Katapult Kávézó

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1074 Budapest, Dohány utca 1
Telefonszám:
+36-1-2667226
Kategória:
Kávézó

További információk

25 férőhelyes kávézó napilapokkal, kerthelyiséggel
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Katapult Kávézó
Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
135 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 23:12

Régi-régi jó barátságban vagyunk mi a Katapulttal. Szinte naponta megfordulok a környékén már évek óta, ezért sokszor kézenfekvő volt, hogy ha az Astoria közelében szerettünk volna beülni valahova, és már untuk a Könyvtár Klubot, akkor a Katapult lett a befutó.
A galériáját kedvelem igazán, de oda sajnos nem mindig szabad a feljárás. Sosem értettem, miért zárják le igazából. Ilyenkor csalódottan a földszinten foglaltunk helyet. Itt néhány asztalhoz óvatosan kell helyet foglalni, mert ha nem vigyázunk, hamarosan azt vesszük észre, hogy a tükörrel borított pultnak hála, folyamatosan magunkkal szemezünk…
Finom a teájuk (viszonylag nagy a választék), finomak a turmixok. A melegszendvics néha nem rendelhető. Színesek a képek a falon, sokszor jók a zenék, általában jófejek a vendégek, de néha nem jófejek a pultosok.

Gardedám Gardedám
30 értékelés
4 követő
9 plecsni
35 hasznos vélemény
2012. 11. 15. 16:12

A Katapult is az a hely, ahova "csak beülsz egy sörre" aztán észre sem veszed és már órák óta ott iszogatsz. A külső vitrinekben látható aranyos katicás dolgok végeláthatatlan garmadája szolid kontrasztban áll az ordító Ska-P, Sex Pistols és Iggy Pop lemezekkel. A nyitvatartás a hangulat emelkedettségétől függően rugalmas. A pultosok nagyon jófejek és nyitottak, az egyik hölgy többször is ivott már velünk - vagy inkább mi vele. Nagyon korrekt árai vannak és sok olyan ital is akad a kínálatban, ami nem mindenhol (például Calvados). A belső tér vöröses falait sokszor absztrakt műalkotások tarkítják, a vécében pedig vicces felirat mutatja a lehúzás módját (Húzd meg, hidd el, menni fog! - vagy valami hasonló). Nem is puccos de nem is túl lezűllött kocsma a Katapult, csak amennyire kell, ezért sokféle korú és helyzetű embert tömörít egy helyre - vagy egy asztal köré hajnalban.

B. Réka B. Réka
59 értékelés
1 követő
13 plecsni
57 hasznos vélemény
2012. 10. 22. 11:43

Amikor a Katapult szűk, utcára kihelyezett asztalainál ücsörgök, az az érzésem támad, hogy Párizsban vagyok. Nyáron kellemes, hűvös a terasz, télen pedig általában punk és ska zenétől hangos a belső tér. A kiszolgálók viccesek és kedvesek, ráadásul igazi jegeskávét szolgálnak fel, valódi tejszínhabbal és benne fagyival, ami ugye manapság ritkaság a pesti kávézókban. Az alkoholos és alkoholmentes italokat is átlagáron adják. A Club szendvicsüket érdemes megkóstolni, bár sokat kell rá várni és néha előfordult, hogy már kora délutánra elfogyott a finomság.

Hasonló szolgáltatók a közelben