Kino Kávézó

(5.0) - 9 értékelés
Cím:
1137 Budapest, Szent István körút 16.
Telefonszám:
+36-1-9506846
Kategória:
Kávézó

További információk

A Szent István körúton a Vígszinház mellett található a Kino mozi és kávézó. Sajnos a mozi megszűnt, viszont a kávézó ettől függetlenül továbbra is üzemel.

Kávékülönlegességek, reggelik, szendvicsek, saláták, alkoholos italok, üdítők, különleges meleg italok várják a vendégeket. Az ételek helyben, friss alapanyagokból készülnek. Olvasgathatunk (minden nap friss nemzetközi és magyar újságok közül válogathatunk), beülhetünk egy baráti beszélgetésre, de akár dolgozhatunk is egy gőzölgő kávé és egy ízletes sütemény társaságában, köszönhetően az ingyenes wifi elérhetőségnek. Széles borkínálatuknak köszönhetően többször rendeznek borkóstolókat.

Megközelítése tömegközlekedéssel: 2-es, 4-es, 6-os villamos (Jászai Mari tér), 15-ös busz, M3 metro.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
9 korábbi értékelés - Kino Kávézó
T. Hliva T. Hliva
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 10:24

Főleg mozira szoktunk beülni. Nagyon jó hangulata van a helynek. Gyors és jó a kiszolgálás. Nagyon kedvelem nagy társasági összejöveteleknél ezt a helyet választjuk. Mozi után mindig maradunk egy italra.

BBNoemi BBNoemi
7 értékelés
0 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 10. 08. 12:45

Sok barátom szereti a helyet, nekem ez inkább munkamegbeszélés helye, ezért csak kávézom, de a kávé nagyon korrekt itt. A múltkor kipróbáltuk a sajttortát, nem volt rossz, tényleg házi készítésű, semmi máshol szokásos műanyag. :) Ami nagyon tetszett, az hogy ha egy darab puszta pirítóst kérsz, azt is kihozzák kérdés nélkül és mosolyogva. Itt azt kapod, amit szeretnél. Tetszett.

Samuka Samuka
43 értékelés
1 követő
7 plecsni
51 hasznos vélemény
2013. 05. 23. 20:59

Még csak egyszer voltam bent, de akkor kellemes benyomásokat szereztem: a Kedvesem uzsonnája nagyon szemrevaló és finom is volt! Mindenképpen visszatérünk - többször is!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Gemelos Gemelos
593 értékelés
4 követő
26 plecsni
190 hasznos vélemény
2013. 06. 26. 17:14

Bár moziba nem mentünk, de egy kávéra beültünk, a sütik valóban nagyon finomak.

Kcsaba Kcsaba
31 értékelés
2 követő
10 plecsni
24 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 22:51

A Kino moziban működik a hasonló nevű kávézó, sajnos – mondhatni – utóbbinak nagyobb a látogatottsága, mint az előbbinek. De jól ki is egészítik egymást: aki a moziba jön, előtte vagy utána meg tud inni egy kávét, meg tud enni egy süteményt vagy egy nagyon finom szendvicset (ezt itt tényleg nagyon jól csinálják); aki pedig a kávézóba jár, az előbb-utóbb kedvet kap a mozira is. A kávézó szűkössége erényévé válik: ettől lesz olyan kellemes, barátságos a hangulata, ahogy az emberek is barátságosak, akik ide járnak. Jó időben persze megnyílik az utcai rész is, sőt, a kávézó Vígszínház felőli oldalát is kinyitják, így lényegében mindegy lesz, bent vagy kint ül-e az ember. A választék nem nagy, de amit adnak, az tényleg jó, és nem is drága.

Litz Litz
35 értékelés
0 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 21:49


Valahogy minden olyan vendéglátó ipari egységnek, amely egy moziban található szuper hangulata van. Legyen az a trendi bulihely a Toldiban, a kedvesen lepukkant kocsma a Bemben, a belvárosi kávézó a Puskinban, vagy az szépsége és üressége miatt szeretett Uránia mozi büféje. A Kino Kávézó is beállt szépen ebbe a sorba, és hozott egy saját vonalat. Ez pedig azt jelenti, hogy igényesek az ételekre és az italokra, amit a vendégnek adnak. Sokszor sajnáltam, hogy nem vagyok éhes vagy be kell mennem a filmre. Utcafrontos, világos hely, és senki nem néz hülyének, ha egyedül dolgozol itt órákig.

BAMBUSZ BAMBUSZ
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 10. 08. 17:34

Helyben sült croissant, zöldséges rántotta, tonhalas(?) vasalt szendvics pestóval, málnavelőből készült friss limonádé, banános kiwiturmix, kecskesajtos aszalt paradicsomos saláta, mascarponés fehér csokis és tejes csokis sütemény, sajttorta. Néha álmos, de kedves mindenki, a tortákat éjszakánként a tulajdonos készíti, finomak a borok és nagy a választék, a berendezés pedig fiatalos, minimál inkább.
Dolgozni is lehet, beszélgetni is. Baj csak akkor van, ha nincs hely.