KFC - Kentucky Fried Chicken Arena Plaza

(5.0) - 4 értékelés
Cím:
1087 Budapest, Kerepesi út 9.
Telefonszám:
+36-30-8228869
Kategória:
Gyorsétterem, Burger

További információk

A világ több mint száz országában sokmillió vendég rendeli meg valamelyik fogásunkat nap mint nap. Éttermeinket szinte mindenütt megtalálod. Jelen vagyunk többek között az USÁ-ban, Kanadában, Japánban, Nagy-Britanniában, Ausztráliában, Kínában, Koreában, Malajziában, Thaiföldön, Dél-Afrikában, Indonéziában, Spanyolországban, Szaúd-Arábiában, Szingapúrban, Németországban, Egyiptomban és természetesen Magyarországon.

Ismertségünket a KFC különleges csirke-receptjének köszönhetjük, amit Harland Sanders dolgozott ki több mint fél évszázaddal ezelőtt. A 11 fűszert és gyógynövényt tartalmazó recept pontos összetétele a mi titkunk. Ebbe a panírba forgatjuk bele a gondosan válogatott csirkét. Az eredeti receptet a KFC louisville-i székhelyén őrizzük egy széfben. Sokan próbálták már felfedni a titkot, ám a hagyományos recept szerint elkészített csirkehúsra mindössze egyetlen helyen lehet rábukkanni: a KFC éttermében.


100 % friss csirkehús, Sanders ezredes titkos receptje szerint.
Próbáld ki egy szendvicsben, mint a Zinger vagy a Twister, vegyél egy Kentucky menüt, vagy ossz meg a barátaiddal egy KFC kosarat!

Az üdítődet nálunk annyiszor újratöltheted, ahányszor csak akarod, teljesen ingyen.

A kínálatot a házias köretek, saláták, desszertek teszik igazán változatossá.

A jó hangulatot a kellemes zene, a kényelmet a modern berendezés és az ingyenes wifi garantálják.

So good!
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, Készpénz, MasterCard, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Akadálymentesített? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - KFC - Kentucky Fried Chicken Arena Plaza
TündeT TündeT
19 értékelés
1 követő
4 plecsni
26 hasznos vélemény
2015. 02. 22. 11:41

Átutazóban Bp-en mindig az Arénában állunk meg. Igazság szerint, már egy ideje nem tudom, hogy az Aréna miatt állunk meg vagy a KFC miatt. :-) Kedvenc gyorséttermem, amiben még sosem csalódtam. Nagyon kedves a kiszolgálás és gyors, mindig sokan állnak itt, de hamar sorra kerül az ember. Frissek és finomak az ételek. Amit még szeretünk a korlátlan italfogyasztás, igaz soha nem tudtunk még 2 pohárnál több üdítőt meginni fejenként. Párom Longer-t szereti én a Twister-t, de amikor legutóbb ott voltunk nem kicsit éhesen egy Classic kosarat rendeltem. Így megkóstoltam végre a már sokat emlegetett csirkeszárnyakat is, és már tudjuk, hogy miért szeretik annyira. Pont elég volt kettőnknek és elégedetten nyugtáztuk, hogy ismét jól választottunk!

Steinbock Steinbock
13 értékelés
1 követő
3 plecsni
14 hasznos vélemény
2013. 09. 21. 17:16

Klasszik kosarat szoktunk rendelni, mert nagyon bőséges, nagyon finom, a minőség vitathatatlanul a legjobb az összes többi gyorsétteremmel szemben, és még az ára is nagyon kedvező, 3 ember is jól tud vele lakni, vagy még vacsorára is marad.

Tankara Tankara
14 értékelés
0 követő
5 plecsni
18 hasznos vélemény
2013. 08. 24. 18:29

Sok terméket kipróbáltam. Kár, hogy van, amelyik csak rövid ideig létezett. Nekem most a kedvencem a strips, krumplival. Van 4,8-as, és remek. A kiszolgálás gyors és udvarias. Ha pl. valamiért olcsóbb megoldás is van, mondják azonnal. Gyorskajában ez nálam most a kedvenc.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
170 hasznos vélemény
2013. 04. 21. 15:19

Jó, hogy itt pl. mozi előtt csillapíthatjuk éhségünket egy B-Smarttal. Ha jól emlékszem, a Király utcai után itt a legnormálisabbak az eladók.