Kertész Csárda

(5.0) - 6 értékelés
Cím:
8000 Székesfehérvár, Iszkaszentgyörgyi út 2
Telefonszám:
+36-22-311105
Kategória:
Magyar konyha

További információk

Étel-különlegességeinket családias hangulatban fogyaszthatják el. Kínálatunkban a tradicionális magyar konyha fogásai mellett szemezgettünk az európai gasztronómia ízei közül is. Éttermünk akadálymentesített és speciális mellékhelyiséggel is rendelkezik. Kisbabával érkező vendégeink számára etetőszéket pelenkázási lehetőséget biztosítunk.
Első értékelő
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Kertész Csárda
Szenczi Jozsef Szenczi Jozsef
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 02. 10. 10:23

A nyár folyamán többször látogattuk a számunkra igazán barátságos kedves vendéglőt. Melyhez vissza térni nekünk nagy élmény az udvarias, családias légkör. Az éttermi választékuk kifogástalan, az áraik nagyon barátságosak.
A városban élünk s amikor van időnk felkerestük. Ezidáig semmi csalódást nem okoztak.Aki arra utazik ajánlom álljon meg néhány órára meg lesz elégedve a fogadtatással.

Pénzes Gáborné Éva Pénzes Gáborné Éva
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2014. 07. 13. 18:09

Tegnap álltunk meg ebédre a csárdánál,kedvesség és mosolygós felszolgálók fogadtak a gyönyörű,tiszta,ízléses teraszon.Pár perc múlva már rendelhettünk is.Az ételek kifogástalanok voltak,megjelenésre is kiváló .
A pincérek kedvesek és barátságosak,a mosdó ragyogóan tiszta.
Tanulmányútra mehetne ide sok vendéglős.
Üdvölettel:Pénzes Éva és Gábor

Déri Mária Déri Mária
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2014. 01. 29. 19:35

A Kertész Csárdában tartottuk fiam Attila esküvőjét 2013, január 19-én, most volt egy éve. Nagyon meg voltunk elégedve a kiszolgálással.és gondoltak játszósarokkal a kisebb gyerekekre is. Megszülettek az ikrek áprilisban, és úgy döntöttek a fiatalok, hogy a keresztelő után a vendégelés ott történik. Nem bántuk meg, nagyon finom volt az ebéd, a kiszolgálás az odafigyelés, gyorsaság minden "oké" volt! Ajánlani tudom mindenkinek!

Hasonló szolgáltatók a közelben

I. Attila I. Attila
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
5 hasznos vélemény
2013. 10. 05. 13:15

A felszolgált ételek mennyisége és minősége is kiváló ... a maradékot szinte automatikusan elcsomagolják. Zárás előtt egy órával a felszolgálok kicsit feszültebbé és vontatottabbá váltak.

Vora Dorina Vora Dorina
6 értékelés
0 követő
2 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 10. 11. 14:46

Szeretem ezt az éttermet,kedvesek és segítőkészek a felszolgálók!
Az ételek mindig nagyon finomak és bőségesek!Én visszatérő vendég vagyok.Ajánlom mindenkinek,aki egy hangulatos étteremben jó ízűt enne!

Cseh Zsoltné Cseh Zsoltné
7 értékelés
1 követő
2 plecsni
5 hasznos vélemény
2013. 08. 25. 17:52

Itt tartottuk férjemmel a lakodalmunkat a rokonainkkal és barátainkkal. A felszolgálók udvariasak voltak és igen színvonalas kiszolgálásban volt részünk. Az ételek nagyon finomakvoltak és a mennyiségük is jó volt. Esküvőnk 9 éve volt, és visszatérő vendégek vagyunk náluk.