Karolina Kávéház és Koktélbár

(4.5) - 4 értékelés
Cím:
8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc utca 4.
Telefonszám:
+36-87-583098
Kategória:
Pub, Kávézó

További információk

Az általunk megálmodott Kávéház drága Karolina nagymamánknak állít emléket, a gyermekkor varázslatos és felejthetetlen élményeivel, amelyekkel megajándékozott bennünket.

Különlegességnek számít az általunk pörkölt, válogatott szemű, aromákban rendkívül gazdag, nemes Arabica kávé.
Csak a válogatott, legszebb rügyek és levelek kerülnek keverékeinkbe. A teák illatát és ízét kizárólag a szárított gyümölcsök és virágszirmok adják.
A jó borhoz kézzel gyúrt, friss, ropogós házi kenyeret vagy kelt tésztás köményes kiflit kínálunk.
Első értékelő
Megnyitás
2006
Parkolás: Igen
Elfogad bankkártyát? Nem
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Karolina Kávéház és Koktélbár
Vitti Vitti
56 értékelés
5 követő
7 plecsni
85 hasznos vélemény
2014. 02. 24. 13:14

Tavaly ősszel jártunk a cukrászdában. Sokat hallottunk róla a balatonnál élő ismerősöktől, de személyesen még csak most volt alkalmunk meglátogatni. Nem volt semmi túlzás a sok dícséretben, sőt, még a legjobb várakozást is felülmúlta. Eszméletlenül finom süteményeket kóstoltunk, szinte lehetetlen volt abbahagyni. A pitékre már nem maradt hely a gyomrunkban, de azért csomagoltattunk néhányat. Egész biztos, hogy a Karolina bekerült a kedvenc törzshelyeink közé, és gyakori vendégek leszünk.

Ernyei Roland Ernyei Roland
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 09. 04. 08:37

Nagyon stílusos,percízek és pontosak.Szépen letisztult és átgondolt koncepció.Teljesen egyedi a mediterrán feelinget ötvözték a németes pontossággal.Saját bor,kv.lekvárok stb.Le fed egy teljes családot és bármilyen baráti társaságot.Csak ajánlani tudom.

O. Ágnes O. Ágnes
55 értékelés
1 követő
9 plecsni
35 hasznos vélemény
2013. 06. 25. 10:55

Alapvetően egy jó hely viszont most már másodszor találkozom azzal a problémával, hogy rengeteget kell várni mire a pincérek kijönnek felvenni a rendelést.Nemrég voltam barátaimmal és egyikük jegeskávé-frappét ivott, a klasszikus változatot.Botrányosan nézett ki amikor kihozták pedig nagyrészt mindig ízletesen, jól néznek ki a felszolgált dolgok. Nos ezen túltette magát de sajnos az íze sem volt jó,ihatatlanul jeges volt és a tejszín kicsapódott, darabos volt. tavaly süteményt ettünk az egyik alkalommal ami pedig száraz volt nagyon. Ugyanakkor többször jártunk már itt mert nagyon jó helyen van, kellemes a környezet és az esetek másik felében elégedettek voltunk. Ha ezeken az apróságokon változtatnak, tökéletes lesz a hely!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Flamingó Wellness és Konferencia Hotel**** Étterme 8230 Balatonfüred, Széchenyi út 16
6 értékelés
Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
174 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
F. Andrea F. Andrea
168 értékelés
9 követő
18 plecsni
212 hasznos vélemény
2013. 04. 26. 14:55

Február-márciusban többször is volt szerencsénk sütizni ebben a fantasztikus cukrászdában. A terasz is nyitva volt, és a "jobb" helyeken már megszokott takaró mellett kaptunk forró párnácskákat, amivel sikerült teljesen lenyűgözni. A süteményválaszték hatalmas, napról-napra változik, sokszor van nyírfacukorral készített torta is. A pogácsák is egyediek, a somlói nálam mindent visz. A teaválaszték hatalmas, különleges és minden fajtához külön elmagyarázzák, hogyan célszerű inni. A kiszolgálás példaértékű, sajnos kevés helyen lehet ennyire vendégbarát pincérekkel találkozni. Egyszerűen kifogástalan minden.