Kemping Kávézó

(4.5) - 4 értékelés
Cím:
1077 Budapest, Wesselényi utca 21
Telefonszám:
+36-70-4033338
Kategória:
Pub, Kávézó

További információk

Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Utcán, pénzért
Elfogad bankkártyát? Nem
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Kemping Kávézó
Brigi Brigi
34 értékelés
1 követő
11 plecsni
33 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 04:52

Mikor először jártam a Kempingben, fenntartásokkal léptem be az ajtón. A szedett-vedett székek elég retro hatást keltettek. Három részből áll a kávézó: a pincéből, a földszintből és a galériából. Az utóbbi ideális lehet asztalfoglalásra 10-15 fős társaságoknak. Első körben egy sangriát kértem, nagyon finom volt, gyümölcsdarabokkal készítették. A pultnál nagyon kedvesek voltak a kiszolgálók, különböző italokat ajánlgattak. Másodszorra annak ellenére, hogy nem szeretem a pálinkát rábeszéltek, hogy kóstoljam meg. El kell árulnom, hogy életemben nem ittam még ilyen finom meggyes pálinkát. Én mindenkinek ajánlani tudom a helyet buli előtti iszogatásra.

Gardedám Gardedám
30 értékelés
4 követő
9 plecsni
35 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 15:28

A Kemping számomra egy útbaeső kocsma: két kedvenc hely között erre megyünk és betérünk egy, két vagy sok italra. A bárpult nagyon szűkre szabott és mivel mögötte van a vécé is, ezért olyan érzés italt rendelni, mintha valamilyen bevándorlási hivatal pultjánál lobogtatnám a papírjaimat és kiabálnám, hogy nekem adják ki végre, válasszanak engem. Még fél éve ott töltöttünk egy fél estét a pincében, amikor is a lépcsőről ordítozást hallottunk és egyszer csak hatalmas csattanással behúzott az egyik srác a másiknak, majd mindketten ívben, akciófilm-szerűen hátrarepültek vagy tíz lépcsőfok fölött a földre. Mivel senkinek nem lett baja, így már csak egy érdekes emlék maradt, de akkor eléggé kiakadtunk a dolgon. Valamint egy másik alkalommal vagy tizen voltak egy asztalnál, nem fért el miattuk új vendég, de ők vagy semmit vagy hozott alapanyagból fogyasztottak, amit a pincér csak pár óra után elégelt meg és tette ki őket. Összegezve: köztes helynek nagyon jó, de a közönség miatt inkább pár ital után már továbbmegyünk.

neobutik neobutik
30 értékelés
0 követő
9 plecsni
31 hasznos vélemény
2012. 11. 16. 11:38

Baráti társaságunk törzshelye (régi elnevezése az Alaptábor, mi a mai napig csak így emlegetjük). Van itt minden, ami egy jó estéhez kell: bőséges, és változatos ital választék, csocsó, hogy a hangulatot fokozzuk és free Wi-Fi. A szigorodó dohányzási törvénynek hála az alaksorban megszűnt a cigizés, így azok is kapnak már levegőt, akiknek csak itt jut asztal. Az ide vágyóknak érdemes tudni, hogy ajánlatos asztalt foglalni, mert bár minden talapaltnyi helyet kihasználnak, mindig teltház van hétvégeken. Egyetlen negatívum, hogy kicsi a pult és a hozzá tartozó terület, így sajnos elkerülhetetlen a tolongás (pláne, hogy a mosdóba is erre kell menni).

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
LD714 LD714
38 értékelés
0 követő
9 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 01:15

Pár éve nevezték át Alaptáborról Kemping Kávézóra, de a törzsközönség jelentős része a mai napig eredeti nevén emlegeti. Jó társaság jár ide, a rendszeresen visszatérők számos ismerős arcba botolhatnak. A pultosok felettébb szimpatikusak, amikor épp nem kell kiszolgálniuk senkit, gyakran bekapcsolódnak valamelyik számukra is ismerős asztaltársaság beszélgetésébe. Ha úgy alakul, hogy igény van rá, még a zárás időpontját is rugalmasan kezelik. Az árak a belváros közepéhez képest teljesen korrektek, és akad néhány spéci koktélkülönlegesség is (például abszint-fény). Az utcaszinten túl van egy alagsori rész is, ahol alkalmanként koncerteket is tartanak. Ajánlom mindenkinek.