Kika

(4.0) - 14 értékelés
Cím:
1135 Budapest, Lehel utca 51.
Telefonszám:
+36-1-2366300
Kategória:
Lakberendezés

További információk

Európa egyik vezető lakberendezési áruháza. Több mint 50.000 féle terméket kínál vásárlói számára az alacsony árkategóriás cikkektől egészen a luxus darabokig. Az értékesítés mellett számos kényelmi megoldással állnak a vásárlók rendelkezésére, például házhoz szállítás, összeszerelés, számítógépes konyhatervezés. Folyamatos akcióiról prospektusából és a weboldalán tájékozódhatunk.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Saját parkoló
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
14 korábbi értékelés - Kika
Plavecz Magdolna Plavecz Magdolna
6 értékelés
0 követő
2 plecsni
23 hasznos vélemény
2013. 12. 26. 12:17

Sokat járok a KIKÁ-ba mert hozzám közel van. Az árukinálat nagyon bőséges,de az ára is tarja magát rendesen. Igaz találunk minőségi és tartós butort, ahol nagyon kézségesen igényeknek megfelelően ki is szolgálnak.A földszintre ez már nem mondható el, mert eladót találni, és hozzá segitséget az már komoly feladat a vevő részére.Bőség kinálat az csúcs, csak a szinvonalon a kiszolgálásban kellene ehhez felnőni. Domus megszünése után ment fel az ár de nagyon.Magam részéről kivánok sok sikert,sok vőt, és én ez után sem kerülöm el az Áruházat.

Plavecz Magdolna Plavecz Magdolna
6 értékelés
0 követő
2 plecsni
23 hasznos vélemény
2013. 12. 26. 12:09

Sokat megfordulok a Kikában, én is valóban amikor akciók vannak és számomra szükséges dologról, butorról van szó. Kinálat nagyon jó, lehet válogatni és igényeket is figyelembe veszik, ez a butorra vonatkozik.Már a földszinten, ha keres valamit az ember segitséget eladót nem talál, ugy hogy lehet sétálni körbe körbe. Az áru minősége nagyon jó, de az ára is megvan rendesen, tehát igazán meggondolja az ember még a tartóscikk vásárlását is.Lökött az áron amikor a Domus áruház megszünt.
Kivánk az Áruháznak minél több vevőt és további jó kinálatot.

Iván Kertész Kati Kertész Iván Kertész Kati Kertész
17 értékelés
0 követő
3 plecsni
7 hasznos vélemény
2013. 11. 16. 19:28

Az áruházat szívesen látogatom, különösen jók az akciós időszakok és lehetőségek (pl. világítás, éjszakai, stb). Az árak nem mondhatók túl alacsonynak, de a minőséggel általában nincs probléma. Jónak találom az éttermet is!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Iván Kertész Kati Kertész Iván Kertész Kati Kertész
17 értékelés
0 követő
3 plecsni
7 hasznos vélemény
2013. 11. 02. 22:47

Jó és egyre jobb bútoráruház, ügyesen berendezve, jó választékkal, megfelelő étteremmel. A vásárlásunk során fellépett minőségi reklamációt rövid úton elintézték. Jók az időszakos és az éjszakai akciók!

Kulcsár Emilné Eta Kulcsár Emilné Eta
9 értékelés
0 követő
3 plecsni
7 hasznos vélemény
2013. 09. 21. 13:59

Nagyon szeretünk a családommal Kika Áruházban vásárolni. Olcsón is lehet nagyon jó és hasznos dolgokat kapni. Hatalmas a választék,minden vásárló megtalálhatja amire éppen szüksége van. A termékek nagyon jó minőségűek. Még soha nem csalódtunk.

Fazekasné Hajdu Györgyi Fazekasné Hajdu Györgyi
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 09. 04. 11:30

Jó minőségű árukat lehet vásárolni, termék választék is elég jó, szép kulturált, segítő kész gyors kiszolgálás, akkor is el szoktunk menni ha nem szándékozunk vásárolni és van hogy sikerül azért mit venni

Farkas György Attila Farkas György Attila
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 09. 03. 22:24

Szakértelem,legjobb választék,korrekt ügyintézés, segítőkész gyors kiszolgálás. Több alkalommal vásároltam a megjelölt üzletben,és valamennyiszer kellemes tapasztalatokkal távoztam.Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek!

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 05. 27. 11:18

Minőségi dolgokat lehet kapni, és szerintem még megfizethető áron. És a termékválaszték is igen széles.

Stamina Stamina
36 értékelés
6 követő
12 plecsni
36 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 22:40

A Kika számomra egyet jelent a minőséggel és az otthon melegével. Már a kirakat is hívogat, akárhányszor elbuszozok az üzlet előtt. Karácsonyi időszakban pedig a látvány csak fokozódik. Szerintem ez az a hely, ahol bármit lehet kapni, ami egyszer lakberendezéssel kapcsolatos. A termékválaszték bámulatos, és rendkívül ízlésesen van elrendezve. Még akkor is vásárolni támad kedvem, ha épp nincs szükségem semmire. Persze tudjuk, hogy ez a lakás körül lehetetlen, midig akad valami, ami hiányzik, de azt biztosan megtalálom a Kikában. Legutóbb is elvarázsolt, a karácsonyi csodavilággal, ami a földszinten található. Olyan sok karácsonyfadíszt még nem láttam sehol és mindegyik annyira gyönyörű. Igaz, kissé drágábbak, mint amiket a hipermarketekben lehet kapni, de számomra mindenképp megéri az élményért.

pirieszti pirieszti
58 értékelés
0 követő
14 plecsni
71 hasznos vélemény
2012. 10. 22. 19:35

Ha a Kika-t jellemeznem kéne, akkor ezek jutnának először eszembe: ötletesség, kreativitás, ésszerűség. Szerintem egyszerűen hihetetlen, hogy milyen ötletes és formabontó színvonalas termékeket dobnak piacra, mindezeket elérhető árakon. Abszolút a fiataloknak ajánlanám, és itt mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő darabokat. Minden nagyon színes és egyszerű, nem kell órákat szenvedni egy szekrény összeszerelésével, hiszen mindent megtesznek azért, hogy nekünk már csak a végső simításokat kelljen otthon beállítani. Kisméretű lakást is egyszerűen be tudunk rendezni innen bútorokkal, hiszen kis helyet foglalnak csak. A kamaszoknak pedig érdemes megnézni az „ifjúsági szoba” szekciót, mert ott rengeteg jó ötletet találnak arra, hogy hogyan lehet alkalmassá tenni egy szobát tanulásra pihenésre, és szórakozásra is.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 11. 01. 23:22

igen jártam ott és a kijáratnál a táskámat kellett megmutatni hogy nem távolitottam -e el valamit.Németországban mindenkinek elmesélem mert ezt felháboritonak találom,butort keresek de a KIKA-ba többet nem megyek. Butort találtam volna ha ,,,,

Vendég felhasználó Vendég
2014. 08. 29. 12:59

Habár több szép,drága bútort vettem már a KIKÁban, most azon kell bosszankodnom,hogy az egyetlen,központi telefonjukat miért nem veszik fel soha!! A ma kiszállított garnitúrájuk nem annyi és olyan párnákat tartalmaz,mint amilyeneket a helyszínen kipróbáltam és ott a szimpatikus Dobozi Nóra tanácsadóval is tisztáztam! Most képtelen vagyok az áruházat elérni,hogy rákérdezzek...Nagyon bánt!!

Vendég felhasználó Vendég
2013. 08. 27. 14:04

Telefonon nem lehet az áruházat elérni napok óta...így pontos információ és ügyintézés lehetetlen...

Vendég felhasználó Vendég
2013. 02. 16. 14:50

A budaörsi egységhez képest az étterem minőségben nem azonos színvonalat képvisel. A Lehel úton hideg ételeket, ksi adagokat kaptunk, Budaörsön éppen az ellenkezőjét.