Kemencés Panzió és Étterem

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
4200 Hajdúszoboszló, Daru zug 1.
Telefonszám:
+36-52-362221
Kategória:
Étterem

További információk

Kapcsolódjon ki Hajdúszoboszlón, a Kemencés Panzióban, pihenje ki a hétköznapok fáradalmait tölgyfából készült, egyedi hangulatú bútorok között, szülessen újjá a biomatracokon töltött éjszakák után, élvezze a Kemencés Csárda étel-remekeit, egyedi hangulatát!A gyógyító vízéről, és mediterrán hangulatáról méltán híres és népszerű hajdúsági üdülőhely, Hajdúszoboszló főutcáján, a strandfürdő bejáratától mindössze 100 méterre helyezkedik el a Kemencés Panzió. 2000-ben nygaleria_2_022itottuk meg, majd 2008. évben további bővítések eredményeképpen nyerte el panziónk jelenlegi formáját.

11 db kétágyas, 1 db három- és 1 db négyágyas szobákban igyekeztünk egyedi stílust kialakítani, az ágyak, szekrények igazi asztalosremekek. Törülközőt biztosítunk vendégeink számára, a tisztaság érdekében a szobákat naponta takarítjuk. A szobák mindegyike rendelkezik önálló toalettel, és zuhanyzóval, hajszárítóval, a televízió-készülékeken többnyelvű műsorokat élvezhetnek vendégeink, továbbá mini-bár és légkondicionáló szolgálja kényelmüket. Legújabb szolgáltatásunk a kiépített, vezeték nélkül használható internet-elérhetőség. Panziónk belső, zárt parkolójában térítésmentesen helyezhetik el biztonságban gépjárműveiket

A bőséges reggelit – félpanziós ellátás esetében emellett a vacsorát is – a közvetlenül a Panzió szomszédságában található Kemencés Csárdában fogyaszthatják el vendégeink. A kontinentális alapreggeli mellé több mint 20 fogás közül választhatnak, míg a vacsora-menübe beépítettük leghíresebb fogásunkat, a kemencében sült kenyérlángost.

Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP kártya) elfogadóhely
Első értékelő
Fizetési módok: SZÉP-kártya
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Kemencés Panzió és Étterem
P. Magdi P. Magdi
9 értékelés
0 követő
2 plecsni
13 hasznos vélemény
2015. 02. 10. 20:30

Tiz éve minden évben megkeressük az Éttermet, nagyon finom házias a konyha, a cigánypecsenye,kenyérlángos a hangulatos zene, kimagasló figyelmes kiszolgálás kiemelkedő Hajduszoboszlón a nap minden yzakában a Hotel ugyan ez!Csak köszönet a Pinczés Családnak!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Hungarospa Hajdúszoboszló 4200 Hajdúszoboszló, Szent István park 1-3
6 értékelés
Thumbnail Hungarospa Hajdúszoboszló - Gyógyfürdő, strand, Aquapark, Aqua-Palace 4200 Hajdúszoboszló, Szent István park 1-3.
32 értékelés
Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés