Kakas Presszó

(3.0) - 7 értékelés
Cím:
1075 Budapest, Károly körút 23.
Telefonszám:
+36-20-3696380
Kategória:
Söröző, Kávézó

További információk

Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Elfogad bankkártyát? Nem
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Kakas Presszó
Zzzz... Zzzz...
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2014. 01. 10. 15:14

A pultos lányok nagyon aranyosak és türelmesek. Az árak nagyon barátiak, pláne a belvároshoz képest. A berendezés is rendben van. Ám! Sajnos tényleg roppant zsúfolt, sokszor esélytelen bejutni, ha pedig ez mégis sikerül egyetlen női mosdón osztozik az összes hölgy, (Deák tér, Kakas Presszó) ami olykor finoman szólva igénytelen. Mindezek ellenére egy hétköznapi sörözésre egy kisebb társaságnak tökéletes.

Leende Leende
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 07:33

Maximális csalódás 2!
Egyazon éjszaka betértünk a Kakasba és a szomszéd kocsmába, a Kakas pluszba.
Sajnos azt kell, hogy írjam, hogy rettenetes, mégis sokan látogatják, az alacsony áraknak köszönhetően. De kezdjük az elején. A „pluszos” tapasztalatainkra alapozva (lsd kakas presszó plusz Leende értékelése) nem szerettünk volna 4cl, azaz felest inni, hanem 2cl-t kértünk volna, HA! nem utasítja vissza a pultban álló, vendéglátósnak nevezett nő, a rendelésünket… Csak felest ad ki (4cl). Elnézést, de a pofám szakad le! (hangnem, stílus ZÉRÓ). Nem erősködtünk, hiszen Buli lesz!...
A minőségről annyit érdemes tudni, hogy kicsivel intenzívebb italt kaptunk, mint a Kakas pluszban.
Tapasztalataim után én garantáltan nem fogok lejárni a két szóban forgó presszóba és a barátaimat is óvva intem a helytől. Ettől eltekintve a berendezését élénk színek jellemzik, mintha pop art életérzését akarná tükrözni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
béréka béréka
30 értékelés
1 követő
11 plecsni
42 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 19:34

A Kakas már egy franchise-rendszerrel működő kocsmahálózattá nőtte ki magát. Azért mehet ennyire jól, mert alacsony árak vannak, és mivel annyira semleges a berendezés, hogy általában mindenkinek bejön. Ezen kívül minden Kakasban több tévé is található, amin folyamatosan sportközvetítések mennek. A Deák téri Kakas talán a legnagyobb, bár ez sem alkalmas tömegek befogadására. A dohányzó közönségnek kialakítottak ugyan egy asztalokkal és székekkel felszerelt kis sátrat a hely elé, de ember legyen a talpán, aki oda kiül a téli hidegben, ugyanis nincs fűtés. Azt sem értem, hogy miért kell folyamatosan nyitva tartani az ajtót, mintha attól félnének, hogy bárki nekimegy az üvegajtónak, amennyiben az csukva van. Az ettől a helytől körülbelül tíz méterre lévő Kakas Pluszhoz még nem volt szerencsém, de állítólag az eggyel minőségibb kategóriába esik, mint eddigi társai.

Ági25 Ági25
30 értékelés
1 követő
8 plecsni
17 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 17:52

Kakas Presszót nem egy helyen találunk a belvárosban, van a Deák Ferenc téren, a Móricz Zsigmond Körtéren és a Kálvin téren, így kedvünkre válogathatunk, és amelyik a legközelebb van, benézhetünk. A Deák téren éjjel-nappali nyitva tartása és rengetek akciója révén nagyon is kedvező kis hely, ahol neonfények biztosítják látásunkat, nehogy eltévedjünk a sötétben. Hogy még otthonosabb legyen a presszó, vannak sportközvetítések és az ingyen WiFit is élvezhetjük. A hangulat kellemes és minden olyan modern és színes. A kiszolgálással semmi gond. Ha pedig rá akarunk gyújtani – lévén hogy már tilos a dohányzás bent – a teraszon ezt bátran megtehetjük, mely tavasztól őszig nyitva tart.

bmarci bmarci
32 értékelés
0 követő
8 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 01:03

Egész hálózat alakult ki a városban, van már Kakas a Kálvin térnél, a Móriczon, és az Oktogonon is. A frekventált helyen fekvő kocsmák sorát gyarapítja a Deák téri Kakas is. Itt nem olyan tágas a hely, és galéria vagy emelet sincs, ezért általában már délután tele van. Sokan ülnek be egy-egy sörre, vagy meccset nézni, ugyanis egy hátsó nagy tévén, és a pultnál, meg az ajtóban is van erre lehetőség. Erre egyébként pont jó is a hely. A berendezés fiatalos, színes, a bútorzat modern, a hangulat a fiatal, főleg egyetemista közönséget célba vevő, nem késdobáló, de mégis olcsó kocsmák szintjén van, ennek tipikus példája a Kakas. Az egyik pultos lány néha nagyon mogorva, de ezt leszámítva jó kis hely. Nemrég megnyílt mellette a Kakas Plusz, ahol már alagsor, és csocsó is van. A szokásos helykibővítéses terjeszkedés, a forgalomra való tekintettel. Buli előtti alapozásra is kiváló.

M. Patrick M. Patrick
49 értékelés
1 követő
8 plecsni
66 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 16:54

Főleg nyáron nagyon népszerű a Deák Ferenc tér és környéke, ilyenkor általában tele van az Akvárium körüli kinti rész. Hidegben azonban más a helyzet, ilyenkor jól esik beülni valahova. Lehet, hogy mi nem ismerjük a környéken lévő beülős helyeket, de annyira megkedveltük a Kakast, hogy már nem is tervezzük feltérképezni a környéket ilyen szempontból. Ha a Deákon találkozunk, már nem is kérdés hol kezdjük az estét. Nagy belső tér, korrekt kiszolgálás és teljesen baráti árak. Egyedül a körtéri Kakasban jártam ezen kívül, de az a negyede sem volt a Károly körútinak, azonban hangulatra nem maradt el nagytestvérétől.