Két Szerecsen Kávéház és Bisztró

(4.0) - 5 értékelés
Cím:
1065 Budapest, Nagymező utca 14
Telefonszám:
+36-1-3431984
Kategória:
Reggelizőhely, Nemzetközi étterem

További információk

Remek kávéházi bisztró a Nagymező és a Paulay Ede utca sarkán, ami tökéletes helyszín a nap minden szakában: legyen az egy kellemes reggeli, egy kis étkezés napközben vagy vacsora színház után.
Első értékelő
Parkolás: Környéken
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Két Szerecsen Kávéház és Bisztró
Csilla7 Csilla7
28 értékelés
18 követő
7 plecsni
50 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 08:40

Ha Két Szerecsen, akkor "ne menjünk oda, úgy sincs hely". Ezen kívül nem tudok más negatívat említeni a hellyel kapcsolatban, már ha persze az ár nem okoz problémát. Tegnap este Tapas-t ettünk és egészen biztos, hogy a következő Tapas-t is itt fogjuk elfogyasztani. A kiszolgálás nagyüzemi, de nem hanyag.

szagnes szagnes
263 értékelés
4 követő
24 plecsni
246 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 21:21

Ez az egyik legjobb mediterrán étterem a fővárosban, ahol eddig szerencsém volt járni. Igazán finomakat ettem eddig itt. Érdekes ízvilág, az ínyencek kedvenc helye lehet nagyon egyszerűen az étterem. Érdemes megjegyezni a nevét.

RolandK RolandK
31 értékelés
4 követő
8 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 18:01

Az Andrássy út környékének egyik legbarátságosabb bisztrója, amelyet éppúgy választottam már üzleti jellegű beszélgetés helyszínéül, mint egy évforduló megünneplésének alkalmából. Kedvelem az olyan éttermeket, melyek bár magas színvonalat lőnek be a konyha terén, nem akarják ezt rideg és szigorú, túl komoly hangulattal ötvözni - a Két Szerecsen épp ilyen vendéglátóhely. Ugyan nem árt, ha az ember odatelefonál több órával az érkezés előtt, hogy biztos legyen asztal, de nem volt probléma akkor sem, amikor az utcáról beesve érkeztünk. Az étlap ugyan elég változékony, az ételekkel sosem volt komolyabb problémánk. Sőt, a rizottójuk kifejezetten isteni volt, és még az adagok tekintetében is el tudják találni általában az arany középutat.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
174 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
tavsan tavsan
31 értékelés
1 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 16:52

Ha valaki egy-két éve a Két Szerecsen kávézóról kérdez, habozás nélkül rávágtam volna, hogy a belváros legeslegtutibb kávéháza, de ez az utóbbi hónapokban olyannyira megváltozott nálam, hogy nem is mentem vissza. Nem tudnám megmondani, mi változott pontosan, vagy mi múlt el, de a hely már nem olyan, mint régen. Ha mégis arra jártok, szerintem nézzetek be, mert nyáron isteniek a limonádék, télen pedig egy melange vagy capuccino egész biztosan átmelegít majd titeket. Ha pedig még ez sem lenne elég, nézzetek be a mellékhelyiségbe, ami szerintem képzeletben mindenkit azonnal az egzotikus Marokkóba röpít. Nekem nagyon bejött.
U.i.: arra legyetek felkészülve, hogy a környéken tényleg nehéz parkolóhelyet találni, illetve arra is, hogy a késő délutáni- esti órák nagyon forgalmasak, szóval szerintem érdemes asztalt foglalni.

S. Dóri S. Dóri
57 értékelés
3 követő
16 plecsni
39 hasznos vélemény
2012. 11. 16. 16:20

Jó helyen, rossz időben. (?) Az első találkozásom a Két Szerecsennel elég felemásra sikerült. A kívül-belül hangulatos kávézó késő délután annyira tele volt, hogy foglalás nélkül szinte már be se lehetett jutni. Szerencsére még pont sikerült találni egy kétszemélyes asztalt – igaz, elég szerencsétlen helyen –, így alapvetően jól indult a dolog. A menü is szimpatikus volt, de a rendelt cézár salátát fokhagymás pirítóssal valahogy nem így képzeltem el, volt némi hiányérzetem. Nagyon finom volt, de itt tényleg az előétel kategóriába tartozik. A kiszolgálás korrekt, de semmi több, láthatóan egy nagyobb társaság érkezésére készültek. Amikor három pincér megállt szinte közvetlenül mellettünk, majd néhány centire tőlünk elkezdett asztalokat tologatni, rendeztük a számlát, és a tervezettnél jóval hamarabb eljöttünk.