglátod nem fogsz csalódni se ezt én mondom mert én tudom az igazat.

Molnár Éva Molnár Éva
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 10. 03. 13:36

Barátaimmal mentünk el a vendéglőbe ! Isten finom ételek vannak és a kiszolgálás sem egy szedett vedett elkapkodott dolog ! Udvariasak nagyon a pincérek is ! Pontos precíz kiszolgálás történik! Szerintem a legfőbb egy étteremben hogy finom ételeket készítsenek és jól szolgálják fel ! Ajánlom mindenkinek és persze szép hely :)

Szűcs Tamás Szűcs Tamás
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 09. 13. 20:04

Nagyon finom, bőséges ételeket kínálnak, az étel minősége és a kiszolgálás tökéletes. Figyelmes pincérek kedves személyzet! A változó ajánlaton pedig az évszakhoz igazított különleges ételeket kínálnak. A hely nagyon hangulatos, főleg a karácsonyi időszakban.

Podos-Vetési Anikó Podos-Vetési Anikó
26 értékelés
0 követő
6 plecsni
28 hasznos vélemény
2013. 07. 30. 19:40

Pozitiv ajanlasok hatasara, hetkoznap, ebedidoben tertunk be kisgyerekkel. Gyerekbarat, figyelmes kiszolgalasban volt reszunk (keres nelkul hoztak etetoszeket, ulesmagasito parnat, rajzfilmfiguras poharat szivoszallal, tobbfele gyerekmenu). Ketfogasos menubol naponta 3felet kinalnak 1200 ft-ert, kancsos limonadeval harman kijottunk 4000 ft-bol. Kartyas fizetes, mindefele utalvanyt elfogadnak. 50 meterre konnyu ingyenes parkolas. Mosdo tiszta. Amit meg javaslok: tegyenek a gyerekek ele szines ceruzat kifestot a varakozas idejere (mi vittunk) Tarsashazi kornyezetben van, igy nincs nezelodnivalo.

P. Sándorné P. Sándorné
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
6 hasznos vélemény
2013. 07. 19. 15:19

Csatlakozom az előttem szolokhoz. Nekem is csak jó tapasztalataim voltak. Az ételek finomak, a tálalás tökéletes. A kiszolgálásra sem lehet panasz. Mindegy, hogy csak ebédelni megy az ember vagy családi ebédre, netán csapat bulira, rendezvényre nem csalódik az ember.

Botos János Botos János
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 07. 17. 15:18

Nagyon jó a konyha. Finomak az ételek, jó a hangulat és kedves a személyzet. Nagyon szép az étterem belső berendezése és a külső megjelenése. Nagyon jó, hogy OTP Széchenyi kártyát is elfogadnak. A teraszuk nyáron sem meleg a napellenzőnek köszönhetően.

Rosann Rosann
10 értékelés
1 követő
3 plecsni
21 hasznos vélemény
2013. 05. 16. 11:01

Kellemes, hangulatos, barátságos étterem, igazi házias ízek ötvözve a mai, modern konyha elvárásaival. Kedves, udvarias személyzet, a kiszolgálás pontos, gyors. Gyermekbarát étteremnek is nyugodtan nevezhetjük, mivel pici gyermekek számára is tudnak biztosítani etetőszéket. Az emeleti részben télen a hangulatos kandalló mellett, a nyári hőségben kellemesen hűvösre temperált közegben fogyaszthatjuk el a finom étkeket. Kiválóan éreztem magam náluk, mikor csak betértünk egy kellemes ebédet elfogyasztani, és akkor is, mikor keresztelői ebédet tartottunk a népes családdal. Igazán jó szívvel ajánlom bárkinek. Aki csak megteheti, próbálja ki, nem fog csalódni benne.

szagnes szagnes
263 értékelés
4 követő
24 plecsni
259 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 21:51


Nagyon kényelmesen el lehet férni, akár nagyobb társasággal is érkezhetünk, akkor is kényelmesen férünk el. Nekem a terasz rész tetszik a legjobban, így ha úgy döntünk, hogy a kinti levegőn szeretnénk elfogyasztani a rendelt ételt, azt is bátran megtehetjük.

G. Attila G. Attila
2 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 02. 10. 08:30

Házias ízek, figyelmes kiszolgálás, baráti árak és jó hangulat.

Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
281 hasznos vélemény
2013. 05. 31. 11:56

Az ízek háziasak, a kiszolgálás udvarias, s maga az étterem nagyon hangulatos!