Károlyi Étterem és Kávéház

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1053 Budapest, Károlyi Mihály utca 16.
Telefonszám:
+36-1-3280240
Kategória:
Magyar konyha, Mediterrán étterem

További információk

A Károlyi Étterem és kávéház szeretettel várja kedves vendégeit a nemrégiben felújított Károlyi palotában, amely otthont ad a Petőfi Irodalmi Múzeumnak is.
A hely különleges atmoszférája szinte vonzza azon vendégeket, akik a belvárosban is csendre és nyugalomra vágynak. Az étterem belső helyisége (120 fős) és terasza (100 fő) ugyanakkor ideális helyszín esküvők, családi és céges rendezvények, fogadások, sajtótájékoztatók, könyvbemutatók lebonyolítására.
A konyha a tradicionális magyar ételek mellett mediterrán jellegű könnyű fogásokat is kínál. Az ételek frissen készülnek és bőségesek. Az étterem borkínálata a magyarországi bortermelő vidékekről származó borok széles skáláját mutatja be.
A Károlyi Étterem egy olyan oázis a belváros szívében, ahol halk zongoraszó és egy pohár bor mellett kellemesen fogyaszthatják el a kiválóan elkészített finom fogásokat.
50-130 fős esküvői partik lebonyolításának ideális helyszíne.
Termékbemutatók, évzáró rendezvények, egyedi igények szerinti megvalósítását vállaljuk.
Házassági évfordulók, születésnapok, névnapok, speciális események megünneplését, igény szerinti, egyedi menü kialakításával vállaljuk.
Vállaljuk sajtótájékoztatók megszervezését és kiszolgálását.
Osztálytalálkozók, érettségi bankettek, egyetemi diplomák megünneplésének ideális helyszíne a Károlyi étterem lehet.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Károlyi Étterem és Kávéház
Litz Litz
35 értékelés
0 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 00:00

Az egyik legjobb hely a városban. Az ételek igényesek és finomak a kiszolgálás tökéletes és a helyszín pedig olyan, amiről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Képzelje el, hogy megy a belvárosban, forró nyár van, a márványlapok csak úgy olvadnak a lábunk alatt, majd hirtelen betér egy ódon fakapun, végig megy a fából készült macskaköveken és megérkezik egy régi, vidéki kastély kertjébe. A gyerekeket simán szabadjára lehet engedni, mert az egész kert belátható ugyanakkor hatalmas. Az ezeréves gesztenyefák állnak körben az udvarban ahol elfogyaszthatjuk a különlegesen finom ételeinket. A bélszín és a halak a legjobbak. Sajnálom, hogy ennyi öt pontot adtam, mert így a Károlyinak hatot kéne adnom.

Hasonló szolgáltatók a közelben