Kék Fazék Ételbár

(4.0) - 1 értékelés
Cím:
1092 Budapest, Ráday utca 1-3
Telefonszám:
+36-70-3174974
Kategória:
Magyar konyha

További információk

Házias, ízletes ételekkel és kedvező árakkal várjuk kedves vendégeinket. A helyben fogyasztás mellett el is lehet vinni ételeinket, a csomagolásért felárat nem számítunk fel. Vendégeink áprilistól októberig az üzlet előtti kényelmes teraszon is élvezhetik a folyamatosan épülő-szépülő Ráday utca kellemes hangulatát.

Legfontosabb számunkra a megbízható minőség és finom, házias ízvilág. Ételeink minden reggel frissen készülnek, úgy, ahogyan azt Ön, otthon a saját konyhájában is elkészítené. Szakácsaink természetes, egészséges alapanyagokból főznek, hozzáadott mesterséges adalékokat, színező anyagokat, tartósítószert nem használnak. Folyamatosan frissülő napi ajánlatunkkal szeretnénk megízesíteni a környéken lakók, dolgozók mindennapjait és maradandó élményt szerezni az ide látogató vendégeknek.

Filozófiánk az állandó, megbízható minőségen alapszik. Hiszünk a hagyományos, változatos táplálkozás életerőt adó, és egészséget megőrző erejében.

Évszaknak megfelelően alakítjuk az étlapunkat. Télen a tradícionális magyaros ételek, a marhapörkölt, babgulyás, füstölt húsos, fűszeres, igazi magyaros ételek kerülnek előtérbe, nyáron pedig a friss gyümölcsből, zöldségből készült levesek, saláták.

Vendégeink a magyar konyha specialitásai mellett megkóstoltolhatják más országok ízeit is. Télen-nyáron rendszeresen bekerül napi ajánlataink közé például a taccos, a görög rakott tészta, és a wokkos pulyka. Változatos, ízletes ételekkel a hétköznapokra szeretnénk megbízható megoldást kínálni. Ételeinket fogyaszthatják helyben, télen az üzletben, nyáron a teraszon, vagy felár nélkül be is csomagoljuk, hogy munkatársaival vagy otthon családi körben később kényelmesen elfogyaszthassa.
Első értékelő
Megnyitás
2004. 11. 01.
Fizetési módok: Chèque Déjeuner, Készpénz, Sodexo melegétel utalvány, Ticket restaurant
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Kék Fazék Ételbár
F. Andrea F. Andrea
168 értékelés
9 követő
18 plecsni
214 hasznos vélemény
2013. 04. 28. 22:31

Ízletes, friss ételek, gyors étkezésre ideális hely, az árak is teljesen elfogadhatóak, szerencsére a sikertől nem szálltak el. Külön előny, hogy a szomszéd söröző teraszára is be lehet ülni, ha már végképp nincs hely - és akkor biztosan lecsusszan egy-két sör is.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés