Kakukk Vendéglő

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1046 Budapest, Nádor utca 31
Telefonszám:
+36-1-7830175
Kategória:
Magyar konyha

További információk

Vendéglő a javából: ízletes házias ételek, sör, bor, pálinka. Kellemes belső, fedett kerthelyiség.

Vendéglő, a tulajdonos kikéri magának, ha a Kakukkot étteremnek titulálják. Ez kérem vendéglő! A vendég az első. A vendég szíve és gyomra. Vendéglő, olyan igazi békebeli, ódon-módon, ahogy nagyapáink, dédanyáink megálmodták.

Ne lepődj meg, ha az ebéd/ vacsora után a mosolygós séf - aki maga a tulajdonos - az asztalod mellé telepszik és megkérdezi, hogy ízlett az étel, netán meghív egy isten házi szilvapálinkára.

Te csülkös pacalt ennél, de a csajod csak egy Cézár salátát? Annyi baj legyen! A Kakukk az a hely, ahol a házias-magyaros és a fitneszkaja barátságban megfér egymás mellett az étlapon.

Bátran beülhetsz egyedül újsággal/ laptoppal egy kávéra, vagy ebédelhetsz. Vacsorázhatsz párban, társaságban, de ide szervezhetsz kisebb-nagyobb összejöveteleket, még a tábori étkeztetéstől sem ijednek meg.

Lelki füleimmel most hallom, hogy sokan azt mondják "Jaaaj, Újpest? Hát az nagyon messze van!" Kit érdekel, ha legendásan finom a "Viktória jércemell", vagy a vaddisznópöri?!

A Kakukk olyan hely, ahol vendég és vendéglős őszintén mondja, hogy "viszontlátásra".

Ha nem találta meg a vágyott ételt állandó étlapunkon, vagy a napi ajánlatot között, akkor sem kell lemondania róla. Elkészítjük kedvenc ételét legyen az kecskepörkölt vagy egyben sült malac. Ehhez nem kell mást tennie, mint előzetesen a séffel megbeszélnie a kívánságot, hogy beszerezhessük a hozzávalókat.

Mindig van olyan étel, melynek éppen szezonja van, vagy a konyhafőnöknek éppen kedve van megfőzni. Ezek az ételek nem szerepelnek állandó étlapunkon. Megismerésükhöz meg kell látogatnia vendéglőnket, vagy figyelnie weblapunkat.
Megnyitás
2008
Fizetési módok: MasterCard, SZÉP kártya, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Kakukk Vendéglő
Vendég felhasználó Vendég
2014. 04. 08. 11:10

Torkos csütörtök alkalmából jártam a vendéglőben. Nagyon meg voltunk mindennel elégedve, hiszen a kiszolgálás gyors, pontos és udvarias volt, az ételek pedig nagyon finomak voltak. Biztosan visszatérünk még.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Pizza Paradicsom 1035 Budapest, Vörösvári út 13
47 értékelés
Thumbnail Pólus Center 1152 Budapest, Szentmihályi út 131.
20 értékelés
Thumbnail Aquaworld Budapest 1044 Budapest, Íves út 16.
56 értékelés