Karády Katalin Múzeum Kávéház

(4.0) - 2 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Lövőház utca 16/B
Telefonszám:
+36-1-3154397
Kategória:
Kávézó

További információk

A művésznő hangja, tárgyai, és teljes szellemi öröksége a múlt század harmincas, negyvenes éveinek édes-bús világát idézik.
A szecesszió és az art deco stílusjegyeit hordozó helyiségek dekorációja: a brazil és olasz márvány, a cseresznyefa, a vajszínű bőr, az eredeti Swarovski kristályok és Mucha ólomüveg mintái méltó keretbe foglalják a kivételes életpályát és korát.

Mindez egy különleges kávéházi élménnyel párosul.

Kínálatunk:
Ételek
Hägen-Dazs prémium fagylaltok
Sütemények
Üdítő italok, energiaitalok, ásványvizek
Kávék
Teák
Röviditalok
Pálinkák és párlatok
Koktélok
Belga és egyéb sörök
Borok és pezsgők
Egyéb
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Karády Katalin Múzeum Kávéház
Ibolya asszony Ibolya asszony
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2014. 07. 01. 22:36

nagyon szerettem a cukrászdát, de az utóbbi időben megváltozott, elmaradtam.Hangosan szól a nem odavaló zene, hangos a televizió, ehhez a kávéházhoz, ez nem illik. Stilustörés, Itt Karádi sanszonokat kellene halkan játszani, felidézve a kor hangulatát, Ez a modern tévézés, teljesen tönkreteszi a cukrászdát.,

Péhl Annamária Péhl Annamária
88 értékelés
8 követő
13 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 10. 11. 13:17

Soha nem felejtem el azt a rettenetesen didergős napot, amikor órákig kellett kint állnom a II. kerületi téren, hogy pár kérdést feltegyek a járókelőknek. Már teljesen kétségbe voltam esve, hogy ennek sosem lesz vége, amikor sikeresen leszólítottam a Lövőház utca 16/B alatt található Karády Katalin Múzeum Kávéház vezetőjét, aki annyira kedves, és segítőkész volt, hogy rögtön feldobta a napomat. Miután a kötelező feladatot a válaszaival sikeresen megoldottam, beinvitált a kávézóba, hogy melegedjek meg és igyak egy kávét.
Ahogy beléptem a frissen felújított helyiségbe nem győztem ámulni, és bámulni, hogy milyen szép helyre vezetett az utam. A kávézóban ízlésesen helyezték el a vajszínű bőrüléseket, cseresznyefából készült asztalokat. A falakat a híres magyar színész és énekesnő képei, tárgyai díszítik megigézve a harmincas negyvenes évek világát. El sem hinné az ember, hogy még mindig Budapest nyüzsgő városában tartózkodik, mert ide betérve a nyugalom, béke veszi körül, amit a kedves személyzet is megalapoz. Éppen ezért fejbevágó újra kimenni az utcára.
A csodálatosan kialakított kávézóban elfogyasztott kávé egyenesen mennyei. Természetesen nem kötelező kávét fogyasztani! Az óriási borkínálatból, koktélokból, alkoholokból, süteményekből mindenki megtalálja a nekitetszőt.
S, hogy mindez a páratlan hely mennyibe kerül? Meglepően egyáltalán nem drága. Budapesti viszonylatban még meg is lepő a 400 forintos kávé, illetve az ugyanennyibe kerülő sütemény.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés