Kaja.hu - Cybergastro

(4.5) - 6 értékelés
Cím:
1065 Budapest, Nagymező utca 41
Telefonszám:
+36-1-3740468
Kategória:
Nemzetközi étterem

További információk

Hétköznapi ételek, pizzák, nemzetközi, séfünk speciális ajánlatai és fitnessz ételeink mellett újdonságként megtalálható az étteremben a Magyarországon őshonos bio szürkemarha húsából készült ínycsiklandozó hamburger.

Budapest területére házhoz szállítást is vállal.
Első értékelő
Fizetési módok: MasterCard, SZÉP kártya, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Kaja.hu - Cybergastro
Szajkó Viktória Szajkó Viktória
25 értékelés
0 követő
2 plecsni
21 hasznos vélemény
2015. 07. 08. 12:30

Az ételek nagyon finomak, pláne a hamburgerek. Rendelni is szoktam, be is szoktunk ülni néha, mindig elégedetten távozok. A kiszolgálás nagyon kedves, gyors, a futár sem szokott órákig várni a kiszállítással. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Gaddemon Gaddemon
16 értékelés
0 követő
4 plecsni
11 hasznos vélemény
2015. 01. 30. 11:51

Az étel kritikán aluli, számomra érthetetlen, hogy ilyen helyek egyáltalán működhetnek. A tálalás egy nulla, az ételek agyon vannak fűszerezve mindenféle szárított vacakkal, a "párolt" zöldségről csorog a margarin... A kiszolgálás ugyan viszonylag gyors, de elég primitív az egész hely. Folyamatosan hallani, ahogy a pincérek meg a szakács kocsmastílusban ordítva dumálgat egymással, fennhangon kibeszélik a vendéget, aki épp távozott - tiszta menza hangulat. A pad alatt való folyamatos egerezés, ahogy a rendelést kell leadni, irtó zavaró. Végig olyan érzésem volt, mintha stikában magamhoz nyúlnék. Tuti biztos vagyok benne, hogy akinek ez megfelel, az még életében nem evett egy jót, és kulturált étteremben sem járt. Ha fizetnének se mennék vissza.

Kubicza Margo Kubicza Margo
7 értékelés
0 követő
2 plecsni
16 hasznos vélemény
2013. 08. 26. 11:10

Már többször jártunk netfüggő gyermekeimmel eme cyber-étteremben. Jópofa helynek találjuk, és mi főleg a szürkemarhájuk miatt megyünk, az nagyon fincsi. Voltunk már kuponnal is, és kihasználtuk az ingyenes diákburgerezést is. Mindig gasztro- és cyberélményekkel gazdagabban térünk haza.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
174 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
BJúlia BJúlia
39 értékelés
6 követő
6 plecsni
35 hasznos vélemény
2013. 07. 05. 11:23

Jópofa, hogy bár étterem, majdnem online kell rendelni. A pult mögött biztos jókat szórakoznak, mire a technikailag ügyetlenebbek megoldják a feladatot. Ha sikerült odáig lőni a rendelést, egyéb interakció nélkül megjelenik valaki, aki hozza, amit kértünk (jó esetben). Kütyüfüggőknek nem ajánlott, mert a szórakoztató jellege miatt kevéssé tudnak az asztaltársaságukkal foglalkozni. Az ételek is finomak, bár színház előtt nagyobb társasággal voltam, így komolyabb evészetet nem rendeztünk. A fizetés is gombnyomásra történik, nagyon jó és hasznos, hogy külön és az egész asztalét egyben is lehet rendezni. Ekkorra már valaki biztosan megtanulja üzembiztosan kezelni a cyber asztalterítőt, és úgy és arról hozza a számlát a pincérlány, amiről szerették volna.

René René
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 07. 02. 20:45

Az igazi marhahúsból készült burgerük a legjobb a városban, egyedülálló a cyberes rendelés, de nekem bejön!

iner iner
821 értékelés
6 követő
31 plecsni
324 hasznos vélemény
2013. 05. 27. 13:50

Igazán modern, cyber hely! Az asztalokba beépített monitorok segítségével lehet megrendelni az ételeket, italokat a regisztrációt követően. A Don Pedro és fokhagymás csirkemellcsíkos burritokat kóstoltam, mennyeire sikeredtek! Valamint a parmezános spagetti tenger gyümölcseivel is isteni Nálunk! Csak ajánlani tudom!