Kelta Söröző

(4.0) - 4 értékelés
Cím:
1053 Budapest, Ferenciek tere 5
Telefonszám:
+36-1-2670261
Kategória:
Söröző

További információk

Férőhely: 100
Vendégtér mérete: 200 m2


Részletek:
- Mozgássérültek által megközelíthető
- Lehetőség zártkörű rendezvényre
- Nemdohányzó helyiség
- Kerthelyiség


Első értékelő
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Kelta Söröző
Márkos B. Márkos B.
30 értékelés
1 követő
7 plecsni
32 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 19:53

Belépve nem bukkanunk semmiféle keltákra emlékeztető régészeti leletre. Nem röpülünk vissza két-három évezreddel korábbra, nem elevenedik meg előttünk a hajdani civilizáció. Amire bukkanunk, az egy klasszikus söröző. Valamiféle hangulatot csak a dísztégla borítás, a megvilágítás és a rusztikus fa bútorzat gerjeszthet. A pult mögött tudunk fölmenni az emeletre, ahol a mosdók is találhatóak. Nyaranta rendkívül befülled ez a rész. Ilyenkor érdemes az utcán lévő szabadtéri részt választani. Itt csak az erős forgalom lehet zavaró, hiszen az autók alig pár méterrel mennek el mögöttünk. A Kelta kiváló hely baráti összejövetelekhez, görbe estékhez. Érdemes időben érkezni, mert esténként rendszerint telt ház van. A nagy forgalom ellenére, a pincérek kimondottan udvariasak. Az árak kissé magasak, de a környékbeli helyekhez képest nem vészesek.

Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
171 hasznos vélemény
2012. 10. 11. 19:20

Egy kedves barátom törzshelye, ahova engem is meginvitált már párszor. A pincérek őt már ismerik, szinte tudják, hogy mit fog rendelni, ami nagyon szimpatikus dolog. Nyáron a „terasz” kellemetlen, mert közvetlenül az autóút mellett van. Bár el van választva egy „fallal”, de mégis nagyon zajos. Nem jó romantikus, ismerkedős randi helynek. DE a belső tér annál inkább. Az emeleten boxok vannak, ott jól el lehet bújni. A földszinti asztaloknál pedig nagyobb társaságok is elférnek. A boruk finom, és nem sértődnek meg, ha véletlenül végig öntöd asztalon…Fincsi a melegszendvicsük is. Az emeleten nagyon jók a fények, igazán hangulatos, a hideg télben is meghitt, otthonos hangulatot teremt. Külön jó, hogy már nem lehet bent dohányozni. Korábban a kis emeleti térben vágni lehetett a füstöt.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
135 hasznos vélemény
2012. 10. 09. 14:41

A Ferenciek tere sörözői közül a kedvencem. Habár vetekszik a Grinzingivel, alias Grinyóval (ami igazából nem is söröző, hanem borozó), de mégiscsak jobban szeretem a Kelta hangulatát. Meg persze ne feledkezzünk meg az igazán kedves személyzetről sem. Mikor mosolygós pincér fiúk nyitják ki neked az ajtót és lesik minden kívánságodat, akkor tudod, hogy jó helyen jársz. Forró csokis és forralt boros emlékeimből az rémlik, hogy mindkettővel elégedett voltam. Sőt, még melegszendvics is kapható! Hideg őszi és téli estéken tökéletes választás a Kelta.
Plusz egy jó tanács: csak óvatosan az emeletre vezető lépcsővel és annak korlátjával, hátha még mindig nem cserélték ki…