Kakukk Vendéglő

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1046 Budapest, Nádor utca 31
Telefonszám:
+36-1-7830175
Kategória:
Magyar konyha

További információk

Vendéglő a javából: ízletes házias ételek, sör, bor, pálinka. Kellemes belső, fedett kerthelyiség.

Vendéglő, a tulajdonos kikéri magának, ha a Kakukkot étteremnek titulálják. Ez kérem vendéglő! A vendég az első. A vendég szíve és gyomra. Vendéglő, olyan igazi békebeli, ódon-módon, ahogy nagyapáink, dédanyáink megálmodták.

Ne lepődj meg, ha az ebéd/ vacsora után a mosolygós séf - aki maga a tulajdonos - az asztalod mellé telepszik és megkérdezi, hogy ízlett az étel, netán meghív egy isten házi szilvapálinkára.

Te csülkös pacalt ennél, de a csajod csak egy Cézár salátát? Annyi baj legyen! A Kakukk az a hely, ahol a házias-magyaros és a fitneszkaja barátságban megfér egymás mellett az étlapon.

Bátran beülhetsz egyedül újsággal/ laptoppal egy kávéra, vagy ebédelhetsz. Vacsorázhatsz párban, társaságban, de ide szervezhetsz kisebb-nagyobb összejöveteleket, még a tábori étkeztetéstől sem ijednek meg.

Lelki füleimmel most hallom, hogy sokan azt mondják "Jaaaj, Újpest? Hát az nagyon messze van!" Kit érdekel, ha legendásan finom a "Viktória jércemell", vagy a vaddisznópöri?!

A Kakukk olyan hely, ahol vendég és vendéglős őszintén mondja, hogy "viszontlátásra".

Ha nem találta meg a vágyott ételt állandó étlapunkon, vagy a napi ajánlatot között, akkor sem kell lemondania róla. Elkészítjük kedvenc ételét legyen az kecskepörkölt vagy egyben sült malac. Ehhez nem kell mást tennie, mint előzetesen a séffel megbeszélnie a kívánságot, hogy beszerezhessük a hozzávalókat.

Mindig van olyan étel, melynek éppen szezonja van, vagy a konyhafőnöknek éppen kedve van megfőzni. Ezek az ételek nem szerepelnek állandó étlapunkon. Megismerésükhöz meg kell látogatnia vendéglőnket, vagy figyelnie weblapunkat.
Megnyitás
2008
Fizetési módok: MasterCard, SZÉP kártya, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Kakukk Vendéglő
Vendég felhasználó Vendég
2014. 04. 08. 11:10

Torkos csütörtök alkalmából jártam a vendéglőben. Nagyon meg voltunk mindennel elégedve, hiszen a kiszolgálás gyors, pontos és udvarias volt, az ételek pedig nagyon finomak voltak. Biztosan visszatérünk még.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Pizza Paradicsom 1035 Budapest, Vörösvári út 13
47 értékelés
Thumbnail Aquaworld Budapest 1044 Budapest, Íves út 16.
56 értékelés
Thumbnail Dr. Molnár Miklós - plasztikai sebész 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.
31 értékelés