Kárpátia Étterem és Söröző

(4.0) - 1 értékelés
Cím:
1053 Budapest, Ferenciek tere 7-8.
Telefonszám:
+36-1-3173596
Kategória:
Söröző, Magyar konyha

További információk

Lépjen be a hagyományos és kortárs magyar gasztronómia világában, ahol történelmi falak között tüzes cigányzene hallatszik.

A Kárpátiának utánozhatatlan, romantikus hangulata van - a csodálatos belső a kézzel festett, aranyozott falaival, történelmi festményeivel, érzelmes cigányzenével felejthetetlen harmóniát áraszt.

A Kárpátia híres konyhájáról, melyben a séfjeink segítségével új életre kelnek a magyar ételkülönlegességek. Az étlapon nemcsak a klasszikus magyar fogások találhatók meg, hanem a megújult, kortárs magyar konyha ínycsiklandozó képviselői is. Nem csoda, hogy ez a klasszikus budapesti étterem egyaránt népszerű a helyiek és a külföldiek körében, kedvelt helye családi és üzleti vacsoráknak, fogadásoknak és gálavacsoráknak. A Kárpátia kényelmes terasza a Ferenciek udvarában, szellősségével kellemes felüdülést nyújt a nyári melegben. Aki a vendégünk volt, tudja jól, hogy nincs más étterem Budapesten, de talán az egész világon, mely ilyen tökéletes harmóniába tudná olvasztani ezt az elvarázsolt, romantikus történelmi hangulatot és a legjobb magyar gasztronómiát.


Belépve a Kárpátia Sörözőbe a vendég hirtelen a XIX. és XX. század fordulóján találja magát, hiszen a kézzel faragott fa boxok, ólomüveg-berakások, kézzel festett falak még a boldog békeidőkből maradtak ránk (természetesen műemléki védelem alatt állnak).

A Söröző meghittebb, kötetlenebb környezetet kínál, mint az étterem, az étlap itt kiegészül a hetente változó déli menüvel illetve szendvics és snack ajánlatunk.

Nem véletlen, hogy a Kárpátia Söröző a budapestiek kedvence, egy igazi találkozóhely, ahol barátok, kollégák, családok tölthetnek néhány kellemes percet vagy órát valamelyik boxban, kiváló ételek társaságában.
Első értékelő
Megnyitás
1997
Fizetési módok: Erzsébet-utalvány, SZÉP kártya
Parkolás: Igen
Elfogad bankkártyát? Igen
Akadálymentesített? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Kárpátia Étterem és Söröző
csutka csutka
38 értékelés
1 követő
9 plecsni
19 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 16:10

5. Budapest egyik legrégibb éttermében, az 1877-ben alapított Kárpátia Étterem és Söröző hat teremmel és számos szolgáltatással áll a vendégek rendelkezésére, így a miénkre is, akik betévedtünk a védetté nyilvánított berendezéssel büszkélkedő étterem falai közé. Szerencsére a konyha látványosan javult és a borok is szép választékban vannak, így kellemes vacsorát költhetnek el az odalátogatók, akár cigányzene mellett is. Romantikus történelmi hangulat, magyar és külföldi vendégek tömege várja az étterembe látogatókat.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés