Kávés Katica Sörözője

(3.5) - 6 értékelés
Cím:
1138 Budapest, Váci út 54
Telefonszám:
+36-1-3298076
Kategória:
Söröző, Kávézó

További információk

Férőhely: 100
Vendégtér mérete: 200 m2
Részletek:
- Meleg étel
- Napilap olvasási lehetőség vendégeknek
- Kisgyermekes családoknak ajánlott
- Lehetőség zártkörű rendezvényre
- Nemdohányzó helyiség
- Kerthelyiség


Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Kávés Katica Sörözője
H. Mihály H. Mihály
20 értékelés
1 követő
5 plecsni
15 hasznos vélemény
2013. 07. 20. 09:15

Végtelenül egyszer hely, a szó legjobb értelmében. Szerettem régebben beülni ide, meló után, vagy csak úgy, ha egy jó hideg sörre vágytam és egy unicumra. Az árak pestiesen átlagosak, nem olcsó, de nem is drága. A kiszolgáló lányok akkoriban aszerint voltak kedvesek, hogy éppen hányadik órájukat taposták a melóban, de ez abszolút érthető is. Ami negatívum az az, hogy a kiülő nagyon is az utca része, a kosszal, igénytelen arcokkal és autófüsttel együtt.

Gemelos Gemelos
593 értékelés
4 követő
26 plecsni
190 hasznos vélemény
2013. 06. 20. 08:19

A környék adta lehetőségekhez hasonlóan nem luxus kivitelű, de az árak is kedvezőek. Egyszer voltam itt, de bulizni biztos nem itt fogok a barátokkal.

Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
281 hasznos vélemény
2013. 05. 31. 18:26

Több évtizede áll már ez a hely, régen bizony inkább késdobálós helynek tűnt, hogy a buszra várva édesanyámmal nem is mertünk bemenni. Az átalakítás után már sokkal barátságosabb lett.

Hasonló szolgáltatók a közelben

HÁdám HÁdám
31 értékelés
0 követő
10 plecsni
16 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 23:11

Nekem igazi kult helynek számít, kockás terítős asztalaival, kis beülős padjaival. Teljesen egyszerű hely, a wck, a berendezés, a pult, semmi flancolás. Nem késdobáló, egy hely, ami az emberek praktikusan arra használnak, amire való, esznek-isznak. Kicsit persze poppos az irányvonal. Ami legjobb benne, hogy mindenféle korosztály jár ide, kamaszoktól az idősekig, akik valahol a környékben laknak. Egy időben kétszer-háromszor odaült hozzánk egy csávó, aki idegenlégiós volt, mutogatta a háborús sérüléseit, és csajozós sztorikat mesélt. Az árak barátságosak, a pultosok is, ha a kedvük épp úgy tartja.

kitti86 kitti86
50 értékelés
2 követő
12 plecsni
94 hasznos vélemény
2012. 11. 15. 10:41

Munka után meginni egy sört a barátokkal,erre ez a hely tökéletes. Semmi pucc, a berendezések szolidak, kicsit olyan érzésed támad, mintha egy falusi kocsmában ülnél :). Aki az igényesebb helyeket részesíti előnyben, azoknak nem ajánlom. A korosztály is elég vegyes, főként fiatalok járnak, de betévednek idősebbek is. Az ital kínálatuk egész jó, talán a csapolt sörben van némi kivetni való. Nem sikerült még itt jó csapolt sört innom. Télen viszont finom forralt bort adnak, egész korrekt áron. Magára a sörözőre 10 pontból 6.ot adnék. Jobban odafigyelnék a mellékhelyiségek tisztaságára. Amit még megjegyeznék, érdemes mindig akkor kifizetned az italod/ételed árát miután kikérted. Velem nem,de ismerőseimmel előfordult már, hogy 1-1 sörrel többet akartak számolni a pultosok, mikor az este végén rendezni akarták a számlájukat.

Szisza Szisza
29 értékelés
0 követő
8 plecsni
39 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 16:00

Egyik ismerősöm szalagavatója után elmentünk iszogatni a barátaimmal a Kávés Katicába. Maga a hely végtelenül egyszerű, mondhatni minimalista. Nem egy elit, dekoratív, elegáns pubszerűség, hanem tényleg igazi, régimódi kocsmahangulata van, jó és rossz értelemben egyaránt.
De a sör és a röviditalok olcsóak, a személyzet kedves, és mindig sokan vannak, így akad társaság. A mosdók tisztasága hagy némi kivetnivalót maga után és mindig hatalmas sor áll előtte, ezen lehetne kicsit javítani.
Összességében alapozáshoz kiválóan megfelel, de társasági élethez kevésbé.
Tőlem három csillagot kap.