Kék-Narancs Vendéglő és Panzió

(2.5) - 2 értékelés
Cím:
2700 Cegléd, Alszegi út 10/A
Telefonszám:
+36-30-3321234
Kategória:
Étterem

További információk

Első értékelő
Fizetési módok: SZÉP kártya
Parkolás: Igen
Elfogad bankkártyát? Igen
Kutyabarát hely? Igen
Akadálymentesített? Nem
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Kék-Narancs Vendéglő és Panzió
Attila József Attila József
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2015. 03. 12. 19:28

Mindenkinek a figyelmét felhívom, hogy ezt a helyet kerülje el, mert engem és rokonomat miután beregisztráltunk valamint egyeztettük a szállodába visszatérési időnk pontos alkalmát. Amikor megemlítettük hogy ez az idő este tíz óra lenne a kollégája azt mondta, hogy Ő már nem lesz ott de nincs gond az idővel s kapott kulcsot. Az épület ajtaján távozva még a parkolóban a tulaj utánunk jött és felindulva közölte velünk hogy kilencre térjünk vissza. Mikor említettük neki, hogy már a kollégájával ezt egyeztettük, vissza követelte a kulcsot és hagyjuk el a helyet, mind ezeket vulgárisan szitkozódó szavakba öntve valamint fizikai fenyegetve és lökdösődve a 77 éves(!!!!) vendégemet velem együtt (60 éves nő vagyok). Kérésünkre a panaszkönyvet sem méltatott előadni.
Ezek után inkább másik panziót választottunk ahol a recepciós közölte velünk, hogy ez már a sokadik eset volt.

Kék-Narancs Vendéglő és Panzió válasza:"Egy pár "apróság"! :-) 9 óráig van portaszolgálat. Ki is van írva,a "hölggyel" is közöltem még foglaláskor! Nem voltam vulgáris,normálisan közöltem. Miután elkezdte a helyet szidni,illetve Édesanyámat illette jelzőkkel mentem át vulgárisba. A 77 éves bácsi állt elém és erősködött! Panaszkönyvet miért is adtam volna,hiszen semmi olyat nem csináltunk,ami panaszra adott volna okot! :-) Érkező Vendégeim a parkolóba nem tudtak beállni,mert ön keresztben állt, négy helyet elfoglalva.A vacsorázó Vendégek közül is mind azt nyilatkozta,ők már rég nyakon vágták volna ilyen stílusért és szavakért. Az,hogy más szálláson mit mondanak,az sem engem minősít. Elismerem, egy ilyen "emberrel" ,nem is viselkedtem még soha másképpen és nem is fogok! Érdekes a Szallas,hu-n lévő értékeléseim,illetve más oldalakon írottak egészen mást mutatnak! :-) Minden leendő vendégem felé tisztelettel : Tóth Tibor és Családja"

Dózsa Lászlóné Dózsa Lászlóné
58 értékelés
1 követő
7 plecsni
49 hasznos vélemény
2013. 05. 23. 20:23

nagyon szörnyű kinézete van.
De jó hely

Kék-Narancs Vendéglő és Panzió válasza:Remélem a Panzió külső színére értette ezt,nem pedig az én megjelenésemre! :-)) Az a lényeg,hogy jól érezte magát! Várjuk vissza szeretettel! :-) Tóth Tibor és Családja

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail PI 2 Bt. Dr. Pipicz Imre fogorvos 2700 Cegléd, Népkör utca 9
3 értékelés
Thumbnail Aldi Cegléd 2700 Cegléd, Pesti út 93.
3 értékelés