Kemencés Csárda

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
4200 Hajdúszoboszló, Szilfákalja utca 40
Telefonszám:
+36-52-362-221
Kategória:
Magyar konyha

További információk

A Kemencés Csárda Hajdúszoboszlón a főutcán, a Fürdőtől 50m-re található. 1998 ban arra gondoltunk, hogy egy kemencét építünk. Az ötletből valóság vált, és mai napig is üzemeltetjük kemencénket. Az étteremet szekérbútorokkal rendeztük be, a falakra régiségeket helyeztünk el. A búbos kemencét régi vászonedények és egyéb használati eszközök díszítik. Konyhánkon elsősorban magyaros jellegű ételeket készítünk, mellette hal, szárnyas és mediterrán ételek is megtalálhatók választékunkban. Minden héten hétfőn és szombaton este 18 órától begyújtjuk insidea kemencénket, és mint régen nagymamáink, a vendégek előtt a kemencében, kenyérlángost sütünk. Kemencében készítünk még liba, kacsa és malacsültet és töltött káposztát füstölt csülökkel. Az egyik szárnyban borozót alakítottunk ki ahol nyáron kerthelyiség is üzemel. A főúton, a sétányon romantikus kerthelyiség van kialakítva, amelyet a vendégek nagyon kedvelnek. Az étterem közepén helyezkedik el belső kerthelyiségünk melynek egy részén szekérbútort helyeztünk el.

Minden termünk légkondicionált, a rönkfaoszlopra épített üvegtermünk nemdohányzó. A 120 férőhelyes Pinczés termünkben heti 3 alkalommal este 18 órától szórakoztató zenét szolgáltatunk. A hordozható kemencénkkel különböző rendezvényeken is részt tudunk venni, ahol különböző "kemencés" ételeket készítünk.

Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP kártya) elfogadóhely
Első értékelő
Fizetési módok: SZÉP-kártya
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Kemencés Csárda
S. László S. László
9 értékelés
0 követő
3 plecsni
5 hasznos vélemény
2013. 11. 18. 21:46

Ezen a helyen lehet kapni véleményem szerint Hajdúszoboszló legjobb kenyérlángosát. A vásárokban (Pl.: Mihály-napi, Karácsonyi stb.) kapható kenyérlángosok nyomába sem érhetnek annak a kenyérlángosnak amit itt adnak. Bőséges adag és az íze isteni. Mindenkinek ajánlom.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Hungarospa Hajdúszoboszló 4200 Hajdúszoboszló, Szent István park 1-3
6 értékelés
Thumbnail Hungarospa Hajdúszoboszló - Gyógyfürdő, strand, Aquapark, Aqua-Palace 4200 Hajdúszoboszló, Szent István park 1-3.
32 értékelés
Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés