Kertem

(4.5) - 20 értékelés
Cím:
1146 Budapest, Olof Palme sétány 3.
Telefonszám:
+36-30-2251399
Kategória:
Pub

További információk

A Kertem a Városligetben található, szezonálisan (májustól szeptemberig) nyitva tartó szórakozó hely. Szórakozó hely, de nem a megszokott értelemben. A Kertem olyan, mint amikor áthívod a haverokat egy jó kis sütögetős, nyugágyos, fröccsözős, sörözős, bulizós kerti partira. Az egész család (gyerektől anyun, apun, nagyszülőkön át a négylábú családtagokig) kikapcsolódhat ezen a kellemes ősfás, füves szabadtéri szórakozó helyen. Esténként aztán a kisgyerekes családokat inkább a bulizni vágyó fiatalok váltják fel és kigyúlnak a lapionok fényei. Koncertek, programok, kertmozi, kézműves vásárok várják a betévedőket.

Érdemes betérni egy állatkertezés vagy egy jó kis városi kerekezés után (van bringatároló). A Kertem egy olyan hely ahol egyszerre pihenhetsz és bulizhatsz.

Akiknek nyáron bejön a Kertem azoknak sincs okuk a szomorkodásra, a rossz idő beálltával nyit a Téli Kertem!
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
20 korábbi értékelés - Kertem
Turóczi István Turóczi István
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 02. 12. 16:52

A Kertem,a gyönyőrű városligetben van. Gyakran járunk oda.Nagyon "laza" hely.Lehet bevinni bringát,babakocsit,kutyát .Kitünő társaság szokott ott összejönni. Udvarias gyors kiszolgálás. Egy nagy városligeti séta után a legjobb kikapcsolódás. Ajánlom mindenkinek.

Tasnádi Hédi Tasnádi Hédi
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2014. 07. 07. 10:25

Tegnap július 06.-án voltunk a Kertemben. Nagyon nagy élmény volt, egy nagyon jó zenekar játszott (feltehetően Amerikából jöttek) és nagyon sok amerikai vendég volt. Fergeteges jó hangulatot csináltak.
Egy kérdésem lenne: Hogy hívták ezt a zenekart és milyen program volt tegnap-mert hiába nézem az interneten a honlapot-nem derül ki a számomra.
Köszönjük az élményt (Ja és a grill csirkemelles hamburger is finom volt, na meg a sör)
Tasnádi Hédi

Csomontányi Cecília Csomontányi Cecília
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2014. 01. 16. 12:02

Nagyon nosztalgia dús érzéseket keltett bennem ez a hely, lehet hogy már gyerek koromban is ültem ezeknél az asztaloknál :-) Már várom a májust, hogy eltekerjünk újra. Nagyon jól éreztük magunkat, sikerült utolsóként távozni a helyről és a felszolgálok nem törték felettünk a pálcát..... Imádtam a ,,lemezbortótapétát,, a falon :-))))

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Kis Éva Kis Éva
26 értékelés
1 követő
8 plecsni
30 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 16:32

Egyszer jártam ott, nagyon felkapott helynek tűnik, sokan voltak nagyon, bár nem értem miért, nekem nem tetszett igazán. Abszolút kültéri hely, úgyhogy az ember nagyon öltözzön fel, mert végig kint kell ücsörögni egy régi és kopott (fém vagy vas) széken. Fontos hogy „terepcipőben” érkezzen az ember, mert az asztalok a hepe-hupás fűben vannak elhelyezve. Az italok kifejezetten kedvező áron vannak és az ételek is finomak voltak. A zene se volt különösebben jó, de legalább nem volt hangos, így kellemesen elcsacsogtunk a barátnőimmel. Nem hiszem hogy még egyszer elmennék oda, de egy tapasztalatnak jó volt.

V. katalin V. katalin
26 értékelés
0 követő
5 plecsni
28 hasznos vélemény
2014. 01. 15. 21:50

Egy kora nyári estén lányos társasággal tévedtünk be. Kellemes retro hangulatú hely. A pultos kiszolgáláshoz képest szerintem az árak kicsit magasak, viszont a személyzet nagyon kedves. A névválasztás tökéletes.

Szakolczay Mónika Szakolczay Mónika
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
5 hasznos vélemény
2013. 11. 07. 21:27

Imádom ezt a helyet!
Lendületes fiatalos, és kutyával is látogatható!
Szeretem mert kulturált, jó a Balkán-burger...:)
Gyakran van kulturális rendezvény, ami általában kedve való!
ja, és a fröccs isteni!!!!

M. lászlóné M. lászlóné
7 értékelés
0 követő
2 plecsni
11 hasznos vélemény
2013. 10. 13. 20:36

Május 1-én véletlenül találtam erre a helyre, ahol nagyon jó volt a hangulat, és persze élő zene szolgáltatta a jó hangulathoz a zenét. És nem csak fiatalok, de sok idősebb korosztály is részt vett. Finom az étel, és rengeteg sör fogyott, meg persze lehet táncolni is. Mindenkinek ajánlom aki szeret táncolni, és jól akarja magát érezni.

Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
135 hasznos vélemény
2013. 07. 30. 22:01

Onnan ismerhető fel, hogy rekordmennyiségű bringa van a közelében, és esténként szól valami zene. Igazából tökjó hangulatú kis hely, bár az áraival nem vagyok annyira kibékülve. Legutóbb két, házi grillkolbásznak csúfolt, virslinél is vékonyabb húsdarabot adtak 1000 Ft-ért, amivel még én sem laktam jól, pedig tényleg nem eszem sokat. Úgyhogy, ha jól akarsz lakni, itt ne egyél. Viszont meglepő módon – még ősszel – a cézár salijukban nem csalódtam, bár azóta már lehet abból is kispórolják az anyagot...

Kata7555 Kata7555
102 értékelés
14 követő
18 plecsni
121 hasznos vélemény
2013. 07. 21. 15:44

Budapesten sok hely van ahová el lehet menni a szabadidőnk eltöltésére. Ehhez a Városliget is nagyban hozzájárul. Néha csak egy kis séta a tó környékén, néha az Állatkert a látványosság, olykor pedig a Vidámpark a szórakozás színhelye.
Érettségi találkozónk a Kertem szórakozóhelyen lett megtartva, amely természetesen szintén a Városligetben van. Nem is hallottam addig erről a helyről, de tökéletesnek bizonyult eme esemény megtartásához. Lefoglaltunk néhány asztalt a mulatság biztosítására, ezzel nem is volt probléma, aztán mindenki beszerzőkörútra indult saját szomjúsága oltására, ezután pedig kezdődhetett a dumaparti. Rég nem látott osztálytársakkal való beszélgetésre és közben halk zene hallgatására a legjobb hely a városban.

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 06. 30. 20:34

Szeretem a majálist idéző hangulatát, valahogy mindig a gyerekkoromat juttatja eszembe, amikor rengeteget jártunk a szüleimmel a Városligetbe. Nagyon jók az áraik, és a palacsintájuk a kedvencem!

Gemelos Gemelos
593 értékelés
4 követő
26 plecsni
190 hasznos vélemény
2013. 06. 20. 18:08

ez a hely szerintem inkább az idősebb korosztálynak való, bár mi a haverokkal is jól éreztük magunk, de nekem a pörgősebb helyek jobban bejönnek.

Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
281 hasznos vélemény
2013. 05. 31. 17:03

Igazi nosztalgia számomra, remekül éreztük magunkat, jókat ettünk, ittunk, és biztos visszajövünk!

béréka béréka
30 értékelés
1 követő
11 plecsni
42 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 19:07

Az egész olyan nosztalgikus hangulatú, még akkor is, ha az én korosztályom pont nem élte át azt a fajta hangulatot, amit ez a hely közvetít. A Kertem egy kerthelyiség (ki gondolta volna?) a Városliget szélén. Az elhelyezkedése, a sörpadok, a régi faléces napozóágyak, az egyik sarokban felállított vetítővászon, a másik sarokban az összetákolt kis színpad valahogy azt az érzetet kelti, mintha egy régi majális megmaradt darabkája lenne még a Táncdalfesztiválok korából. Olyan békés. Elfogadható árak vannak, a nagy nyári melegben jól csúszik a sör, ha megéheztünk, ehetünk hamburgert, palacsintát. A nyüzsgő Kertemet még nem tapasztaltam meg, de terveim szerint mindenképp meg fogom. Jövő nyáron biztosan megtalálhattok a fák alatt a Ligetben.

LD714 LD714
38 értékelés
0 követő
9 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 17:26

Nyári kiülős kerthelyiségből elég sok van a városban, de a Kertem ezek közül is kiemelkedik hangulatában. Egyrészt a Városligetben van, tehát abszolút csendes helyszínen, jobbára csak az elhaladó trolibuszok keltenek zajt. A fák alatti kis színes asztaloknál ülve könnyen olyan érzésünk lehet, hogy visszamentünk pár évtizedet az időben. Az italok mellett grillpult is várja a vendégeket, az onnan felszálló illatokat már messziről lehet érezni. Van egy kisebb színpad is, nyáresti programnak tökéletes lehet az olykor itt fellépő zenekarokat hallgatni, miközben körülöttünk besötétedik. Az időjárás-előrejelzésekre azonban ügyeljünk, mivel jellegéből adódóan egyáltalán nem védett az eső elől (leszámítva talán néhány napernyőt), így egy hirtelen jött nyári zápor kellemetlen meglepetéseket okozhat.

Marla Singer Marla Singer
11 értékelés
1 követő
4 plecsni
6 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 21:08

Mindig elfog egy gyerekkori érzés, amikor ide jövök kávézni. Az első benyomásom olyan, mintha egy 1970-es években épült strandra érkeztem volna hirtelen, szinte keresem a jegypénztáros nénit és kérek egy felnőttet, hogy leülhessek forró feketém társaságába. Színesre mázolt fa székek és asztalok rendezetlen sorai, lampionok, homok és színpad. A bejáratnál megszámolhatatlan mennyiségű bicikli piheni a városi megpróbáltatásokat és feltűnően sok babakocsi várja éppen rohangáló vagy krétarajzoló gazdáját. Elmondhatom, hogy a Városliget szívében lévő “kert” többnyire a szabad felfogású emberek törzshelye. A kisgyerekek fantáziadús krétarajzaival színesített betonút elvezet egészen a bakelittel borított bódéig, ahol véget ér időutazásunk, zsebre vághatjuk a” belépőt”, itt ugyan senki nem fogja eltépni nekünk. A bódénál fiatalos hangulat fogad, kedves, laza, élcelődő, gyorsan kiszolgáló pultosokkal.

Judyka Judyka
32 értékelés
0 követő
7 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 09. 16:03

A Kertem egy kellemes nyüzsgő hely a városligetben, a Vajdahunyad vártól nem messze. Kutyával és biciklivel is szívesen látnak, este mindig hangulatos zene szól. Az óriás palacsintájuk isteni és tényleg óriás. Azért nem adtam neki 5 csillagot, mert télen nincs nyitva és így maradnak a megszokót romkocsmák. Plusz általában tülekedned kell a pultig, és ha nem vagy elég magas, akkor nem mindig vesznek észre, de ha ugrálsz egy kicsit nekik is leesik a tantusz.Jó hely ha nyugis lazulásra vágysz a barátaiddal vagy a pároddal.

csutka csutka
38 értékelés
1 követő
9 plecsni
19 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 16:13

9. Kertem: a tökéletes hely. A nyári rohasztó melegben egy Liget séta után a legtutibb választás egy rozé nagyfröccs felhörpintésére ez a hely. A Kertem egy nyitott terasz az Olof Palme sétány Hősök tere felé eső végénél, a Műjégpálya szomszédságában. Alternatív szórakozóhely, mely színes égősoraival a klasszikus retrovonalba illeszkedik. Alacsony árak, remek kiszolgálás, bababarát hely ahol szülinap zsúrt is lehet rendezni külön kis pavilonban. De a kutyádat sem kell otthon hagynod, hiszen ha nem harap, bátran szabadjára engedheted őt is.

B. Réka B. Réka
59 értékelés
1 követő
13 plecsni
57 hasznos vélemény
2012. 10. 22. 11:33

Mindenki ismeri, még a turisták is oda igyekeznek, egyszerűen azért, mert jó az almafröccsöt egy napágyon meginni, miközben lampionok világítanak és Rock’n’Roll szól a hangszórókból. Aki nem szereti a kutyákat vagy a gyerekeket az ne menjen a Kertemben, mert tele van velük a hely. A keresztfiammal imádunk odajárni, gyakran ott beszéljük meg, hogy mi történt az oviban egy hatalmas Balkánburger társaságában. Sajnos azonban semmilyen étkezési utalványt nem fogadnak el, fent említett kaják és italok viszont elég drágák. A sör sem olyan olcsó. Itt a hangulatot fizeti meg az ember.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 07. 17. 08:28

Egy hétvégi délután nagyobb társasággal ültünk be. Könnyed, laza beszélgetésre egy-egy pohár sör, vagy más mellett maximálisan megfelelő. A személyzet kedves, az árak jók.