Jono Yogo

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1062 Budapest, Váci út 1-3.
Telefonszám:
Kategória:
Fagyizó

További információk

Önkiszolgáló frozen yogurt bár. A frozen yogurt alapja a fagyasztott joghurt, mely a közönséges fagylaltokhoz képest sokkal kevesebb zsírt és szénhidrátot tartalmaz.
Első értékelő
Megnyitás
2013. 06. 01.
Pláza WestEnd City Center Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Jono Yogo
K. 29 K. 29
77 értékelés
1 követő
10 plecsni
44 hasznos vélemény
2016. 07. 05. 15:14

Pár hónapja most már gondoltak a fitt emberekre is ők ezért készíttettek olyan ízűt is ami nekik jó.

Talata Nikoletta Talata Nikoletta
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2014. 03. 05. 11:00

Első alkalommal mikor megláttam csak nézegettem. Tudtam, hogy van valami negatívuma, de nem jöttem rá egyből. 290Ft/10dkg. És itt meg is kaptuk a választ. A Magyar ember korlátlanul összepakolja a kis tálkájába a sok finomságot, majd azt veszi észre a mérlegnél, hogy körülbelül 2 gombócnyi fagyiért fizet 700-1500Ft-ot. :D Nah, de én is bele estem ebbe csodás marketing fogásba. És jól meg is ettem a vaníliás, erdeigyümis, banános joghurtomat sok friss gyümölccsel és tehettem volna még rá csoki vagy bármilyen öntetet, cukrokat, magvakat.. :D Imádtam, akármennyibe is kerüljék, menni fogok megint. Egy szóval. TETSZIK. :)

Katrus Katrus
10 értékelés
0 követő
6 plecsni
13 hasznos vélemény
2013. 12. 30. 16:58

Egy nem túl kellemes ebéd elfogyasztása után döntöttem úgy, hogy benézek ebbe a Jono Yogo nevű édesség birodalomba, hátha hátha alapon. Már egyszer mikor megjelentek ezek a joghurtos csodák a köztudatban próbálkoztam, de arra már nem is emlékszem, hogy milyen volt, annyira mély nyomot nem hagyott bennem. Most azt gondoltam, hogy újítok és a szokásos fagyi helyett most egy ilyen joghurtos dolgot próbálok ki (újra). Nem túl olcsó, bár mindenki annyit vesz, amennyit csak akar. Kicsit önkiszolgáló is az egész hely, na jó nem kicsit. Azt leszámítva, hogy a pult mögött álló kedves lányok lemérik a poharadat (persze a benne lévő joghurttal) és elveszik tőled a pénzt mást nem nagyon láttam, hogy csinálnának (persze ez így nem igaz, mert nyilván segítenek, ha szükséges, illetve én csak rövid időt töltöttem az üzletben.. ). Na jó, persze, így megvan a szabadság érzete, hogy azt veszel amit akarsz és szórakozhatsz a kis kiegészítőkkel is. Először ki kell nyomni a joghurtot egy kis pohárkába (teljesen úgy működik, mint normál csavaros fagyi, ami sokak kedvence), aztán jöhet a többi finomság rá, ki mit szeretne. Jelen esetben kb 8-10 fajta joghurt közül lehet választani, melyek a hagyományos ízektől a kicsit furcsább ízekig állnak rendelkezésünkre, illetve mindenféle apróságok lehet még rászórni pl gumicukor, bonbon stb. Én végül egy csokis-mézeskalácsos-tojáslikőrös kombináció mellett döntöttem.
A hely színes, szórakoztató és aranyos. Az ízeket viszont nagyon a fagyihoz akarjuk hasonlítani, így szerintem nem is tudjuk annyira élvezni, mint szeretnénk. A hideg miatt a fagyi jut eszünkbe, a név miatt a joghurt, mégsem tudom eldönteni még mindig, hogy ez a kombináció ízlik e nekem.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés