Jono Yogo

(4.0) - 1 értékelés
Cím:
1106 Budapest, Örs vezér tere 25
Telefonszám:
Kategória:
Fagyizó

További információk

Magyarország első önkiszolgáló frozen yogurt bárja. A frozen yogurt fagyi a joghurtnak köszönhetően a hétköznapi fagylaltnál sokkal kevesebb zsírt, szénhidrátot és kalóriát tartalmaz, natúr változatát a laktózérzékenyek is fogyaszthatják, mert a benne található mikroorganizmusok a tejcukrot lebontják.
Első értékelő
Megnyitás
2013. 06. 01.
Fizetési módok: Készpénz
Pláza Árkád Bevásárlóközpont Budapest
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Jono Yogo
Ricoka Ricoka
13 értékelés
2 követő
5 plecsni
10 hasznos vélemény
2013. 09. 03. 17:36

Csúcsszuper!!!! Szerintem!
Szeretem a fagyit, de hát édes, meg hízlal meg miegymás...Szóval igyekeztem alternatívát találni és részben sikerült is. Joghurt minden mennyiségben és minden ízben. Önkiszolgáló és nagyon nagy a választék. Először is jöhet a johurt, ami saját kezüleg csapolsz - a natúrtól kezdve - epres, málnás, csokis, kókuszos, mangós, mojito-s...stb., én kókusz - mangó - málna - kombinációra szavaztam. Majd egy 180 fokos fordulatot veszel és jön a feltét - barack, dinnye, eper, málna, kiwi, áfonya...stb (nem is emlészem mindre), majd szórás: csoki, drazsék, keksz, különböző magvak és végül az öntet - csoki, karamell....jó forrón. Nálam a joghurt-ra friss málna és áfonya került - szóval nagyjából sikerült egészségesre csinálnom.
Párom adagja kb. 4x akkora volt, mint az enyém, mindezt giga pohárban. Ketten 1.800 Ft-ot fizettünk úgy nagyjából 7-8 gombócnyi fagyi mennyiségért. Szóval hajrá az egészséges kajákért, de aki nem ragaszkodik hozzá, mehet nagyon édesen is :-)! Van miből!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Trófea Grill Étterem Erzsébet királyné útja 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 5
49 értékelés
Thumbnail Árkád Bevásárlóközpont 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
52 értékelés
Thumbnail Fővárosi Állat- és Növénykert 1146 Budapest, Állatkerti körút 6-12.
123 értékelés