Kisbojtár Étterem

(4.0) - 1 értékelés
Cím:
1138 Budapest, Dagály utca 17
Telefonszám:
+36-1-3295657
Kategória:
Magyar konyha

További információk

Budapest egyik jól megközelíthető pontján az Árpád híd és a Dagály uszoda közelében találja éttermünket.
Ha házias ételeket szeretne fogyasztani, nálunk biztosan megtalálja kedvencét.
Minden nap magyaros ételek, főzelékek, halételek (halászlé), tészták (túrós csusza), édességek melyek felidézhetik a "nagymama" kedveskedését (madártej, palacsinta).


A központi fekvés ellenére egy hangulatos kerthelyiség biztosítja a kikapcsolódást.
Barátaival, vendégeivel, jó idő esetén élő zene mellett élvezheti a szabad tér a friss levegő és a finom házias ételek együttes hatását.
Nyári estéken este 10 óráig tart nyitva a kerthelyiség.
Első értékelő
Parkolás: Környéken
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Kisbojtár Étterem
martino2 martino2
15 értékelés
4 követő
8 plecsni
36 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 14:14

Ebédelni jártam egy barátommal a Kisbojtárban. A számomra mindaddig ismeretlen étteremre földrajzi elhelyezkedése miatt esett a választásunk. Egyébként itt, a közelben.hu-n találtunk rá. A helyet könnyű volt megtalálni, a parkolás járdán, óránként 160 forintos díj ellenében lehet, volt is hely bőven, csak a járda néhol elég magas.
Az étterem egy emeletes ház földszinti-félszuterén helyiségében található. Belépéskor feltűnt egy tábla, mely szerint ingyenes wifit kínálnak, és - bár nem volt kifejezetten hívogató a hely enteriőrje -, mégis kíváncsian és bizakodóan léptünk be.
Az étlapon főként szokásos magyar ételek szerepelnek, a közepesnek mondható 1500-2000 forintos áron kaphatók. Az étlap kicsit bővebb a weboldalukon olvashatónál.
Aznap később nyitottak, ezért csak egy fajta levest tudtak volna hozni, így inkább ezt a fogást kihagytam. Főételnek vajhabbal locsolt rozé kacsamell steaket válaszottam 3000 Ft-ért (a köret külön fizetős).
Szokásos időtartamú várakozás kezdődött az amúgy majdnek üres étteremben. Az ingyen wifi nem működött, Voda térerő alig volt a helyen, így a várakozás közbeni munka lehetetlenné vált.
Ennek köszönhetően viszont volt alkalmam szétnézni a kicsit kopott helyiségben. A lambériával borított falak, a néhol kiégetett asztalterítő, a néhai dohányfüstös fíling alapján az ételbe vetett bizalmam megingott. Időközben megpillantottam egy őskövületet: egy pénzbedobós, oldskool nyilvános telefont még a valamikori Matáv logójával. Ezer éve nem láttam ilyet! Hogy azért az ember ne felejtse el, hogy milyen évet írunk, a plafonon rejtett LEDes világítás adja a hangulatfényt.
Mégérkezett az étel, éppen időben. A kacsamellnek már a kinézete és mennyisége szemet gyönyörködtető volt, az illata pedig fenséges. Az íze tökéletes volt, valahogy így képzelném el a kacsamell steaket egy méregdrága, elegáns, minimalista-steril étteremben is.
Miután felfaltam mindent, ami ehető volt a tányéromon, desszertet szerettem volna. Sajnos se somlói, se Gundel-palacsinta nem volt, így ezt a fogást is kihagytam.
A helyet kinézete alapján nem biztos, hogy kiválasztottam volna, de a felszolgált étel minősége kárpótolt a vizuális fiaskókért.
Wifi-, somlói- és leveshiány - csak 4 csillag.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés