KFC Király

(4.5) - 5 értékelés
Cím:
1073 Budapest, Erzsébet körút 53
Telefonszám:
+36-20-9997353
Kategória:
Reggelizőhely, Gyorsétterem, Burger

További információk

A KFC a világ legnépszerűbb csirkére specializálódott étterem-lánca, 12 millió elégedett vendéggel naponta. A KFC sikerének titka a titkos recept, amit az alapító, Harland Sanders ezredes alkotott meg. Kis éttermében 9 évig tökéletesítette receptjét, benne a 11 fajta gyógynövénnyel és fűszerrel. Kialakította azt a készítési eljárást is, melyet mind a mai napig alkalmazunk a KFC éttermekben. Minden Kentucky csirke nagyszerű lakoma: mindig friss, és a legjobb minőségű magyar csirkéből, helyben készül. A KFC csirke ezért utánozhatatlanul finom!
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, MasterCard, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - KFC Király
karaibrahimgil karaibrahimgil
25 értékelés
1 követő
7 plecsni
29 hasznos vélemény
2013. 12. 05. 21:53

Nagyon jó hely, bizonyos értelemben tényleg inkább egy "normális" étteremre hasonlít, hiszen nem sasolnak folyamatosan, mikor szabadul fel a hely (ld. a Westendben lévő KFC-t). A szívemhez azonban közelebb áll a Duna Plazában található KFC: ott kevesebben vannak, és egyszerűen világosabb, jobb a kialakítása.

P. Noémi P. Noémi
25 értékelés
0 követő
9 plecsni
32 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 19:22

Pár évvel ezelőtt az unokatestvérem unszolására mentem el, hogy a KFC ízvilággal megismerkedjem. Őszintén szólva nagy csodát nem vártam, mert világ életembe azért a bizonyos sajtburgerért rajongtam, addig a percíg, míg megkóstoltam a csirkemellcsíkjaikat. Ha jól emlékszem vagány akartam lenni és csípőset kértem, amit így utólag egyáltalán nem bántam meg, mert kellemesen erős volt, nem pedig torokégető, de ami igazán lenyűgözött, az a salátájuk volt. Még most is van, hogy egy szimpla longer szendvicshez kérek, mert az valami isteni finom,hogy az újratölthető pohárról már ne is beszéljek. Alig bírtam felállni az asztaltól, hogy kijussak a mosdóig, ami nem lepett meg, hogy kódot kért, mert ez akkoriban elég népszerűvé vált a gyorséttermek világában. Elég forgalmas helyen található, ezért én majdnem mindig teltházhoz közeli állapotba csöppenek bele, de megéri pár percet várni egy szabad asztalra.

Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
132 hasznos vélemény
2012. 10. 18. 21:06

A KFC éttermei sokáig ismeretlenek voltak számomra. Ha gyorsétterem, inkább a hamburgerek és gyrosok irányába kacsingattam. De mikor először betértem ide, egészen szimpatikus volt a légkör. Finom volt a menü, amit választottunk, és újratölthető üdítő járt hozzá. Ezt eddig csak az IKEÁ-ban volt szerencsém megtapasztalni, de ott maximális kihasználtuk mindig ezt a lehetőséget. Egyetlen problémám a KFC-vel a mellékhelyiség használata volt. A kasszánál még nem voltunk tisztában vele, hogy csak blokkal nyitható, így a blokkot a pulton hagytuk. Ennek eredményeként be kellett kommandóznom egy hölgy által nyitva hagyott (azaz még be nem csukódott) ajtón a mosdóba. Mennyivel kellemesebb lett volna e nélkül az incidens nélkül az első KFC-s emlékem…

Hasonló szolgáltatók a közelben

S. Dóri S. Dóri
57 értékelés
3 követő
16 plecsni
39 hasznos vélemény
2012. 10. 06. 15:11

Gyakori vendég vagyok a Király utcai KFC-ben, teljesen más itt enni, mint a plázás gyorséttermekben. Tágas, hangulatos, sosem láttam még tele, így sürgetve sem érzem magam. Nem csak evéshez, baráti találkozókhoz is ideális hely, főleg, mert az újratölthető pohár is csak így nyer igazán értelmet. A kiszolgálás gyors és kedves, szóval egyedüli gyengeségként a (női) mosdót tudom felhozni: hiába a kódos belépőrendszer, tisztább nem lett tőle a helyiség. Néhány ajtón a biztonsági zár is erősen cserére szorulna – csak, hogy a kétségbeesett vendégeknek ne kelljen egymást kiszabadítaniuk.

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
322 hasznos vélemény
2013. 05. 28. 10:14

Nagyon jó hely.Mindig friss és forró igazi csirkehús.Kicsit zsúfolt.Tiszta .