Kakas Étterem

(5.0) - 16 értékelés
Cím:
1184 Budapest, József utca 55
Telefonszám:
+36-1-2916164
Kategória:
Nemzetközi étterem

További információk

1985-ben alapították, s továbbra is változatlan helyszínen, a XVIII. kerületben, a bérházak tövében várja vendégeit a Kakas Étterem, Dél-Pest egyik legjobban csengő nevű vendéglátóhelye.

Az étterem a mai napig családi üzemeltetésben működik, s ez szerencsére rá is nyomja magát az ott uralkodó hangulatra.

A Kakas, kiváló nemzetközi konyhájának köszönhetően, több szakmai elismeréssel is büszkélkedik, s mind a belföldi mind a külföldi közönség felfedezte már magának ezt a lőrinci ékszerdobozt.

A viszonylag terjedelmes ételválaszték ne vezessen félre senkit, az étterem kiváló minőséget nyújt mind az alapanyagok mind az elkészítés tekintetében, még ilyen változatosság mellett is.

Az italok esetében, főként, ha vezetünk még vacsora után, érdemes kipróbálni a házi limonádékat, melyek frissek és felettébb ízletesek.

Arról pedig, hogy ne csak az ízlelőbimbóink, hanem a szemeink is kényeztetve legyenek az ott tartózkodás alatt, arról a tökéletes harmóniát sugárzó, festői kert gondoskodik, közepén egy halastóval, melynek hídjáról gyermekeink mellett mi is szívesen csodáljuk meg az alattunk tovaúszó aranyhalakat, vagy a napfényben a parton fürdőző teknősöket.

A Kakas étterem sűrűn ad helyszínt céges vacsoráknak, rendezvényeknek, ugyanakkor kiemelten fontos számukra, hogy minden látogatót, legyen az akár gyermek, akár mozgásában korlátozott személy, egyformán ki tudjanak szolgálni.

Az étterem környékén a parkolás ingyenes, s üres parkolóhely minden esetben található.
Első értékelő
Megnyitás
1985
Fizetési módok: Erzsébet-utalvány, MasterCard, SZÉP kártya, Visa
Parkolás: Igen
Elfogad bankkártyát? Igen
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
16 korábbi értékelés - Kakas Étterem
Feldhoffer Istvánné Feldhoffer Istvánné
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 02. 10. 12:15

A Kakas Éttermet a megnyitásuk óta látogatom a családommal.A mai napig is dolgoznak olyan felszolgálók,akik a nyitás óta ott vannak.A kiszolgálás, a kedvesség, az ételek minősége, az adagok kifogástalanok.Németországból minden évben a cégünkhöz érkező vendégeket is a Kakas Étterembe visszük,ha egy jóizűt szeretnénk falatozni. Voltunk már szülinapi bulin is,amikor tortát kaphattunk, fényképet is készítettek,sőtt virágot is vihettünk az asztalra.
Mindenkinek csak ajánlati tudom az éttermet, visszatérő vendégei lesznek a Kakas Étteremnek.Havonta kapom a friss információkat a rendezvényeikről, pl.bornapok,ill.az aktuális konyhai különlegességekről.

Rózsahegyi Renáta Rózsahegyi Renáta
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2014. 05. 10. 15:41

Az étterem környéke kissé lehangoló lehet, de belépve az ember egyből elfelejtkezik a panel házak nyomasztó látványától. Az étterem nagyon hangulatos, az ételek rendkívül ízletesek és hatalmas adagokat is adnak.

panapa panapa
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
5 hasznos vélemény
2014. 03. 23. 19:10

Ha kiváló éttermeket kellene példát mondanom, a Kakas ott lenne az elsők között!
Szép, ízléses, a munkatársak figyelmesek, ízletes ételek, nagy választék, köztük sok magyaros ajánlat, kulktúrált mellékhelyiségek, közeli parkolóhelyek mérsékelt árak.
Egyszer külföldről hazafelé 2 hét után végre itt ettünk valami "ehetőt".
Voltuni itt családi ünnpet is megülni, hoztunk ide külföldi vendéget, minden alkalommal a legnagyobb ,megelégedettséggel távoztunk.
Vasárnap délben egész családok jönnek ebédelni, ez is jelent valamit!
Érdekes helyen van a lakótelep alatt-közelében, szerintem, aki jót és jól akar enni, jöjjön "ki" Lőrincre, megéri, ilyen helyet a belvárosban sem sokat talál!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Tortuga Étterem 1203 Budapest, Kossuth Lajos utca 73
25 értékelés
Thumbnail Szexshop Online 1097 Budapest, Ecseri út 14-16
10 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Kiss Tünde Tünde Kiss Tünde Tünde
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 05. 26. 21:36

Házias tradicionális ételek és óriási adagok várnak ha ide betérsz.

K. Marianna K. Marianna
9 értékelés
1 követő
4 plecsni
22 hasznos vélemény
2014. 03. 14. 14:16

Nagyon meg voltunk elégedve az étteremmel. Mindenki készüljön fel hatalmas adagokra. A pincérek nagyon kedvesek, segítőkészek. Én személy szerint nagy limonádé rajongó vagyok, itt legalább 8 különféle ízből lehet választani. Amit nem szabad kihagyni, az a két személyes belga csokis fondü tál gyümölcsökkel és brownie-val. Isteni! Azóta is emlegetjük a barátokkal. Az árak a mennyiséghez és minőséghez viszonyítva nagyon barátságosak, csak ne lenne annyira a világvégén. :)

Bíró Gabriella Bíró Gabriella
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 22:58

Nagyon klassz ez az étterem. Az árak nem is a legdrágábbak, emellett 5*-os az étel és a kiszolgálás. Kényelmesen el lehet férni, nincs zsúfoltság, kellemes a környezet (van benti és kinti ülőhelyes része is!) Közel van hozzánk, nem csoda, hogy sokat járunk ide! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

N. Henriett N. Henriett
12 értékelés
0 követő
3 plecsni
11 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 10:14

Ez az étterem hatalmas pozitív csalódás volt számomra. A külföldi barátainknak kerestünk egy igényes helyet ahová elvihetnénk őket vacsorázni. A kakas éttermet ajánlották nekünk, hogy ebben biztos nem fogunk csalódni. Igazuk volt. Az étterem igényesen, ízlésesen berendezett, a pincérek udvariasak és gyorsak. Hatalmas választék van a menüben. Az árak elfogadhatóak és totál érték arányosak a felszolgált különleges ételekkel. Kitűnő bor választékkal rendelkezik az étterem. Kifogástalan, hibátlan estét töltöttünk el és mi is csak ajánlani tudjuk mindenkinek. Amikor csak tehetjük visszajárunk ide, a kedvencünk lett.

Kelemen Istvánné Kelemen Istvánné
16 értékelés
1 követő
3 plecsni
31 hasznos vélemény
2013. 10. 29. 18:44

Csak a legjobbakat tudom mondani a Kakas Étteremről. Többször voltunk ott az ételek kiválóak,ízletesek, nagy a válaszrték és az adagok is, volt aki nem tudta megenni a családból az adagját, nagyon udvariasan becsomagolták és átadták. csak ajánlani tudom, aki finomakat akar enni.

J. ilonaq J. ilonaq
34 értékelés
1 követő
5 plecsni
20 hasznos vélemény
2013. 10. 03. 18:54

sokszor jártunk a kakas étteremben, mindig nagyon finomakat ettünk. a személyzet nagyon figyelmes, kellemes környezet, és ételeikről még szakácskönyvet is tudsz vásárolni, ami véleményünk szerint egyedülálló

G. Márta G. Márta
6 értékelés
1 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 10. 03. 09:23

Imádom ezt a helyet, a nagy Családdal voltunk ott szülinapot ünnepelni, kedvesek figyelmesek, , gyermek adagok külön az általuk legkedveltebb ételekkel, mindenki mást evett és minden kivétel nélkül igen finom volt, gyönyörű a krtje bár parányi, de a gyerekeknek élmény volt, a pincérek kedvesek, figyelmesek, nem vertek át bennünket és nagyon jól éreztük magunkat. A toalett kifogásolhatatlanul tiszta volt, a poharak terítékekkel együtt., már azóta jártunk itt és isteni a harcsa halászlé, ígérem, hogy máskor is megyünk.

Bojtos Marta Bojtos Marta
3 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 08. 25. 20:40

Az étteremben kifogástalan kiszolgálásban volt részünk. Javaslatra elfogadtuk az ételt, mely frissek voltak, nagy adagokkal kűzdöttünk. A gyerekek nem ettek meg mindent ezért azt kifogástalan módon elcsomagolták nekünk. Az illemhely tisztasága korszerű állapota meglepett. Zuzammen érdemes visszalátogatni.

H. Márta H. Márta
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 05. 17. 12:02

Nagyon szeretjük! Kiváló ételek, segítőkész pincérek, elfogadható árak. Kell ennél több?

Tusi Tusi
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
5 hasznos vélemény
2012. 10. 16. 20:14

Mióta létezik rendszeresen járunk ide minden családi ünnepkor. Van kedvenc pincérünk is, aki már a család jó barátja, tudja kinek mi a kedvence. Ő Burger Attila. Kiválóak az ételek, bőséges adag, miután sosem tudjuk megenni, becsomagolják. Választék bőséges. Pincérek kedvesek, udvariasak, gyorsak.

Dilbak Dilbak
60 értékelés
6 követő
17 plecsni
121 hasznos vélemény
2012. 06. 28. 10:16

Nagyon kevés, tradíciókkal is rendelkező, ugyanakkor mind a mai napig kiváló színvonalat felmutató étterem létezik Budapest dél-pesti régiójának. A Kakas Étterem ezen ritka helyek egyike, melyhez már egy jó ideje nem volt szerencsénk, de a tegnapi napon ismételten meglátogattuk őket.

Gyermekeinknek ez volt az első találkozása az étteremmel, s nem meglepő módon nagyobbik lányunkat teljesen lenyűgözte a kert szépsége (jó időben érdemes előzetesen oda foglalni az asztalt).

Ami minket, "régi ismerőseit a helynek" illet, nekünk a tegnapi látogatás után továbbra is pontosan az a kiváló nemzetközi konyhával, barátságos kiszolgálószemélyzettel, s nagyszerű atmoszférával kialakított étterem marad a Kakas, mint ami korábban is volt számunkra.

Csak így tovább, fogunk még jönni!

Sebesi Károly Sebesi Károly
18 értékelés
1 követő
4 plecsni
22 hasznos vélemény
2013. 12. 20. 15:55

Mindenkinek tudom ajánlani, európai szintű étterem

T. Attila T. Attila
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 07. 05. 10:14

Az ételek finomak és nagy adagok a kiszolgálás csillagos ötös:-)